GG:Vai tiešām BFS ir palikusi vienīgā vieta Latvijā, kur attīsta dipus?
Madonā rimikā bija foto-stends - bija rakstīts, ka tīsta dipus. Cenu gan neatceros. Kkas pa vidu no 1.50 līdz 3.00
Bet, iespējams būs viens puslīdz privāts tīstīšanas kantoris. Itkā pat ar labāku tīstāmo aparātu kā BFS. Problēma ir, tik tas, ka tas ir nerentabli. Bet ja būtu regulāri cilvēki kam vajag kko tīstīt, par nedaudz zemākām cenām kā BFS un noteikti konkurējošu kvalitāti (pirkstu nospiedumi utt) tad varētu arī atļauties turēt pie dzīvības to aparātu.
xaxa.... labāks par Colentu ar digitālo kontroli.... laba reklāma nu kaut viens var paradīt pirxtu nospiedumus no BFS? es speziali aiziešu un nočekošu kam viņi pieder....
petersonsphoto:xaxa.... labāks par Colentu ar digitālo kontroli.... laba reklāma nu kaut viens var paradīt pirxtu nospiedumus no BFS? es speziali aiziešu un nočekošu kam viņi pieder....
Es jau neteicu ka uz katra negatīva tagad būs pa spiedumam. Ir gadījies. Kādas 2,3 reizes. Pietiek jau ar vienu reizi, lai pamanītu. Pēdējā laikā gan nav gadījies... Ir gadījies, arī, ka negatīvs kārtīgi nenomazgāts, pleķains...
..pastāsti man, kas ir Colentu? Google kaut kā neko vispār nemet ārā pēc tāda vārda
Ja man pirms četriem gadiem jautātu,tad es sūtītu uz Rīgas foto Elizabetes ielā pretī Vērmaņdārzam,tur bija cilvēks kas tīstija,manuprāt(un ne tikai),labāk ka Briedenē.Tagad tas kantoris ir pārvietots tur pat pagalmā,varbūt tur var apjautāties.
bfs Maigonis Cukurs man pagaidām nospiedumus vienīgos ir atstājis uz dipu konverta priecējoša zīmoga veidā
ja dod c41 tīstīt un nav tās tumšās nopietnās tantes, tad gan filmas apgrābsta
nu bļin shautra c41 mājās.... e6 ir stipri vienkāršāk - būtībā ar jobo colorprocesoru tur pat jāties īpaši nav ko - vienīgi zupas žēl ja nesagaidi pietiekamu filmu skaitu - ne filmai patīk gaidīt ne bildētājs grib gaidīt uz rezultātu