forum.gif
Fotogrāfs ar krekliņu...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfs ar krekliņu...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.12.08 20:24
 citēt
Publicēts: 09.12.08 20:31
 citēt
nebūtu tā mala. :face-surprise:
Publicēts: 09.12.08 20:34
 citēt
cūcene jau baiga :face-smile: bet vēl lielāks sliņķis.. viņš tak tur rubināja degunu nevis bildēja ...
Publicēts: 09.12.08 20:36
 citēt
Calis i nenoraustijaas i krustus nemeta...
Publicēts: 09.12.08 20:43
 citēt
es domāju, ka džekam vienkārši šoks noķīlēja to pelēko compi, kas starp ausīm. domāju, ka šoks bija pamatīgs un tur pat, ja domās viņš skrēja un muka, ķermenis neklausīja - ni un ni...
Publicēts: 09.12.08 21:27
 citēt
pohuists.. ..peec dabas.
Publicēts: 09.12.08 21:53
 citēt
Īrs
Publicēts: 09.12.08 22:05
 citēt
vairaak peec igaunja...
Publicēts: 09.12.08 22:07
 citēt
shauttra:vairaak peec igaunja...
Vakara gulet ejot tik saprata kas noticis! :face-grin:
Publicēts: 09.12.08 22:24
 citēt
Spriežot pēc reakcijas viņu laikam katru dienu čutne pieskaita pie statistikas :D
Publicēts: 09.12.08 22:37
 citēt
no viņa skatu punkta laikam viss daudz cerīgāk izskatījās, neka no mūsējā :P
Publicēts: 09.12.08 23:15
 citēt
Tas strunts, bet vechi iecekojiet kas "zverja" par profileni.....AFFIGEĶ!!!!
Publicēts: 09.12.08 23:45
 citēt
Dzeks naturāls BREMZE , butu TADSS KADRSS!! Bet nju jaa PAVEICAS protams krietni ne tik daudz tam mulkjim aiz mūra cik Operatoram KAS FILMEJA.
Publicēts: 09.12.08 23:47
 citēt
ugisio2 : A pa ko ta es dziedu jau 3 nedeljas!! Vinai ta profilene jau reiz bija:) Taaaada figurocjka tik "bildēt un bildēt" !:):)
Publicēts: 10.12.08 17:45
 citēt
Pie tiem garām braucošajiem autiņiem baigi pierod. Redz kā džeks pirms tam pakāpās pussolīti nost un mierīgi darīja savu darāmo. Nekā _tāda_
Publicēts: 11.12.08 10:23
 citēt
Nu es gan domāju, ka neko vairāk nebūtu paspējis izdarīt visasākais zēns... Viņš jau nojauta ko nelabu, bišķi parāvās nost un viss...varēja arī kājas no ķermeņa atdalīties...
Publicēts: 11.12.08 12:48
 citēt
...tikai vispirms tā betona siena ir jānones...
Publicēts: 11.12.08 12:57
 citēt
Es jau nesaku, ka nebija bīstami. Parasti tādos gadījumos visādi lūžņi lido neprognozējamos virzienos. Pat aiz sētas nevar būt drošs. Tāpēc pieredzējušie džeki cītīgi izpēta vietas kur var puslīdz droši stāvēt. Gadās (reti gan), ka pat stāv divatā lai otrs var paraut malā kamēr pats lūr caur viewfinderi :)
Publicēts: 11.12.08 13:56
 citēt
morgen! tā kā mans profils ir dažnedažādi ar motoru sportiem saistīti pasākumi, tad čali ļoti labi saprotu ;) Cik reižu pašam ir gadījies lekt prom no virsū braucošas mašīnas (lai gan pirms tam ir apskatītas visas iespējamās un neiespējamās traektorijas) + lekt pāri zem kājām izšļucošam mocim :D

P.S. Ir arī pārīc objektīvu sabeigti ar garāmlidojošiem akmeņiem, kā arī ir saprasta "platmales" jēga :D
Publicēts: 15.12.08 11:03
 citēt
Njaa, dzjeks taadus kadrus noguleeja..
Vai tik man izskatijaas, vai arii toch kautkas pa objektiivu vinjam uzsita?
Operatoram toch labais kadrs. :D
A vot par igauni taadu nekaadi nevar nosaukt, esti pios buutu sabildeejis pilnu karti no visiem rakursiem u vel akrobaatiku paraadiijis.. shitais toch iists airish. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):