forum.gif
Batch convert freeware?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Batch convert freeware?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.08 14:16
 citēt
Nupat ievilku Rawshooter essentials tikai lai konstatētu, ka tas nepazīst manus Fuji kameras RAF failus. Vai ir kāda freeware līdzīga Rawshooterim ar sakarīgu priekšapstrādi, batch convert un ātra?
Publicēts: 11.12.08 21:52
 citēt
nu aatra domaaju ka neviena nav .. it kaa ju iesaka ifrnview .... bet man nepatiik kaa shis daraas;-((9 .. es lietoju captureNX
Publicēts: 12.12.08 11:45 labots
 citēt
dansiga, kas vainas tam Irfanview?
Publicēts: 12.12.08 11:51
 citēt
irfanview nav nekaadas vainas ar vienu BET - katru reizi seivojot tiek pielietota kompresija, shkjiet ka jau defoltaa... Ja kas daraams - tad labaak visu vienaa reizee... :)
Publicēts: 12.12.08 13:41
 citēt
GG, baigos kropljojums dazhreiz izmet ;-(
Publicēts: 12.12.08 13:52
 citēt
ij vispaar - aatrums ljoti atkariigs no kompja .... man maajas ir ok, bet kad pamegjinaaju uz viena notbuka - tad sarpatu, kaapec daudzi fotografee uzreiz RAW+jpg ... nomirt vareeja, kameer konverteeja. Laikam jau pietiekami lielu operatiivo vajaga, lai aatraak konverteetos.
Publicēts: 12.12.08 14:44
 citēt
prieksh taa, lai aatraak batch process notiktos - irfanview varbuut arii aatraka batcho, bet nu kvalitaate ..... .CaptureNX vaajaga gan operatiivo lielu, bet var jau arii ar mazu - uzliek un iet guleet - un no riita process ir beidzies;-p;-0)))
Publicēts: 15.12.08 10:54
 citēt
Fujim tak Nikon softi der!
Publicēts: 15.12.08 13:49
 citēt
CYKAHC:irfanview nav nekaadas vainas ar vienu BET - katru reizi seivojot tiek pielietota kompresija, shkjiet ka jau defoltaa... Ja kas daraams - tad labaak visu vienaa reizee... :)

Starpcitu, ir tur iespēja kompresiju nomainīt, un nav nekur paslēpta, tikai acis vajag atvērt :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):