forum.gif
laptop padoms?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / laptop padoms?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.08 18:20
 citēt
Līdz 500Ls un ar lietojamiem parametriem!! :D
Publicēts: 14.12.08 18:21 labots
 citēt
Billy - a cik gribi tērēt iegādei?
Publicēts: 14.12.08 18:22
 citēt
Processor: T7500 Intel Core2 Duo 2.20GHz (4MB Cache, 800MHz FSB)
Memory: 3GB (3072MB) DDR2 667MHz
Hard Drive: 160GB Serial ATA (SATA) 7200 RPM
Display/Screen: 14.1" 1440x900 (WXGA+) White LED Widescreen Display with Antiglare
Optical drive: DVD-ReWriter Drive
Graphics Card: nVidia Quadro NVS 135M Graphics with 256MB TurboCache (128MB Dedicated) RAM
Sound Card: SigmaTel C-Major Audio
Wireless network: YES
Bluetooth: NO, Available For £10 (Original Dell Internal Fitted)
Additional features: - Secure Card Reader
- Integrated Wireless Hotspot Catcher
- Ambient Light Sensor
- Internet Ready Modem
- Broadband Ready Network Card
- FireWire (For Video Editing etc)
- Dual Touchpad and TrackPoint Pointing Devices
- Built-in speakers and microphone
- Mobile Broadband HSDPA 3.6 Ready
(Accomodates SIM, extra internal modem required, please see upgrades section
Ports:

- Docking connector
- 4 x USB 2.0
- 1 x Serial
- 1 x VGA
- 1 x RJ-11
- 1 x RJ-45
- 1 x IEEE1394
- 1 x PCMCIA

Man liekas Tev pietiks :D
Publicēts: 14.12.08 18:23
 citēt
Sanāk ap 480 Ls ar visu UPS kurjera piegādi 3 dienu laikā :face-angel:
Publicēts: 14.12.08 18:29
 citēt
deabbate:Sanāk ap 480 Ls ar visu UPS kurjera piegādi 3 dienu laikā :face-angel:

kas tas par modeli? un no kurienes tad shippings?
Publicēts: 14.12.08 18:31
 citēt
izrāvi jautājumu no mutes...
izskatās pēc D630
Publicēts: 14.12.08 18:33
 citēt
Tas ir Dell D630. Šipo no UK. Nav PVN. Skaties iekš ebay.co.uk :face-smile:
Publicēts: 15.12.08 15:56
 citēt
nu nez.. ar garntijam no jebaja taa hujova... laikam palieku pie Acera 2930. 12.1. Vareetu veel pec ziemassvetkiem atlaides kaadas paradiities! :P
Publicēts: 25.12.08 19:46
 citēt
Jautājums atrisināts. Iegādāts Dell XPS M1330.

Tiem kas grib pirkt laptopu sakarīgās cenās iesaku uzmest aci šim: www.bmwpower.lv...

Cenas graujošas.
Publicēts: 25.12.08 21:06
 citēt
hm graujosas... es tadu nopirku capital.lv juunija akcijaa pa 395 - griezas zigli un stabili - pa pusgadu neko neesu salauzis
Publicēts: 25.12.08 21:12 labots
 citēt
tā baigi lēti tev tas sanācis...

3Gb Rams, 2.0 DualCore T7250, 250GB HDD. Intel 512Mb video express chipset.
Publicēts: 25.12.08 21:19
 citēt
ne 2Gb Rams, 2.0 DualCore, 160GB HDD
Publicēts: 25.12.08 21:21 labots
 citēt
450Ls panjeemu. letakais ko man atrod salidzini.lv ir 560Ls

