forum.gif
Kur attīstīt dipus?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kur attīstīt dipus?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.12.08 16:47
 citēt
Vai tiešām BFS ir palikusi vienīgā vieta Latvijā, kur attīsta dipus?
Publicēts: 10.12.08 16:48
 citēt
veel var maajaas... process ljoti seksiigs :)
Publicēts: 10.12.08 16:52
 citēt
CYKAHC:veel var maajaas... process ljoti seksiigs :)

Laipni pateicos!
Publicēts: 10.12.08 17:49
 citēt
tīstīt mājās - seksa nekāda, a piša baigā....
Pāris reizes c41 tīstiju, visai origināli sanāca.. :D
Publicēts: 10.12.08 18:02
 citēt
GG:Vai tiešām BFS ir palikusi vienīgā vieta Latvijā, kur attīsta dipus?

Madonā rimikā bija foto-stends - bija rakstīts, ka tīsta dipus. Cenu gan neatceros. Kkas pa vidu no 1.50 līdz 3.00

Bet, iespējams būs viens puslīdz privāts tīstīšanas kantoris. Itkā pat ar labāku tīstāmo aparātu kā BFS. Problēma ir, tik tas, ka tas ir nerentabli. Bet ja būtu regulāri cilvēki kam vajag kko tīstīt, par nedaudz zemākām cenām kā BFS un noteikti konkurējošu kvalitāti (pirkstu nospiedumi utt) tad varētu arī atļauties turēt pie dzīvības to aparātu.

Sīkaks info PM.
Publicēts: 10.12.08 19:27
 citēt
xaxa.... labāks par Colentu ar digitālo kontroli.... laba reklāma :D
nu kaut viens var paradīt pirxtu nospiedumus no BFS? es speziali aiziešu un nočekošu kam viņi pieder....
Publicēts: 10.12.08 20:05 labots
 citēt
petersonsphoto:xaxa.... labāks par Colentu ar digitālo kontroli.... laba reklāma :D
nu kaut viens var paradīt pirxtu nospiedumus no BFS? es speziali aiziešu un nočekošu kam viņi pieder....

Es jau neteicu ka uz katra negatīva tagad būs pa spiedumam. Ir gadījies. Kādas 2,3 reizes. Pietiek jau ar vienu reizi, lai pamanītu. Pēdējā laikā gan nav gadījies...
Ir gadījies, arī, ka negatīvs kārtīgi nenomazgāts, pleķains...

..pastāsti man, kas ir Colentu? Google kaut kā neko vispār nemet ārā pēc tāda vārda :)
Publicēts: 10.12.08 20:06
 citēt
pēterson - man atnest visu savu dipu kaudzi? noteiksi, kam tie pankūku zīmogi pieder?

protams, tiesa kas tiesa, jvk nospiedumus velnsviņzin, kurš var pārspēt. ja nu vienīgi elkors.
Publicēts: 10.12.08 20:08
 citēt
bija kantori, kas sūtīja skandināvijas čangaļiem somiem tīstīt. laikam vairs nerentējas.
Publicēts: 10.12.08 21:04
 citēt
GG:

www.viss.lv...

jem klausuli i sāci zvanīt! :)
Publicēts: 10.12.08 21:51
 citēt
Ja man pirms četriem gadiem jautātu,tad es sūtītu uz Rīgas foto Elizabetes ielā pretī Vērmaņdārzam,tur bija cilvēks kas tīstija,manuprāt(un ne tikai),labāk ka Briedenē.Tagad tas kantoris ir pārvietots tur pat pagalmā,varbūt tur var apjautāties.
Publicēts: 10.12.08 22:06
 citēt
Rīgas Foto tas cilvis vairs nepiestrādā. Tur jau tā lieta. Varbūt kāds zin kur tagad viņu meklēt? Tagadiņ Rīgas foto nes uz BFS.
Publicēts: 10.12.08 22:16
 citēt
bfs Maigonis Cukurs man pagaidām nospiedumus vienīgos ir atstājis uz dipu konverta priecējoša zīmoga veidā

ja dod c41 tīstīt un nav tās tumšās nopietnās tantes, tad gan filmas apgrābsta

nu bļin shautra c41 mājās.... e6 ir stipri vienkāršāk - būtībā ar jobo colorprocesoru tur pat jāties īpaši nav ko - vienīgi zupas žēl ja nesagaidi pietiekamu filmu skaitu - ne filmai patīk gaidīt ne bildētājs grib gaidīt uz rezultātu
Publicēts: 10.12.08 23:08
 citēt
Kodak fotoseviss Pulkvezha Briezha ielaa.Lielisks serviss.
Publicēts: 11.12.08 02:20 labots
 citēt
E-6 jebkurš cirvis majās var uztistīt , stipri vienkāršāk kā KVALITATĪVI B/W procesu noturēt. Ir tāda E6 modifikacija saucas Tetenal Colortec© E-6 3-Bath Kit esmu ar viņu un parastu Kinderman tanciņu E6 tistijis viesnīcas numurā VISS O.K Densitometrija normā. Jā tik tiešām Vaļoģa vairs E-6 netīsta jau kādus 3-4 gadus uN RĪGAS foto jau tieši tik pat ilgu laiku ved viņus uz BFS :):) Vīņš bij vienkārši nepārspējams pedantss apsalūts maniāks , Lielbrieža kursa biedrs kurš kopš skolas laikiem sacentās ar Lielbriedi KURŠ lielāks blusu sitējs pedantisma jomā:):) Capacity: Kit for 1 l: 12 slide films 135-36 E6
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):