forum.gif
laptop padoms?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / laptop padoms?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.08 11:06
 citēt
Kādam ir pieredze vai ieteikums laptopa iegādei ~500Ls?

Butībā negribas neko lielu, noteikti ne lielāku par 15`, ideālā variantā 12-14`. Butībā lai ja kādeiz ir vajadzība var atvērt cs3, laitrūmu un veikt kaut kādas minimālas darbības. Noteikti nav domāts kā workstaition. drizāk kā tāds kuru var paķert somā līdz, klientam ko parādīt, vai arī uzčinīt kaut ko nedaudz...

kādam ir atsauksmes par šito?
gauja.lv...
Publicēts: 11.12.08 11:09
 citēt
pa to cenu jau macbook sanāk...
Publicēts: 11.12.08 11:09
 citēt
Publicēts: 11.12.08 11:28
 citēt
ieteiktu painteresēties pie draugiem, kas mitinās eiropā. (ārpus baltik states). IRL, UK, ja ir. kompjiem ar normāliem
spekiem būs smukāka cena. zem 2gb ram nav ko skatīties nemaz, kaut arī macbook, tas neko daudz nedot. kompi ar
flip screen neieteiktu ņemt. man te tādus pēdējā pus gadz laikā uz veicīti remontam atstiepa gabalus piecus. pirkti 6-
9mēn iepriekš. problēmas ar screen connection un vēl visādas kaites. hp no jaunās sērijas nemaz nav švaki. tagad pa uk
un irl iet akcija uz dv5-1112 modeli (līdz 14tajam dec) - 770e par 15,4 ekrānu, 2,2duālo, 320 cieto, 4gb rams utt. 256 ded
vga un fēl visādas fīčas. karoč iesaku nepirkt Latvijā.
Publicēts: 11.12.08 11:40
 citēt
Billy, varbuut gribi manu hp, gadu vecs, ljoti malietots, preciizu speceni nepateikshu, bet pirkts pa 660 ls, kaut kaads duo pentiums bija, labi raamis tikai 1 gb, bet viss paareejais ljoti atbilst veelmeem... 15 collu platais ekraans, pilniigi ok verkjis, stabils, nav ne reizi pa gadu uzkaaries... atdoshu pa 300, shops cs3 arii griezaas pilniigi ok.
Publicēts: 11.12.08 12:04
 citēt
1gb laikam buus pa iisu... Vot jaa es arii biju domaajis par aaboli, bet tai gaujai man lot patiik fiicha ar pieskarienjutigo ekranu un to ka vinju var apgriezt otraadi...

uz mac tomeer arii ar programmatuuur ir nedaudz sarezgiiiti...
Publicēts: 11.12.08 12:29
 citēt
es nezinu kā ir ar to gaujas kompi, bet tādus hp jau tirgoju apmēram 10 mēneši un klienti sāk nākt atpakaļ ar ekrānu
problēmēm. interesants jau ir tas kompīc un tīri savdabīgs, bet pirmais, kas sagādās Tev problēmas būs ekrāns ar saviem
niķiem. ja gribi, lai tas laptops ilgāk kalpotu ieteiktu izvēlēties standarta tipa nevis table-top laptopu. plus man galīg netīk
tas asums ekrānam, es teiktu, ka stipi mīksts priekš fotogrāfa.
Publicēts: 11.12.08 12:45
 citēt
ja? hmm... būs kaut kur jaatrod jāaptausta tā gauja dzīvē...
Publicēts: 11.12.08 13:41
 citēt
Billy:

uz mac tomeer arii ar programmatuuur ir nedaudz sarezgiiiti...

spēļu macam nav un tas arī viss, adobe produkcija ir, office arī ir, priekš darba pietiek!
Publicēts: 11.12.08 13:42 labots
 citēt
autocad, 3d max arī nav. vairākus specifiskus softus ir pagrūtāk dabūt.
Publicēts: 11.12.08 13:50
 citēt
man pašai ir 2 citi gaujas jau vairak kā pusgadu un darbojs ideāli - cs2 arī iekšā ir - un var darboties bez aizķeršanās!
par cik tie nav mani tā īsti sev pirkšu tieši tevis minēto vai ābolu!

