forum.gif
Canon EOS 5D Mark II klāt.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon EOS 5D Mark II klāt.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.08 18:47
 citēt
jurisb:negatIvs - paprasi gan kā var atšķirt oriģinālo no neoriģinālā un kā tie darbojs + ko darīt ja ar USA vai kādu citu "pasaules garantiju" aparāts sāk streikot. Un tad nu neturi pūru (info) zem sveces- padalies.
Varbūt kāds lielais E veikala vai servisa spečuks uzreiz šeit var ierakstīt "kur tas suns aprakts" un kā atpazīt labo no sliktā produkta.
kaut ko sīkāk varēšu pateikt nākošnedēļ. vispār es kādreiz piereģistrējos Canon mājas lapā, prasīja ievadīt fot. N# u.t.t. . pēc laiciņa atnāca atbilde, ka viss štokos, tagad vēl nav aizmirsuši, atsūta kādu vēstuli, aicina kādā konkursā piedalīties. ar to džeku mēs par līdzīgam lietām pirms gadiem trijiem runājām.
Publicēts: 13.12.08 19:20
 citēt
viela pārdomām. kad biju Makao (Ķīnas īpašā ekon. zona), gide uzreiz pateica, nepērciet šeit elektroniku, šeit viss ir vietējā krutka. Makao ir izaugusi tieši ražojot elektronisku visai pasaulei nenormālos apjomos. uz ielām automāšīnas tiešām bija jokainas- it kā zināmie brendi, bet dizainiski "uzlaboti". tā kā ķinieši var jebko. vienīgais par ko šaubos ir tas vai viņi būs paspējuši tik ātri nokopēt 5D II. kaut gan hvz kāds ir tas "ražošanas" process. varbūt viņi tikai kopā liek no oriģinālajām daļām. tas būtu ticamāk.
Publicēts: 13.12.08 19:49
 citēt
kā jau bij rakstīts - ķīnieši vienmēr kopē ar uzlabojumu! Ja tā būs ķīniešu kopija , tād tas būs kaut vai 5DmkII+ ar lielāku buferi un teiksim 25Mpix :) .
Publicēts: 13.12.08 20:22 labots
 citēt
jauna kamera ar jaunām problēmām...

photo.net...
www.clubsnap.com...
forums.dpreview.com...
Publicēts: 14.12.08 15:02
 citēt
Tiem, kas domā, ka Nikon ir balts un pūkains, vārdsakot eņģelis:

www.latfoto.lv...
Publicēts: 14.12.08 15:06
 citēt
JRJ:kā jau bij rakstīts - ķīnieši vienmēr kopē ar uzlabojumu! Ja tā būs ķīniešu kopija , tād tas būs kaut vai 5DmkII+ ar lielāku buferi un teiksim 25Mpix :) .

Jes jes viskko nācies redzēt. Praktiska lieta bateriju blokā iebūvēts pulkstenis :face-monkey:
Publicēts: 14.12.08 15:11 labots
 citēt
advaitins:Tiem, kas domā, ka Nikon ir balts un pūkains, vārdsakot eņģelis:

http://www.latfoto.lv/fototehnikas-jaunumi/919-nikon-d3x-attela-sensoru-razo-sony.html

Un? Ko Tu ar to gribēji pateikt? Tu vēljoprojām to nezināji?
Manuprāt, gandrīz visām Nikon dSLR ir Sony ražoti sensori. Nu un? Tikai pats Sony no tā sava sensora nav iemācījies iegūt līdzvērtīgu attēlu... Un pagaidām ar visu "svešo sensoru" Nikon tik absurdi bieži (atšķirībā no Canon) neatļaujas izlaist tirgū tik "zaļas", bērna kaišu pilnas un ne līdz galam notestētas kameras...
Pagaidām vienīgais patiesais Nikon jauno kameru mīnuss ir nekorekts AWB ja bildē ar un pēc tam uzreiz bez zibspuldzes...
Publicēts: 14.12.08 15:19
 citēt
kā man apnikuši tie AWB lietotāji... nu nav ko pirkt dSLR, ja jau lieto AWB... Otrkārt, uz RAW tas vispār neattiecās..
Publicēts: 14.12.08 15:23 labots
 citēt
Mandalay - piekrītu, ka daudziem tas galīgi netraucē. Tas varētu traucēt liela apjoma reportāžas tipa sesiju bildētājiem, kas pēc iespējas mazāk grib ķēpāties ar pēcapstrādi Tad tas gan var visai daudz besīt...
Protams, protams var visu reportāžu taisīt RAWĀ, selektēt tās reportāžas bildes, kas taisītas ar zibeni un visām labot WB, bet daudzi vienkārši nobliež RAW+JPEG izmet brāķus no JPEGIEM un tad apstrādes vērtās bildes paniekojas savākt no RAWa...
Ja irkāda pasākuma (korporatīva dzerstiņa, kāzu vai kāda cita reportāža) tad 1000-2000 bildes konvertēt un visas iet cauri var būt mazliet pagrūti. A pāris mākslas vārdā radītās bildes ver katru kaut dienu labot...
Publicēts: 14.12.08 17:07
 citēt
nu re - mans sapnis par Luni ir piepildiijies;-))))))))
Publicēts: 14.12.08 17:09 labots
 citēt
kurš tieši? :D
Publicēts: 15.12.08 00:26 labots
 citēt
Man pofig, ko JŪS par to domājiet, bet es NEKAD, saprotiet, N-E-K-A-D vairs nepirkšu Nikon!!! forums.dpreview.com... Vienas kāzas ar D3 un 5D izfočēju, Canona bildes, kā parasti, der bez uzlabojumiem, Nikona pi@#$% ar rawu (Adobei piedevām vēl sūdīgi ar Nikona krāsām) 2 nedēļas...

NU I NA#$J!!!!!!
Publicēts: 15.12.08 00:27 labots
 citēt
Mandalay:kā man apnikuši tie AWB lietotāji... nu nav ko pirkt dSLR, ja jau lieto AWB... Otrkārt, uz RAW tas vispār neattiecās..

Tu laikam fočē pa vienam kaķītim dienā... (?) :)

Un Capture NX, cik saprotu, nav tik ērta kā Lightroom...pat ja čakarēties ar rawiem...savukārt Lightroom nesaprot Nikona kolorspeisu pareizi.
Publicēts: 15.12.08 01:15
 citēt
Ir arī citi softi, kas saprot Nikona krāsu telpu un ir daudz tīkamāk lietojami par Nikona Capture NX un Addobe Lightroom
Publicēts: 15.12.08 01:26
 citēt
Es te pa burzmu biju spiests sākt lietot Digital Photo Professional 3.5.1.en pēdējo apgreidu , jo manā kompī nekas cits sākumā nevēra vaļā 5D MARK II RAW failus , Tad nokonstatēju ka tas gan šancē varen jestri un precīzi uz Batch process :)
Publicēts: 15.12.08 19:22
 citēt
Fandango: 40D arī ir 14 biti uz kanālu, tā ka tam nevajadzētu būt īstam iemeslam. Drīzāk jau tas, ka 5Dmk2 ir smagāki (Mb) attēli dēļ lielajiem pikseļiem.

Par progām runājot. Ir cilvēciņi, (šķiet pat fotoblog;a t;a t;ema cilināta) kas apgalvo, ka fotoaparātu ražotāju progas, atšķirībā, piemēram no Adobes ražojumiem, sačakarē bildes, piemēram mainot ekspozīciju vai krāsu spilgtumu un kontrastu.:face-smile:
Publicēts: 15.12.08 20:13
 citēt
Dabiski, katram softam ir savs algoritms un attiecīgi interpretācija.
Publicēts: 15.12.08 20:40
 citēt
Par cenām... IB servisā ir bijis par 1650 ls body, tāpēc e-veikalos 1460 ir normāla cena :)
Publicēts: 15.12.08 22:47
 citēt
Lunis:Bet video mani gan iepriecinaja uz 3200 ISO ar 70-200mm IS F 2.8 no rokas un KVALITĀTE! Bet asjuma trapit PEC EKRANA bez stativa PAGRUTI tomer 2,8 :):) Starp citu ir jau vieta kur legala veikala ar LV ganantijam piedava ari par 1495Ls Taka domaju ka parastais 5D sobrid lietots varetu maksat kadus 500Ls-600 max:):) Jautrakais ka SOBRID praktiski visa eiropa joprojam kamera kavejas pat vel testam nav sola uz Decembra beigam Jancari. BET RĪGĀ reāli pārdodas konkreta tika nopirkta pa 1600Ls un uz vietas bij 25 kameras bet ir pardosjana ari pāris I-net bodes jau pa ~1500Ls REALI ir uz vietas:):)

Es sludinājumos vēl parasto 5D skatījos ir vēl pa 1000ls. Nekā jau it kā lētāk vēl nepaliek. :face-smile:
Publicēts: 15.12.08 23:29
 citēt
palaidniex, es tachu nemaz nezinaaju ka tads veel nav iznaacis, bet sapnjoju, ka Lunim tads rokaa un es saktos cik vinjsh mazinjsh maiznjh ;-))) (bija forumaa tads topiks - Lunis sapnii ) ;-) kaadu meenesi apakaljm ;-)
Publicēts: 16.12.08 02:33 labots
 citēt
dansiga : Sapņotāja :):) Lunim šobrīd mēle pār plecu "arklā" :):) Ne uz pasākumiem ne uz izkalidēm netiek DARBI DARBI gada beigas:):) Šobrīd lielākā problēma TINTES EPSON printerim , esmu izpircis visur orģīnālus jau drukaju ar kautkādu No name figņu.
Publicēts: 16.12.08 08:47
 citēt
Eltons:Kas jocīgi... CanonIB tirgo ar manuāļiem TIKAI krievu valodā.
Bet no otras puses... kurš gan tos lasa.

Es paprasīju vai citā valodā nav un man iedeva velvienu dokumentu paciņu angliski un arī tulkojumu latviski.
Publicēts: 16.12.08 09:36
 citēt
Es te biju pamanījis ka iekš ebay.co.uk laptop.lv tirgonis bija izlicis tirgoties 5d mk II ... tā kā daļa bodiju aizgāja jau uz UK
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas