forum.gif
Canon EOS 5D Mark II klāt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon EOS 5D Mark II klāt.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.08 13:20
 citēt
Kas jocīgi... CanonIB tirgo ar manuāļiem TIKAI krievu valodā.
Bet no otras puses... kurš gan tos lasa.
Publicēts: 12.12.08 13:22
 citēt
LKZ - no boards.ie ap padsmit cilveku jau ir sanjemushi no ISS un no conns
Publicēts: 12.12.08 13:41
 citēt
Pārdodu savu 5D
Publicēts: 12.12.08 14:01
 citēt
talavietis:
Haiduks:Pārdodu savu 5D

---
... kā leiši kādreiz fričos kaitināja autopārdevējus, visiem, neskatoties uz marku un gadu, solīja tūkštoti... :))

Tā Haiduks, par cik Tavs 5D baigi daudz uzturējies pirtī, pie ūdeņiem un citiem šķidrumiem, tad 300 Ls... pirmo reiz! :face-grin:

301 pirmoreiz :)
Publicēts: 12.12.08 14:43
 citēt
401
Publicēts: 12.12.08 14:49
 citēt
Mans britu veikals sola tik uz februāra sākumu, ja pie šiem pieteikšos. Būs laikam mierīgi jāpagaida kamēr nokrītas ažiotāža, Apple uztaisa atbalstu iekš Aperture, Canon izlabo kļūdas un nokrītas cena. Galu galā nav jau tā ka fotoaparāta nebūtu
Publicēts: 12.12.08 14:56
 citēt
līdz 900 aiziesiet un droši jau ka pārdos :) . A vecais 5D ir labs lai tik lēti to atdot :) , vieglāk turēt par otro aparātu!
Publicēts: 12.12.08 15:02
 citēt
Portreti:ISO dēļ, kā arī ja vajag lielformāta drukas.

Nekļūsti smieklīgs, viņš vilks vairāk labi ja pusi stopa, arī tad uz NR un asuma rēķina.

a davai bez teoretizēšanas, kad būs iespēja pašam notestēt, tad arī secinājumiem laiks
Publicēts: 12.12.08 15:20
 citēt
talavietis:
Haiduks:Pārdodu savu 5D

---
... kā leiši kādreiz fričos kaitināja autopārdevējus, visiem, neskatoties uz marku un gadu, solīja tūkštoti... :))

Tā Haiduks, par cik Tavs 5D baigi daudz uzturējies pirtī, pie ūdeņiem un citiem šķidrumiem, tad 300 Ls... pirmo reiz! :face-grin:

izgājis caur uguni un ūdeni... un vēl darbojās... tas vien liek to cienīt nopietni :):):)
... un ne reizi matrica naf tīrīta (ar Jonatāna uzdāvināto tīrīšanas komplektu)
... bet JRJ raksta nopienus vārdus par otro kameru :) un tā, vienā 12-24 un griež pogas kvadrātLinkmanim, otrā 400 + 2x + makronasadka un griež pogas no 3m attāluma kokaiņsex bildētājiem, bet ar savu mīļo canon G3 uzbildēšu kādu meituku :):):)
Publicēts: 12.12.08 15:30
 citēt
Haiduks , es tagad tikai ar diviem aparātiem staigāju :) . Pārsvarā 24-70(12-24) un 70-200 . Ar trešo būtu vēl mazāk jāmaina stikli , bet tad jau neērti tos nēsāt paliek :)
Publicēts: 12.12.08 15:31
 citēt
kas tas par serveri.. nevar nokachat video.. 3kbps :face-crying:
Publicēts: 12.12.08 15:38
 citēt
www.salidzini.lv...
1420 Ls līdz 3000 ls... kur ir tas āķis???
1866ls ar 24-105 ojektīvu 3000ls arī tāds pats
Publicēts: 12.12.08 15:42
 citēt
nav tur āķa... skaties tikai zemākās cenas.
Publicēts: 12.12.08 15:44
 citēt
ja "vecais" 5d nokritīsies līdz ~ 800 Ls, tad varētu pieļaut domu - mainīt ticību : )))
Publicēts: 12.12.08 16:04
 citēt
talavietis:Haiduks, es arī atceros ar prieku savu kādreizējo G3!

bet man vēl darbojās, un turu to tāpēc ka aķis vienāds ar 5D un kvalitāte laba, neskatoties, ka digi pasaulē tas jaf ir vectētiņš... tagad skatu G10 tirgo
Publicēts: 12.12.08 16:17
 citēt
Haiduks:
talavietis:Haiduks, es arī atceros ar prieku savu kādreizējo G3!

bet man vēl darbojās, un turu to tāpēc ka aķis vienāds ar 5D un kvalitāte laba, neskatoties, ka digi pasaulē tas jaf ir vectētiņš... tagad skatu G10 tirgo

mjā izrādās, ka te daudzi lietojuši G3 ... tajā skaitā es ... ;)
Publicēts: 12.12.08 16:29
 citēt
Lieto!!! un ļoti laps priekš kontroles un sagatavošanās kadriem.
Publicēts: 13.12.08 08:28
 citēt
Problēmas ar 5D Mark II matricu

www.latfoto.lv...
Publicēts: 13.12.08 08:56
 citēt
tā nav matrica... drīzāk procis.. bet anyway - tik bērnišķīga kļūda... laikam pa ātru izlaida :)
Vai kāds nobrāķējis softu. :face-monkey:
Publicēts: 13.12.08 10:08
 citēt
Canons sūkā, Nikons rullē! :face-devil-grin:
Publicēts: 13.12.08 12:16
 citēt
Khmm - pirms mirkļa Canons bija super, nikons mēsls, tagad otrādi...
Khmm - diez ir fočiks kas neatkarīgi ne no kā ir labs? :D
Publicēts: 13.12.08 12:21
 citēt
Portreti:Canons sūkā, Nikons rullē! :face-devil-grin:

jā, pie kā noved smags darbs pārbūvējot ...
Publicēts: 13.12.08 12:29
 citēt
palaidniex:Khmm - pirms mirkļa Canons bija super, nikons mēsls, tagad otrādi...
Khmm - diez ir fočiks kas neatkarīgi ne no kā ir labs? :D
Tev jāiet uz baznīcu. Tur pateiks, kas labs, kas slikts bez jebkādiem testiem, tikai jātic.:face-smile:
Publicēts: 13.12.08 12:36
 citēt
Lielālu meļu iestādi kā baznīcu - nezinu! ;)
Publicēts: 13.12.08 12:49
 citēt
ar sektām labāk nepīties :)
Labāk klausīt Gūdmenu :)
Publicēts: 13.12.08 12:51
 citēt
A kas par sektantu ir Gūdmens? :face-glasses:
Publicēts: 13.12.08 13:06
 citēt
Laikam, būs domāts Ivars..
Publicēts: 13.12.08 13:11
 citēt
Āāā... Tas jau ar pasaku vecis kurš ielikts, lai izsmeltu citu ievārīus sūdus...
Tam ar nav jēgas pārāk traki ticēt - nav jau nezkāc laimeslāsis ...
Publicēts: 13.12.08 14:18 labots
 citēt
Khmm - nu paies 2-3 mēneši - Canons izķers bērna kaites 5D MkII, uzupgreidos softu utt.
Bet tagad jautājums - ja neinteresē video kā šķira - vai kāds ir salīdzinājis Canon 5D MkII vs Nikon D700.
Plusi un mīnusi katram.
Pieņemam, ka mājās nav kaudzes vienai vai otrai markai derīgu aksesuāru, kas palīdzētu svaru kausus nosvērt par labu vienai vai otrai markai....
Publicēts: 13.12.08 14:28
 citēt

man vakar zsv ballē viens džeks no nikon centās to pašu ieskaidrot
Publicēts: 13.12.08 14:29
 citēt
sasar:

man vakar zsv ballē viens džeks no nikon centās to pašu ieskaidrot

un esmu pārliecināts, ka Tu jamam mēģināji ieskaidrot pilnīgi pretējo... :D
Publicēts: 13.12.08 14:30
 citēt
NU ko iespamošu arī es šai sadaļā, tā teikt diskusijas uzturēšanai.
Uzrakstīju draudzīgu vēstuli Ķīniešiem - sak, gribu nopirkt no jums 5D mark II.
Šie atbliež - cena: diviem piegādātājiem (neskaitot nodokļus) ap 2000-2200 USD. Bet pāris piegādātāji atsūta 350-500 USD par gabalu:face-glasses: . Cena gan nedauz svārstās no kvantitātes cik ņem, bet reāli līdz 500 USD var dabūt vienu gab. (bez pasta un nodokļiem). Nu ko, uzmentam DHL + nodokļiem cena tāpat draudzīga.
Taču prāts nemierīgs kāpēc tāda atšķirība. Bliežu atkal draudzīgu vēstuli un prasu paskaidrojumus.
Viena no abildēm - ".... Please careful about order some product...the camera that china suplier quote to you is not a original Canon camera sir... You can choose if you want to buy the Original camera or OEM camera. For the duty we can setup the invoice lower for reduce the Duty Tax in your country. Our company only sell Original Product for all items. Let me know if you are interest and we will setup the invoice for you..."
Ieskatos wikipedia kas ir OEM - An original equipment manufacturer, or OEM is typically a company that uses a component made by a second company in its own product, or sells the product of the second company under its own brand."
Šeit arī krievu versija - OEM (англ. Original equipment manufacturer — производитель изначальной комплектации) — компания, продающая свой продукт другим производителям как компонент для их продуктов.
Un nu viela pārdomām - kāda garantija ka šeit LV netiek saņemti šie OEM produkti? Šaražo kaut kādas daļas priekš Canona, bet daļu no šīm Canon produktu daļām atstāj, lai ražotu savu lēto produktu un sūta uz LV. Lētāk - jā , garantija - labākajā gadījumā 6 mēneši ( varbūt jaucu bet šķiet ka viens pat norādija 1 gadu garantiju). Vai LV Canon servis labos bojājumus garantijas periodā - diez vai. Daži piegādātāji gan norāda ka piedāvā pasaules garantiju.
Ja nu kāds grib pamēģināt OEM produktu laipni lūgti uz Jūsu risku un Jūsu līdzekļiem esmu gatavs pasūtīt un paskatīties kādu zvēru atsūtīs :D
Taču mani vairāk satrauc ka USA cena (body) patreiz cenu amplitūda nenormāla - atradu 2100 USD ( www.globalmediapro.com... ) ,tai pat laikā ir arī kas tirgo ap 3600 -3700 USD (pie tam, tās ir mulķības ka ļoti ilgi jāgaida - sajūta ka ar lielajām rindām tirgotāji uzsit cenu - vienu brīdi pat E veikalos amerikā tie vispār nebija atrodami (teica ka nav pieejami) bet tiklīdz kādas atrada ka var dabūt citur un lētāk, un atsauc savu pasūtījumu tā veikals sarosās un paziņo ka 3 dienu laikā būs un pie tam par lētāku cenu), tai pat laikā LV internetveikalu cena ir tuvu tai cenai, ja produktu (pieņemam ka oriģināl) saņemtu no Ķīnas, Japānas vai Taizemes :) (ieskaito nodokļus), tad kādu garantiju dod internetveikali un kur būs reālais serviss - LV vai arī paņems tavu jauno Canoniņu un sūtīts labot uz USA vai Ķīnu. Turklāt ,man šķiet, ka cenu starpība nav tik liela, lai LV veikali noņemtos un nopelnītu 10 Ls. bet varbūt ka tiek tirgoti OEM :D
Publicēts: 13.12.08 14:38 labots
 citēt
tieši pēdejai ir tas, kāpēc es prasu, kur ir tas āķis, ka Latvojā cenas ir no 1500-3000 Ls par to pašu preci :D
Un kā var pārbaudīt, vai ir oriģināls, vai 5D maks II kustarnim sposobom :)

1500 būtu ņemams, bet 3000 ir par daudz sālīti
Publicēts: 13.12.08 16:02
 citēt
A vot cik tas Lunis par reklāmrakstu ir saņēmis? :)
Publicēts: 13.12.08 16:34
 citēt
vispār 1500Lv ir aizdomīga cena un vai ražots tiešām Canon fabrikā arī, liekas, var noskaidrot, tas jāpārprasa precīzāk, vienam džekam[strādā Canon centrā Rīgā ]
Publicēts: 13.12.08 16:41
 citēt
negatIvs - paprasi gan kā var atšķirt oriģinālo no neoriģinālā un kā tie darbojs + ko darīt ja ar USA vai kādu citu "pasaules garantiju" aparāts sāk streikot. Un tad nu neturi pūru (info) zem sveces- padalies.
Varbūt kāds lielais E veikala vai servisa spečuks uzreiz šeit var ierakstīt "kur tas suns aprakts" un kā atpazīt labo no sliktā produkta.
Publicēts: 13.12.08 16:43
 citēt
Nu nez, pirku 40D pie ķīnieša, un kad nesu uz remontu atklājās ka sērijas numurs neatbilst vispār nekādam tirgošanas reģionam... Jābūt 10 cipariem, man bij tikai 8.... :face-surprise:
Publicēts: 13.12.08 16:51
 citēt
Bez visām citām fiškām atklāju vēl vienu "Jauku" pretgaismā kapitāli sit ciet jauno EF 70-200mm f/2.8 L IS USM , vai nu pašu stiklu vai ar 5.D MARK II matricu tāds efekts . Pilnig nekoriģeti RAW kadri tikai nokonverteti un samazinati efekts kā lētam pudeļniekam. www.latvianphoto.com...
Publicēts: 13.12.08 16:59
 citēt
domāju, ka drīzāk tas būš stikla fēleris... pārāk vienmērīgi izklājās tas blāvums...
pamēģini to stiklu uzlikt uz cita aperāta - tad skaidrāks taps
Publicēts: 13.12.08 17:18
 citēt
par luna bildi - labs troksnis pie 3200 iso : )))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas