es domāju, ka džekam vienkārši šoks noķīlēja to pelēko compi, kas starp ausīm. domāju, ka šoks bija pamatīgs un tur pat, ja domās viņš skrēja un muka, ķermenis neklausīja - ni un ni...
Nu es gan domāju, ka neko vairāk nebūtu paspējis izdarīt visasākais zēns... Viņš jau nojauta ko nelabu, bišķi parāvās nost un viss...varēja arī kājas no ķermeņa atdalīties...
Es jau nesaku, ka nebija bīstami. Parasti tādos gadījumos visādi lūžņi lido neprognozējamos virzienos. Pat aiz sētas nevar būt drošs. Tāpēc pieredzējušie džeki cītīgi izpēta vietas kur var puslīdz droši stāvēt. Gadās (reti gan), ka pat stāv divatā lai otrs var paraut malā kamēr pats lūr caur viewfinderi
morgen! tā kā mans profils ir dažnedažādi ar motoru sportiem saistīti pasākumi, tad čali ļoti labi saprotu Cik reižu pašam ir gadījies lekt prom no virsū braucošas mašīnas (lai gan pirms tam ir apskatītas visas iespējamās un neiespējamās traektorijas) + lekt pāri zem kājām izšļucošam mocim
P.S. Ir arī pārīc objektīvu sabeigti ar garāmlidojošiem akmeņiem, kā arī ir saprasta "platmales" jēga
Njaa, dzjeks taadus kadrus noguleeja.. Vai tik man izskatijaas, vai arii toch kautkas pa objektiivu vinjam uzsita? Operatoram toch labais kadrs. A vot par igauni taadu nekaadi nevar nosaukt, esti pios buutu sabildeejis pilnu karti no visiem rakursiem u vel akrobaatiku paraadiijis.. shitais toch iists airish.