Vislabāk apskatīt var Alfa - capital veikalā!
Publicēts: 11.12.08 13:51
 citēt
ja njemt tableti - ar groaazmo un jutogo ekraanu, tad taadi KVAITATIIVI zem 1200 nesaakas, diemzheel. no pieredzes saku. Domaju, ka SHadow apstiprinas, ka tabletes toshibai ir nesliktas. bet nu maksa ari neslikti, un pec paris gadu lietoshanas paradas gljuki - citai wireless nekjer kad ekrans nolaists lejaa, citai sak haotiski mainities rezolucija - ta ka labak tad ruktigi sturdy un izturigu kompi.
noteikti var ieteikt skatities uz Lenovo Thinkpad seriju - izturiigi un labi. SL gan ir dikti glanceeti, bet T un X un laikam ari R serijas ir OK.
HP... nu jaa. visadi redzeti, gan tadi aks gadiem velk, gan tadi, kas nekaadi un shjvakaaki par aceriem.
gauja? nu, nezinu daudzus kam ir, bet visi ko zinu, garantija ciemojushies. => neiesaku.
paskati shito - www.metaleks.lv...

vai shito

www.metaleks.lv...
Publicēts: 11.12.08 14:10
 citēt
Billy : Gauju lieto un baig slave fotografs Maris Lazdekalns , tas kurs uz visadiem portaliem zinju reportazjas un kazas bilde . Sjo var sastapt katru dienu ALFAs rajona un ta kaste sjam vienmer lidzi:)
Publicēts: 11.12.08 14:17
 citēt
no tā IBM dizaina man zosāda biš uzmetas. Bet nu laikam funkcionāli un kā tu teici izturīgi...

Toshiba gan tīri tā neko izskatās...

Aaa.. maybe kādam ir viedoklis par šo?

www.metaleks.lv...

no toshibas pārāk neatpaliek un izmērā arī mazāks, kas man būtu +
Publicēts: 11.12.08 14:27
 citēt
acer. izturiiba - minuss. parbaudiits.
Publicēts: 11.12.08 14:27
 citēt
un man perosnigi IBM dizains liekas ideaals. funckionalitate, izturiba. kartigs verkjis. bija darishana ar vienu teju 10gadiigu briinumu, kas jioprojam strada, ieliku pavairak rama, uzliku XP - nu viss ideali.
Publicēts: 11.12.08 14:44
 citēt
bet reāli tas IBM ir dārgāks par 100Ls tikai tapēc ka viņš ir IBM.

Ram vinjam mazaaks, cietas mazaaks, procis svakaaks un vidjuha ar sudigaaka... jeb es kaut ko šiet palaižu garām?
Publicēts: 11.12.08 16:13
 citēt
Billy:autocad, 3d max arī nav. vairākus specifiskus softus ir pagrūtāk dabūt.

ir ir 3dmax uz maka. a acad kaa nav taa nebuus
Publicēts: 11.12.08 16:34
 citēt
Gauja ir kolēģim, izvēlējās ar labiem parametriem, cauriem vakariem videospēles spēlē, bet ekrāns garām, bildēm neder, arī filmas pagrūti skatīties. man ir DELL, viss mierīgi, ekrāns supper, vienīgi cietais pamazs, bet iegādājos ārējo c.d. 500gb.ieslēgts viņš man regulāri, bieži arī pa naktīm, velku no torentiem. tā jau gandrīz divi gadi, bez problēmām, viss klusi, viss mierīgi. kad izvēlējos, daži, kam uzticos silti ieteica. tagad citi modeļi, bet paskatīties tajā virzienā varbūt ir vērts.
Publicēts: 11.12.08 16:45
 citēt
Es paņēmu šito: www.m79.lv...
Esmu apmierināts :)
Publicēts: 11.12.08 20:53
 citēt
briedis:Es paņēmu šito: www.m79.lv...

man draudzenei tāds!! baigais klucis liekas...
Publicēts: 11.12.08 21:21
 citēt
klucis izskatās tā: www.twenga.co.uk...

! iemet somā un muguru uz leju velk! :D
tas no m79.lv ir vēl maziņš klucīc! :)
Publicēts: 11.12.08 21:22 labots
 citēt
Billy:
briedis:Es paņēmu šito: www.m79.lv...

Klucis???

Nu tad tev jāņem kkāds Acer mazais vai Asus EEE :D
Publicēts: 11.12.08 21:41
 citēt
-acer. izturiiba - minuss. parbaudiits.
Ja ar Acer naglas dzīt , būš švaks , bet citādi ne vainas , pašam jau trešais pa 6 gadiem , cena un darbspēja atblst, darbā lietoju "ābolu" , tiesa gan 13" , bet peslēgts pie 20" moņa.
Ar softiem nav nekādu prob. viegli strādāt , softi bez prob. , vīrusi neņem, pagāja kādi 1-2 mēnesi , kamēr pilnībā pieradu , nenožēloju , tagad pats sev krāju $$$ lielam "ĀBOLAM" ar 24" ,
Redzēju , pastrādāju , super kaifs :face-smile::face-smile::face-smile:......... galvenais ātrums un viss pārējais , bet kas 24" pa monitoru , krāsas super , baltā , tad baltā , kalibrācija superīga/
Tāds mans viedoklis.
www.aboluveikals.lv...
Publicēts: 11.12.08 22:26
 citēt
cilveeks jautaa par portatiivo kompi a bet te visi par āboliem un 24 collu monitoriem. panem kaadu leeto aceru ar 2GB ramu un bus labulabais.
Publicēts: 12.12.08 15:50
 citēt
tad ir kādam slikts kaut kas par šo sakāms. izņemot 12in ekrānu?

