statīviem galvas pie kājām skrūvējas ar tām pašām vītnēm ar kurām kameras
šitai Slik galvai ir 1/4" jeb tievā vītne
Manfrotto var būt kājas gan ar tievo, gan 3/8" resno vītni, gan ar universālu pļurķi kas der abām vītnēm - tam interesentam jāskatās - ja gadījumā šim ir tikai resnā vītne tad šitādu videogalvu viņš varēs uzskrūvēt tikai pie savas fotogalvas plates - tobiš statīvam būs divas galvas
Statīvs forsj esmu lietojis šito cena ļot garšīga , pašam gan LIELĀKS sliks un mazāks Manfroto. MANFROTO galvas SLIK BEZ PĀREJNIEKA neder točno . SLIK kājām galvas stiprināšanai ir mazā FOTO vītne , MANFROTO GALVĀM lielā vitne ar pārejnieku--ieliktni ne vienmēr sanāk stabīli mēdz vaļā skrūvēties Bet ja kopā ar Orģinālo galvu tad vispār NAV PROBLĒMU būs labs pirkums.
Lunis:Statīvs forsj esmu lietojis šito cena ļot garšīga , pašam gan LIELĀKS sliks un mazāks Manfroto. MANFROTO galvas SLIK BEZ PĀREJNIEKA neder točno . SLIK kājām galvas stiprināšanai ir mazā FOTO vītne , MANFROTO GALVĀM lielā vitne ar pārejnieku--ieliktni ne vienmēr sanāk stabīli mēdz vaļā skrūvēties Bet ja kopā ar Orģinālo galvu tad vispār NAV PROBLĒMU būs labs pirkums.
uz šo topiku neattiecas, bet slik 700dx jau ir normāla lielā vītne galvas stiprināšanai
Interese video galva, vienigi vakara iecekoshu vai ir iepeja vinju piemontet manam stativam, tik sen to neesmu tureejis rokas ka nemaaku teikt vai vinjam ir platforma ar viitni! ja nemaldos staviivs man bija SLIK 500 DX, diezgan pavecs! It kaa pec skopas SLIK majas lapas var noprast ka vajadzeetu buut, bet man atkal baigi liekas ka nebija :face-surprise: