forum.gif
Pārdodu plakanvirsmas skeneri CanoScan 9950F
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu plakanvirsmas skeneri CanoScan 9950F
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.08 03:02
 citēt
Pārdodu plakanvirsmas skeneri CanoScan 9950F, lietots, idealā stāvoklī, ideāls kam ir 35mm vai pat kas lielāks.
Visi oriģinālie softi, Silverfasts, vadi, maskas un adapteri, iepakojums.
Iespēja pašam sakārtot savus vecos negatīvus, slaidus un bildes pienacīgā kvalitāte iepērkot šito par 190 Ls. nelamajājot Noritsu un laborantus par līkām rokām :)

www.pcworld.com...
Publicēts: 06.12.08 08:54
 citēt
Pārdodu plakanvirsmas skeneri CanoScan 9950F, lietots, idealā stāvoklī, ideāls kam ir 35mm vai pat kas lielāks.

Man bišku lielāks ???????????????????
Publicēts: 06.12.08 11:03
 citēt
visiem ir lielāks, man skeneris vairs nav aktuāli, pagājušo nedēļu nopirku, vēl arī otru printeri, netieku vairs ar tām koku bildēm galā. skeneris, ja māja pilna ar negatīviem, diapozitīviem un vecām bildēm ir ļoti noderīga lieta, vazāšanās pa kantoriem var piegriezties
Publicēts: 08.12.08 17:08
 citēt
Jap, ja regulāri bildē, vai mājās čupiņa negatīvu, tad skeneri var atpelnīt viens un div'!
Lētākais, cik esmu sastapis ir 1.50 par filmiņu, ar 100 negatīviem jau var atpelnīt (ņemot vērā, ka vēl jātērē degviela, vai nauda biļetēm transportam). Un ja pats skenē, pats arī nosaki kāds būs rezultāts :)

Eh, varētu jau paņemt, piedāvājums feins, bet laikam vēl pacietīšos :D
Publicēts: 08.12.08 18:59
 citēt
+briedis
Publicēts: 08.12.08 19:19
 citēt
kristaps_l:kur var ieskenēt pa 1,50ls? :o

Elkorā (ja nes savu disku vai usb, savādāk + diska cena) :D

Ieskenē kadru uz 2000x3000 pikseļiem.

Bet, to cik kvalitatīvs (krāsu, ekspozīcijas, pirkstu nospiedumu ziņā) būs skenējums nosaka operators. Var arī napaveikties :)

Ir gadījies kad skenē dipu, un bildes pāreksponētas. Bet ir gadījies kad ieskenē visu filmiņu riktīgi labi! Domāju, ka ar negatīviem vieglāk skenējas, dipi jau tādi jūtīgāki...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):