iegāju tagad capital.lv saliku pie konfigurēt savus paramterus man šitādu summu izmeta: 1115.36
Publicēts: 26.12.08 02:48
 citēt
Nez vai bij piemineets, bet peec manas pieredzes: "labaak pasha rokaam gaadaats XP, nekaa liidznaakosha, origjinaala VISTA" ir veersts pieveerst uzmaniibu, vai veelamajam modelim razjotaaja maajaslapaa ir pieejami driveri prieksh XP-tas gadiijumaa, ja neiesimpatizee vista un sagribaas uzlikt XP. Bij gadiijums darba koleegjim-origjinaalaa staav liidznaakoshaa vista, kautkaada 64 edition vai kas liidziigs, a XP uzlikt nemaz nevar, jo prieksh vinja konkreetaa HP nemaz nav pieejami XP draiveri. Es pats arii vistu necieshu ar vinjas "laipnajiem" security kaitinoshajiem jautaajumiem un citaam nevajadziigaam laipniibas izpausmeem, prieksh videejaa piraatiskaa pilsonja-absoluuti paralizeejoshaam darbiibaam.
Pats uzliku liidznaakosho vistu, secinaaju, ka nerullee-uzliku XP. Kaada naktii uznaaca gljuki-uzliku tomeer vistu, bet tajaa pashaa naktii uzliku atpakalj XP un vistas disku noniicinaaju-nu, piedodiet-es vinju vnk nepanesu...
Publicēts: 26.12.08 02:57
 citēt
gatsigatis - shush, kartejie aprobezhota lamera uzbraucieni pagaidam labakajai MS sistemai. bagats laikam esi, lai windozes pariktu no xp uz puntnu un atpakalj... vistai nav ne vainas.
ak aja - interesants fakts.uz veciem kompishiem, kur FF 3.x totala bremze ( a vecaku lauzh lietot delj bugiem un nesalabotajiem droshibas issues), tur IE 7.0 LIDO. nopietni. jau 5aa stunda, n-tie tabi, un nav problema. FF bija reizi stunda japarstartee un reizi diena keshs jatira.

a par laptopiem - nu, man pasutits Lenovo thinkpad r400. sanjemshu, bus komentari.
Publicēts: 26.12.08 11:10
 citēt
aaa tam dell ir derdziigaakais ekraans - bet iznemot mac un vienu vaio laptopiem ciesamu ekraanu nesu redzejis
Publicēts: 26.12.08 11:24
 citēt
Māris, billy, atļaušos pieminēt, ka XPS nav Latitūde - līdz ar to arī cena ;)
Publicēts: 26.12.08 12:52
 citēt
Latitūde man bij pirmstam 3 gadus - ekrāns bij vnk sausmiigi slikts, bet gaaja verkis stabili ja neskaita to, ka kursoram reizeem piemetaas maaksliigais intelekts (mehaaniska kjeza - pamiicot korpusu katreiz noveersaas uz laiku sii probleema)
baca labi tureeja - tad vienu riitu sis teica, ka lai paarbaudu vai sim ir C disks... - disks tolaiku laptopiem nav liels attieciigi viss nodubleets - noliku vinju plauktaa un gaaju uz bodi peec naakamaa
Publicēts: 26.12.08 19:04
 citēt
deabbate:Māris, billy, atļaušos pieminēt, ka XPS nav Latitūde - līdz ar to arī cena ;)

bet man liekas ka priekš 450Ls šitā komplektācija nu nemaz nav slikta.
Publicēts: 26.12.08 21:09
 citēt
Billy:
deabbate:Māris, billy, atļaušos pieminēt, ka XPS nav Latitūde - līdz ar to arī cena ;)

bet man liekas ka priekš 450Ls šitā komplektācija nu nemaz nav slikta.

Es jau neteic, ka ir slikta :face-angel: Teiksim tā - domāta citādākiem darba apstākļiem. :face-smile:

Lai labi kalpo!
Maris:Latitūde man bij pirmstam 3 gadus - ekrāns bij vnk sausmiigi slikts, bet gaaja verkis stabili ja neskaita to, ka kursoram reizeem piemetaas maaksliigais intelekts (mehaaniska kjeza - pamiicot korpusu katreiz noveersaas uz laiku sii probleema)
baca labi tureeja - tad vienu riitu sis teica, ka lai paarbaudu vai sim ir C disks... - disks tolaiku laptopiem nav liels attieciigi viss nodubleets - noliku vinju plauktaa un gaaju uz bodi peec naakamaa

Kāds tad ir - "šausmīgi slikts"? Matricas izšķirtspēja pa mazu, brightness/contrast? Antiglares nav? Apskates leņķi? Gribētos tomēr precīzāku definējumu.
Vispār D sērijas WXGA un vēljovairāk WXGA+ un WUXGA ir super labas matricas.
Publicēts: 26.12.08 21:09
 citēt
Billy - nu vismaz uz DELL Tevi izdevās pārliecināt. Tas priecē :face-angel:
Publicēts: 27.12.08 14:28
 citēt
dramatiski nerādija detaļas ne gaismās ne jo īpaši ēnās
Publicēts: 27.12.08 14:29
 citēt
bet nu tā bij 4-5 gadi atpakaļ ražota latitūde
Publicēts: 27.12.08 14:56 labots
 citēt
gatisgatis:Nez vai bij piemineets, bet peec manas pieredzes: "labaak pasha rokaam gaadaats XP, nekaa liidznaakosha, origjinaala VISTA" ir veersts pieveerst uzmaniibu, vai veelamajam modelim razjotaaja maajaslapaa ir pieejami driveri prieksh XP-tas gadiijumaa, ja neiesimpatizee vista un sagribaas uzlikt XP. Bij gadiijums darba koleegjim-origjinaalaa staav liidznaakoshaa vista, kautkaada 64 edition vai kas liidziigs, a XP uzlikt nemaz nevar, jo prieksh vinja konkreetaa HP nemaz nav pieejami XP draiveri. Es pats arii vistu necieshu ar vinjas "laipnajiem" security kaitinoshajiem jautaajumiem un citaam nevajadziigaam laipniibas izpausmeem, prieksh videejaa piraatiskaa pilsonja-absoluuti paralizeejoshaam darbiibaam.
Pats uzliku liidznaakosho vistu, secinaaju, ka nerullee-uzliku XP. Kaada naktii uznaaca gljuki-uzliku tomeer vistu, bet tajaa pashaa naktii uzliku atpakalj XP un vistas disku noniicinaaju-nu, piedodiet-es vinju vnk nepanesu...

Pirms tam ļoti skeptiski skatījos uz vistu, solīju sev, kad pirkšu laptopu, pirmajā vakarā tikšu vaļā no vistas :)
Bet nu, esmu ļoti apmierināts ar Vista Business, pie tam vēl latvisko :)) Pāgāja nedēļa, kamēr piešāvos, bet jāsak godīgi, iztulkots ir godam :) (sākumā gan nevarēju saprasts kā atrast shut down, sarakstā tur bija doti: Atteikties un Beidzēšana :D)

Lietas, kas man patīk vistā:

* Start menu - ļoti ērti atrast dažādas programmas, vnk ierakstot pirmos burtus (protams, indeksēšana prasa savu vietu uz diska :( )

* Folderu skats - erti mainīt datņu attēlojumu (list, thumbnails utt) Un prikolīgi tas, ka thumbnails izmēru arī var mainīt

* Vizuālais noformējums tīk

* Vēl dažadi sīki sīkumi, kurus uz sitiena nevar atcerētis :)

uz 3gb ram, 2X AMD 2.0Ghz griežas labi, nebremzē.
Neesmu arī izjutis programmu nesaderību ar vistu...

Patīkami vēl bija tas, kad piespraudu savu nokiju, automātiski tika sainstalēti visi draiveri, varēju mierīgi caur blue tooth piekļūt gan atmiņas kartei, gan telefona atmiņai, nebija pat jāinstalē Nokia PCSuite, kaut gan to arī automātiskā draivera instalēšana piedāvāja pati!
No pieredzes, XP automātiskā draiveri instalācija ir strādājusi 5% gadījumu. Principā bija diezgan useless fīča...

Papildinājums:
tikko pamēģināju piespraust canon i250 printerim, un arī draiveris automātiski minūtes laikā tika atrasts un uzinstalēts. Bet uz XP bija vajadzīgs vai nu ražotāja draiveru disks, var arī jārokas pa sazin kādām lapām, kamēr atrod kādu strādājošu draiveri...
Publicēts: 27.12.08 16:22
 citēt
Maris:dramatiski nerādija detaļas ne gaismās ne jo īpaši ēnās

Nezinu - gadu ar kapeikām veca Latitude rāda ļoti labi, detalizēti, nemelo pustoņos, tumšās bilžu daļās var izšķirt detaļas un gaišās arīdzan...
Ticamāk, ka pie vainas tehnoloģiski vecumveca matrica, kuru izmantoja tajā 5 gadus vecajā Dellā...
Jaunās ir pat ļoti lietojamas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas