forum.gif
Dz. plāns
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dz. plāns
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.12.08 23:57
 citēt
Nevājā beztēma, bet vajag palīdzību.

Kāds zin, kur es varu atrast precīzu šāda dzīvokļa plānu:

gūgle šodien laužās
Publicēts: 06.12.08 00:02
 citēt
reklama.lv
602. vai 467.sērija
Publicēts: 06.12.08 00:11
 citēt
šoreiz nebūs šīs
Publicēts: 06.12.08 00:15
 citēt
tad jau nebūs tipveida padomju projekts?:)
Publicēts: 06.12.08 00:17
 citēt
Vells sazin. Māja nav no jaunajiem projektiem.
Publicēts: 06.12.08 00:22
 citēt
izskatās vairāk pēc lietuviešu projekta vecā varianta, mēģini vien tur pat pameklēt.
Vēl - realestate.lv/plans bet tur man negrib rādīt
Publicēts: 06.12.08 00:25
 citēt
Atradu kaudzi plānu, bet neviens nelīdzinās šim. Būs jāturpina rakt.
Publicēts: 06.12.08 00:31
 citēt
www.adrese.lv...

nez kādēļ tur nav lietuviešu 4-istabu dzīvokļi, skaidri zinu, ka tādi mēdz būt
Publicēts: 06.12.08 00:32
 citēt
Publicēts: 06.12.08 00:32
 citēt
tas ir lietuviešu projekts, ko būvēja vēl 1968. gadā, tātad, vecais. man pašam tāds ir, tikai bez 4. istabas... tas ir, bija un stāv pārdošanā...
Publicēts: 06.12.08 00:40
 citēt
tāds plāns ir sastopams arī ķieģeļu piecstāvenēs, man precīzi šāds dzīvoklis Aizkrauklē, nav pārdošanā. Tev noteikti nav mērogā, mīnuss - koridors un virtuve baigi maza platība
Publicēts: 06.12.08 00:47 labots
 citēt
Šis konkrētais dzīvoklis 5stāvenē. Ir doma kādu no sienām nonest.
Publicēts: 06.12.08 00:51
 citēt
ķeries uzreiz pie nesošajām ...

:face-glasses:
:face-devil-grin:
Publicēts: 06.12.08 00:51
 citēt
Kam tad plāns? Nones, tad arī uzzīmēsi!
Publicēts: 06.12.08 00:52
 citēt
vai arī inventarizācijas lieta jāapskatās:)
Publicēts: 06.12.08 00:53
 citēt
Šitais jau vēl cilvēcīgs projekts , man čomam Ogrē ir tāds kur LOGI kautkā tuvāk griestiem un lai tiktu virtuvē jāiziet caur vannas istabu :):)
Publicēts: 06.12.08 00:57
 citēt
Dzīvoklis nav vēl mans arī redzējis to neesmu, pirms pirkt, gribēju normālu plānu redzēt.
Publicēts: 06.12.08 01:14
 citēt
sasar, kur tas ir?? RIigaa? pasaki konkretu adresi - varbuut varu palidizet
Publicēts: 06.12.08 01:22
 citēt
bet sienas no- un iznest ... mēs, draudzīgā blogeru kopiena... divu stundu darbs...
:D

P.s. Projekts ir labi, inventarizacija atbildīs aptuveni, skati klatienē, ja netīko pārsteigumus, nesosai jabūt vidussienai, vari skatīt pec parseguma paneļiem, bez parbūves projekta nedabūsi būvatļauju,
Publicēts: 06.12.08 01:44
 citēt
Dansiga, dzīvoklis Valmierā.
Paldies visiem.
Publicēts: 06.12.08 01:53
 citēt
BUVATLAUJU + SASKANJOJUMU PIE APSAIMNIEKOTAJA iznem NOTEIKTI!!! Tad visji tavi IEBILDIGIE kaiminji par BUVDARBU TROKSNI DIENA veres iet Di........ :):)
Publicēts: 06.12.08 02:28
 citēt
Lunis, sasaram kaut ko citu vajaga shobriid .. vinjsh lidz torkshnjiem vel nav nokljvis;-pppp

sasa, paintereseeshos, vai ri info par Valmieru - tu man tik vareetu pa briidim to atgadinaat, ka jaapaintereseejas .. piemeeram otrdien
Publicēts: 06.12.08 09:16
 citēt
šiem dzīvokļīem nesošā ir tikai tā, kas šajā bildē ir vertikālā - pa vidu.
nevaru galvot arī par sienu, kas atdala kreiso apakšējo istabiņu.
pat tā, kas ir dzīvokļa ārējā siena augšējā malā, nav nesošā.
Publicēts: 06.12.08 15:35
 citēt
Ja pieņem, ka bildē nav aizmirsts iezīmēt vienu sienu ar durtiņām, tad var diezgan droši teikt, ka nekādu „precīzu šāda dzīvokļa” plānu neatradīsi, jo dabā tāda nav un būt nevar. Darbaļaužu tēvzemē dzīvokļus, kuros virtuve nav atdalīta no priekšnama, projektēt nebija brīv (uzcelt gan reizēm varēja ne to vien, bet tādiem papīru ta nava). Izskatās, ka šis vai nu „uzlabots” būvējot (dažreiz to varēja, ja nākamais iemītnieks skaitījās labs redīsiņš vai pavisam nejauši – „tā sanāca”), vai, ticamāk, jau pārplānots pēc jaunākas modes vai patikšanas.
Par Luņa brīdinājumu – jau vairākus gadus spēkā vispārējo būvnoteikumu 3.2 nodaļa par vienkāršoto renovāciju, izdarība ērtāka, ka senāk, bet šo procedūru var nākties izmatot ne tikai pēc savas ierosmes, bet arī tad, ja dzīvokli pārbūvējis iepriekšējais saimnieks, kurš nav nokārtojis papīrus (tipisks gadījums).
Publicēts: 06.12.08 15:41
 citēt
sasar:Dansiga, dzīvoklis Valmierā.
Paldies visiem.

opaaa
valmieraa dziivosi?
Publicēts: 06.12.08 15:57
 citēt
orks, šo plānu man nosūtīja cilvēks, kas apskatīja dzīvokli. Iespējams, ka kaut ko arī būs izlaidis.
Zo - tur biju studējis, tur arī dzīvošu :)
Publicēts: 06.12.08 16:21
 citēt
sasar:orks, šo plānu man nosūtīja cilvēks, kas apskatīja dzīvokli. Iespējams, ka kaut ko arī būs izlaidis.
Zo - tur biju studējis, tur arī dzīvošu :)

heheee

tad bus jataisa pie tevis valmierieshu foto-tusinshssss
Publicēts: 06.12.08 17:08 labots
 citēt
orks : NEBIJ vienkāršota man bij KAPITĀLA PĀRBŪVE ar visu komunikāciju un konstrukciju 100% nomaiņu :) Būtībā kad pēc DEMONTĀŽAS atbraucu atskatīties BIJU MĒMS jo atverot durvis man pevērās 70m2 TELPA par ~60cm zemāka par slieksni bez ĀRSIENAS uz lodzijas pusi un margu pat lodzijā nebina! Man sievastēvs buvinženieris šis ar uzprojektēja saskaņoja utt. Kaiminš apakšējais bij kautkāds "Izbijis aktīvists" kurš iepriekšejiem saimniekiem mentuis sauca kad bērni pa istabu skraidija vai sieva nākusi majās aukstapapēdenās . Manējie īzņema visas atļaujas un SĀKA , vecis MENTUS esot saucis 57 reizes bet DZĪVOKLĪ sie bijuši 2-3 reizes dzeki ATĻAUJAS / SASKAŅOKUMU kopijas ielaminējušie un pieskavojuši DURVĪM no ārpuses , tā nu MENTI katreiz kad atbrauca pat iekšā nav nākuši tik pievelk VECI pie durvīm PARĀDA PAPĪRUS kas pieskavoti un TINAS! Šancēja šie `PEC PULKSTEŅA Darbadienās no 9-17 ar 1 h pārtraukumu no 13-14 :):)
Publicēts: 06.12.08 18:07
 citēt
sasar – pat ja ķēķa durvis iezīmētu, i tad tas plāns bik dīvains, neattopu, kurā tipa projektā būtu veselas divas istabas pieejamas caur trešo – caurstaigājamu. Varētu būt kāda hruščovlaika ķieģelene, kā te jau negatīvs raksta, a tādām būvējot atšķirības par vairākiem sprīžiem bij parasta lieta, tātad uz precizitāti vari necerēt.
Luni – es tak tikai un vienīgi par būvnoteikumiem, tur samērā precīzi un diezgan izdevīgi definēts, kas ir „vienkāršots” un kādi papīri priekš tā jātaisa, cita starpā arī – ka būvatļauju nevajag.
„Izbijušie aktīvisti” drīzāk ir mana jaunākā dēla, nevis sievastēva-inženiera darba laukā – viņš studēdams piestrādāja paar feldšeri-iekrāvēju uz specializētas ātrās palīdzības, ar ko tādus aktīvistus sašņorētus veda turpat, kur delīriķus, napoleonus, satrakojušos narkomānus un citus māksliniekus. Tavs apraksts precīzi atbilst vidēji mierīgam pacientam, transportējamam bez spēka pielietošanas. :)
Publicēts: 06.12.08 18:40
 citēt
sasar a māju Valmieras centrā nevajag?

man viena lieka
Publicēts: 06.12.08 18:45
 citēt
Maris:sasar a māju Valmieras centrā nevajag?

man viena lieka

atdod man
Publicēts: 06.12.08 18:50
 citēt
Stāvoklis, cena?
Publicēts: 06.12.08 18:50
 citēt
nedošu vis
Publicēts: 06.12.08 18:56
 citēt
orks : Ja būtu SIENA starp koridori un Virtuvi un nebutu starp vannas galu un virtuvi tipa VANNAS ISTABA caurstaigājam tad tas ir 1:1 kā Ogrē tur gar šosesju ir tāda pusloka māja ar šitādiem dzīvokļiem tais mazaajās isstabās LOGS šaurs pie griestiem ~150cm no GRĪDAS!
Publicēts: 06.12.08 18:58
 citēt
sasar:Stāvoklis, cena?

nav nejausmas par cenu

zeme 2500 - 200ciktur m2 koka māja uz granīta pamatiem - iekšā 9 dzīvoklīši (brīvi)

bet kas centrā par dzīvošanu - tur komercobjekts jātaisa
Publicēts: 06.12.08 19:45
 citēt
Nu man tādu nepavilkt :(
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):