www.metaleks.lv...
Publicēts: 12.12.08 16:07
 citēt
Dažreiz pa labu cenu var labus verķjus nopirkt! Es savu caur draugu pirku lobardā , gadu atpakaļ pa 185Ls. Acer Turion64 X2 , 160GB /2GB/Nvidia. Pa 250 bij iespējas paņemt pilnīgi jaunus HP ar tādu pašu specifikāciju + HDMI Out un LV Garantiju. Tas protms Liepājā , un labākās lietas jau savējiem aiziet :) .
Publicēts: 14.12.08 15:52
 citēt
kuru panjeemi?
Publicēts: 14.12.08 16:27
 citēt
Ja gribās riktīgui darba virpu - tgad jāņem Dell Latitude sērijas niknais gals - būš gana jaudīgs, ļooooti stabils - bačas tur ilgi un dikti ne tikai darba stundu ziņā, bet arī lietošanas gadu ziņā, nekarās kā to sāk darī visi lētuči pēc ~ pusgada
Publicēts: 14.12.08 16:50
 citēt
Nu nezinu es ar savu 15,4" 1920x1200 esmu apmierināts.
Publicēts: 14.12.08 17:44
 citēt
Billy, saku kā ir. IBM (vecās sērijas): T60, T61 un DELL Latitude sērijas. Tiem VIENĪGIEM ir magnēzija-dzelzs sakausējuma šasija. Viss pārējais ir miskastē metams: Acer, Fujitsy, Samsung un pārējā draza, par HP vispār nerunāsim.

Tagad sev kkad drīzumā sūtīšu Dell no UK. Sūtīšu D630 vai E6400, tiesa jaunākām Latitūdēm nav NVS Quadro GPU iekšā. Bet laba biznesa līnija.

Iesaku šos divus brendus.
Publicēts: 14.12.08 17:45
 citēt
netjan - un ko tu dabūsi, samaksājot 610 Ls. Neko. Ābolu uz korpusa. Dzelži sūkā.
Publicēts: 14.12.08 17:45
 citēt
palaidnieks +++++ :face-angel:
Publicēts: 14.12.08 17:46
 citēt
briedis:
Billy:te]

Klucis???

Nu tad tev jāņem kkāds Acer mazais vai Asus EEE :D

Nevis klucis, bet plastmasas sūds. :face-devil-grin:
Publicēts: 14.12.08 17:48
 citēt
Billy:bet reāli tas IBM ir dārgāks par 100Ls tikai tapēc ka viņš ir IBM.

Ram vinjam mazaaks, cietas mazaaks, procis svakaaks un vidjuha ar sudigaaka... jeb es kaut ko šiet palaižu garām?

Skatoties, kura sērija. Ja jaunie (zem Lenovo) tad iet šķībacanie pakaļā. Ja vecais, tad viņš Tev strādas 1,2...5 gadus bez problēmām. Manliekas ir vērts pārmaksāt. :face-wink:
Publicēts: 14.12.08 17:50
 citēt
Nez - aplūrēju jauno Latitudes sēriju - tīri tīkami uztaisīta,vot domāju moš mainīt nost savu gadu veco D820 uz ko jaunāku... Tikai negribu to Atraitņu Vistu uz ta verķa... :D
Publicēts: 14.12.08 18:04
 citēt
Palaidniek. Korpuss ir ok, stabils, dizains arī, bet jo tā ir jaunā sērija, D630 konfigurācija maksā uz E sērijas daudz dārgāk. Tāpēc, pagaidām vairāk skatos uz D630. Bet E ir smuks :face-smile:, bet Intel GPU mani nepiesaista.
Publicēts: 14.12.08 18:13
 citēt
Kamon? Vai tiesham Acera plastmasa ir tik loti atskiriiga no Dell ??

Ja ne Acer, tad kads var piedavat alternativu ar ~12,13 collu moni?
Publicēts: 14.12.08 18:14
 citēt
Dell nav plastmasa, bet magnesium-alloy body and chassis. Ir atšķirība starp plastmasu un metāla sakausējumu ;)
Publicēts: 14.12.08 18:15
 citēt
Billy - 14.1 Dell D630 vai Dell E6400 :face-angel:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt