forum.gif
andelēju statīvu un videogalvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / andelēju statīvu un videogalvu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.12.08 21:21
 citēt
te sapirkos viskauko un palika lieki:

statīvs SLIK PRO 500 DX II 55Ls. (statīvs ir kopā ar 3 virzienu foto galvu kā bildē)

www.flera.lv...

jūzēts ar apskrambātu krāsu, bet nekas neļurkājas - marku ar 100-400 droši noturēs

video galva SLIK 504QF-II fluid 25Ls.

www.bhphotovideo.com...

tā nav apskrambāta - tika nopirkta tikai pagaidu lietošanai kamēr "zatlers" nāca
Publicēts: 07.12.08 21:24 labots
 citēt
pa cik statiivu ar 3-way galvu?
Publicēts: 07.12.08 21:26
 citēt
Tā galva plastmasas?
Publicēts: 07.12.08 21:26
 citēt
55Ls. nav statīva nosaukuma beigas, bet cena
Publicēts: 07.12.08 21:27
 citēt
kura?

fotogalva ir metāla a videogalva ir mistrojums no plastmasas un metāla
Publicēts: 07.12.08 21:28
 citēt
tas slik fluids.. manu 40D un MTO-1000 turees?
Publicēts: 07.12.08 21:36
 citēt
pag, pag videogalvas bildēšanai neder - lās būvētas, lai līgani kustinot varētu filmēt - nē nu var lietot arī bildēšanai, bet ērti nebūs

bet tas statīvs nāk kopā ar otru galvu - tā noturēs to burku ar 40D

metrīgs stikls tas ir nopietni - pie pilnīgi izvilktām kājām tāpat uzmanīgi jārīkojas
Publicēts: 07.12.08 21:39
 citēt
hmm, man tagad ar bija kino galva kuru veiksmiigi likvideeju, bet bija ceļnometaļičeskaja... hm, jāpadomā...
Publicēts: 07.12.08 21:50
 citēt
ne ne - bildēšanai šitā videogalva ir pilnīgs sūds ja salīdzina ar to kas tam statīvam ir virsū

savukārt filmēšanas vajadzībām otrādi
Publicēts: 07.12.08 22:14
 citēt
a moš tās galvas pa kluso var samainīt? statīvam uzlikt video un man fotogalvu :face-wink:
Publicēts: 07.12.08 22:27
 citēt
einuei - bizness būs bēdīgs :face-smile: tie kas lieto šitādas videogalvas ņemās ar švakākiem statīviem

šitā galva der kādam bildētājam kas kādreiz arī pafilmē - pārskrūvē tik galvu un dragā
Publicēts: 07.12.08 22:34
 citēt
nu lāb lāb :)
Publicēts: 07.12.08 23:18
 citēt
galvu jau uz manfrotto stativa uzlikt var? (neko apr stativiem nezinu)
ja taa, parsutishu infu kolegjim.
Publicēts: 07.12.08 23:50
 citēt
statīviem galvas pie kājām skrūvējas ar tām pašām vītnēm ar kurām kameras

šitai Slik galvai ir 1/4" jeb tievā vītne

Manfrotto var būt kājas gan ar tievo, gan 3/8" resno vītni, gan ar universālu pļurķi kas der abām vītnēm - tam interesentam jāskatās - ja gadījumā šim ir tikai resnā vītne tad šitādu videogalvu viņš varēs uzskrūvēt tikai pie savas fotogalvas plates - tobiš statīvam būs divas galvas
Publicēts: 08.12.08 01:47
 citēt
Statīvs forsj esmu lietojis šito cena ļot garšīga , pašam gan LIELĀKS sliks un mazāks Manfroto. MANFROTO galvas SLIK BEZ PĀREJNIEKA neder točno . SLIK kājām galvas stiprināšanai ir mazā FOTO vītne , MANFROTO GALVĀM lielā vitne ar pārejnieku--ieliktni ne vienmēr sanāk stabīli mēdz vaļā skrūvēties:) Bet ja kopā ar Orģinālo galvu tad vispār NAV PROBLĒMU būs labs pirkums.
Publicēts: 08.12.08 08:17
 citēt
Lunis:Statīvs forsj esmu lietojis šito cena ļot garšīga , pašam gan LIELĀKS sliks un mazāks Manfroto. MANFROTO galvas SLIK BEZ PĀREJNIEKA neder točno . SLIK kājām galvas stiprināšanai ir mazā FOTO vītne , MANFROTO GALVĀM lielā vitne ar pārejnieku--ieliktni ne vienmēr sanāk stabīli mēdz vaļā skrūvēties:) Bet ja kopā ar Orģinālo galvu tad vispār NAV PROBLĒMU būs labs pirkums.

uz šo topiku neattiecas, bet slik 700dx jau ir normāla lielā vītne galvas stiprināšanai
Publicēts: 08.12.08 08:44
 citēt
aaa var arii ar paareju - taadas man ir - varu dot liidzi
Publicēts: 08.12.08 16:05
 citēt
Interese video galva, vienigi vakara iecekoshu vai ir iepeja vinju piemontet manam stativam, tik sen to neesmu tureejis rokas ka nemaaku teikt vai vinjam ir platforma ar viitni! ja nemaldos staviivs man bija SLIK 500 DX, diezgan pavecs! It kaa pec skopas SLIK majas lapas var noprast ka vajadzeetu buut, bet man atkal baigi liekas ka nebija :face-surprise:
Publicēts: 10.12.08 20:08
 citēt
cauri ir - abiem daiktiem jauni lietotāji
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):