Vai kādam ir nojausma cik izmaksātu vienas kvalitatīvas a1 vai a2 fotogrāfijas ar preskartona rāmīti (vai cits variants) ražošana priekš fotoizstādes? Un kur?
re kur pajautaa tai armijai kuri taisija izstaadi par kazaam Ceesiis , viens no daliibniekiem bija Hameleons.... gan jau shis zinaas cik maksaaja prints...
sundew!?!??!?! un tu gribi teikt, ka pa 8Ls ir ljoti laba kvalitaate!?!?!? Es ar vienreiz pamegjinaajuleeto variantu - zemee izmesta nauda, ja zini kaadai jaaizskatas drukaatai bildei
Latvijā cilvēkiem patīk foto, bet tai pašā laikā cilvēki ir slinki un tālu neiet... savu laiku pie viesnīcas Latvija bija jāstāv dzīvajā rindā, lai tiktu fotoizstādi apskatīt.
tā, kura šad tad taisa, varētu pirmā....:face-angel:[/quote
es vel pagaidaam neesmu viena taisijusi izstadi Latvijaa...mana uztvere tas ir tikai keksiitis cv.....Latvvijaa fotografija neveinam ipashi neinteresee.....
sundew:re kur pajautaa tai armijai kuri taisija izstaadi par kazaam Ceesiis , viens no daliibniekiem bija Hameleons.... gan jau shis zinaas cik maksaaja prints...
neko viņs nezin! :P bet vcik es zinu tad ar izdruku laminēšanu tās bildes 80x120cm izmaksāja 40LS
printē mājās A4 un izstādies darba vietā, kad tur visiem piegriežās, var pārvākties uz tirgus laukumu, kad no turienes savāc, tad izdekorēt izolatoru............
negatIvs:printē mājās A4 un izstādies darba vietā, kad tur visiem piegriežās, var pārvākties uz tirgus laukumu, kad no turienes savāc, tad izdekorēt izolatoru............
Pauliic:ko reāli LV dod fotoizstāde? tusiņš savējiem? kāds arī nopērk kautko (tip $$ var sapelnīt/atpelnīt) ?
dzejnieks reāli skaitās, kad izdod savu dzeju krājumu, līdz tam ir jaunais dzejnieks... ... arī fotogrāfs ar savu (vai vairāku autoru) izstādi piesaka sevi , kā autoru... tas ir iziet reāli tautā
Pauliic:ko reāli LV dod fotoizstāde? tusiņš savējiem? kāds arī nopērk kautko (tip $$ var sapelnīt/atpelnīt) ?
dzejnieks reāli skaitās, kad izdod savu dzeju krājumu, līdz tam ir jaunais dzejnieks... ... arī fotogrāfs ar savu (vai vairāku autoru) izstādi piesaka sevi , kā autoru... tas ir iziet reāli tautā
Ooooo "Presonalisstādes" mums daži labi krāj kā reiz mans šefs Izaks ~80 triju gadu laikā Mums te nesen ar Blondīni gadijies "Ievērtēt" vienu personalisstadi pilnīg nejauši jo Kultūras namā kur mums kluba nodarbibu telpas PEKŠŅI gar sienām bij oaradijušies 15x21 zieptraukbilduki ar puķītēm un saulrietiņiem . Kā izrādās ta bija KRUTA PESONALISSTĀDE par ko liecināja 3kg smaga atsauksmju garamta pilna ar "Darbi ir izcili un briniskjigi " ---> Krustēvs "Ta turpināt izcili darbi" ---> Tante un tādā garāaaa
izstādes rīko tie, kam tās ir svarīgas .... kadēļ tās ir svarīgas - katram autoram savs iemesls ... vienam filozofiskāks, otram pragmatiskāks ... jautaajums - kamdeļ vispār nodarboties ar radošu darbu, ja tu to neizstādi ? kas tur par mākslinieku - ja ar saviem darbiem tev citiem nav ko pateikt ? tāds kaktu bildīš meistars vien ...