forum.gif
fotoizstādes izmaksas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotoizstādes izmaksas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.08 15:18
 citēt
Vai kādam ir nojausma cik izmaksātu vienas kvalitatīvas a1 vai a2 fotogrāfijas ar preskartona rāmīti (vai cits variants) ražošana priekš fotoizstādes? Un kur?
Publicēts: 10.12.08 15:25
 citēt
masveidā taisot var ierakstītos + - 40 LS
Publicēts: 10.12.08 15:36
 citēt
re kur pajautaa tai armijai kuri taisija izstaadi par kazaam Ceesiis , viens no daliibniekiem bija Hameleons.... gan jau shis zinaas cik maksaaja prints...
Publicēts: 10.12.08 15:36
 citēt
re kur man uz profilbildes tas fotografijas , kas man aizmugureee 1 gb izmaksaaja 8 Ls.....
Publicēts: 10.12.08 15:58
 citēt
Kvalitaate pie ROberta - 60x90= 21.50Ls (peec JG pati briestu shim pasaakumam - saakt drukaat bildes izstaadei)
Publicēts: 10.12.08 16:00
 citēt
sundew!?!??!?! un tu gribi teikt, ka pa 8Ls ir ljoti laba kvalitaate!?!?!? Es ar vienreiz pamegjinaajuleeto variantu - zemee izmesta nauda, ja zini kaadai jaaizskatas drukaatai bildei
Publicēts: 10.12.08 16:31
 citēt
bij ok
Publicēts: 10.12.08 16:33
 citēt
kaads vareetu pastaastiit kaada jeega izmests naudu un taisiit izstades Latvija.....:face-monkey:
Publicēts: 10.12.08 16:42
 citēt
sundew:kaads vareetu pastaastiit kaada jeega izmests naudu un taisiit izstades Latvija.....:face-monkey:

tā, kura šad tad taisa, varētu pirmā....:face-angel:
Publicēts: 10.12.08 18:25 labots
 citēt
sundew:kaads vareetu pastaastiit kaada jeega izmests naudu un taisiit izstades Latvija.....:face-monkey:

Lai pareklamētu sponsorus un saniemt džas :face-kiss:
Publicēts: 10.12.08 18:29
 citēt
Latvijā cilvēkiem patīk foto, bet tai pašā laikā cilvēki ir slinki un tālu neiet... savu laiku pie viesnīcas Latvija bija jāstāv dzīvajā rindā, lai tiktu fotoizstādi apskatīt.
Publicēts: 10.12.08 18:37
 citēt
ko reāli LV dod fotoizstāde? tusiņš savējiem? kāds arī nopērk kautko (tip $$ var sapelnīt/atpelnīt) ?
Publicēts: 10.12.08 18:46
 citēt
Pauliic:ko reāli LV dod fotoizstāde? tusiņš savējiem? kāds arī nopērk kautko (tip $$ var sapelnīt/atpelnīt) ?

kāpēc uzreiz nauda jāpiesauc. Izstādes gan jau ka tamatā priekš sevis ar taisa. Ik pa laikam noteikti gribas citiem parādīt to kas sanācis
Publicēts: 10.12.08 19:58
 citēt
tā, kura šad tad taisa, varētu pirmā....:face-angel:[/quote

es vel pagaidaam neesmu viena taisijusi izstadi Latvijaa...mana uztvere tas ir tikai keksiitis cv.....Latvvijaa fotografija neveinam ipashi neinteresee.....
Publicēts: 10.12.08 20:21
 citēt
sundew:re kur pajautaa tai armijai kuri taisija izstaadi par kazaam Ceesiis , viens no daliibniekiem bija Hameleons.... gan jau shis zinaas cik maksaaja prints...

neko viņs nezin! :P bet vcik es zinu tad ar izdruku laminēšanu tās bildes 80x120cm izmaksāja 40LS
Publicēts: 10.12.08 20:28
 citēt
printē mājās A4 un izstādies darba vietā, kad tur visiem piegriežās, var pārvākties uz tirgus laukumu, kad no turienes savāc, tad izdekorēt izolatoru............
Publicēts: 11.12.08 09:55
 citēt
negatIvs:printē mājās A4 un izstādies darba vietā, kad tur visiem piegriežās, var pārvākties uz tirgus laukumu, kad no turienes savāc, tad izdekorēt izolatoru............

:D vo vo apmeeam :D
Publicēts: 11.12.08 10:07
 citēt
Pauliic:ko reāli LV dod fotoizstāde? tusiņš savējiem? kāds arī nopērk kautko (tip $$ var sapelnīt/atpelnīt) ?

dzejnieks reāli skaitās, kad izdod savu dzeju krājumu, līdz tam ir jaunais dzejnieks...
... arī fotogrāfs ar savu (vai vairāku autoru) izstādi piesaka sevi , kā autoru... tas ir iziet reāli tautā :)
Publicēts: 11.12.08 10:13
 citēt
Nu ne jau vienmēr izmēram ir nozīme....:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 11.12.08 10:27
 citēt
Haiduks:

dzejnieks reāli skaitās, kad izdod savu dzeju krājumu, līdz tam ir jaunais dzejnieks...
... arī fotogrāfs ar savu (vai vairāku autoru) izstādi piesaka sevi , kā autoru... tas ir iziet reāli tautā :)

ļoti laba atbilde :)
Publicēts: 11.12.08 10:29
 citēt
o jaa tad jau mums ir ljoti daudz autoru :D
Publicēts: 11.12.08 10:59
 citēt
Karlis70:Nu ne jau vienmēr izmēram ir nozīme....:face-grin::face-grin::face-grin:

Baidos, ka tava mamma nepiekritis :face-grin:
Publicēts: 15.12.08 11:05
 citēt
Elik, reekjini saakot no 30Ls, i to ja labi pamekleesi.. protams pienjemot ka tiek kvalitatiivas foto taisiitas. :)
Publicēts: 15.12.08 13:02
 citēt
sundew:o jaa tad jau mums ir ljoti daudz autoru :D

Paskaiti, cikiem tad ir personālizstādes , vai divu , trīs autoru izstādes??? To, ka uz kādu izstādi aizsūta kādu dal;ibas bildi , tas naf skaitāms
Publicēts: 15.12.08 14:38
 citēt
Ooooo "Presonalisstādes" mums daži labi krāj kā reiz mans šefs Izaks ~80 triju gadu laikā:):) Mums te nesen ar Blondīni gadijies "Ievērtēt" vienu personalisstadi pilnīg nejauši jo Kultūras namā kur mums kluba nodarbibu telpas PEKŠŅI gar sienām bij oaradijušies 15x21 zieptraukbilduki ar puķītēm un saulrietiņiem . Kā izrādās ta bija KRUTA PESONALISSTĀDE par ko liecināja 3kg smaga atsauksmju garamta pilna ar "Darbi ir izcili un briniskjigi " ---> Krustēvs "Ta turpināt izcili darbi" ---> Tante un tādā garāaaa:):)
Publicēts: 15.12.08 23:12
 citēt
izstādes rīko tie, kam tās ir svarīgas ....
kadēļ tās ir svarīgas - katram autoram savs iemesls ...
vienam filozofiskāks, otram pragmatiskāks ...
jautaajums - kamdeļ vispār nodarboties ar radošu darbu, ja tu to neizstādi ? kas tur par mākslinieku - ja ar saviem darbiem tev citiem nav ko pateikt ? tāds kaktu bildīš meistars vien ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):