forum.gif
Okei Ai vill trai 2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Okei Ai vill trai 2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.12.08 11:18 labots
 citēt
Mans remikss un attieksmes izpausme.

Piedrāzt krīzi!

links naakamajaa posta
Publicēts: 12.12.08 11:19
 citēt
Publicēts: 12.12.08 12:09
 citēt
mans vedikts: par garu, bet isteniba der disenee nospelet :D
Publicēts: 12.12.08 18:19
 citēt
Sūti uz Radio lāgu :D
..a ja šitādu publikā plaistu, kkāda šmuce nevarētu sanākt ar juristiem?
Publicēts: 12.12.08 18:28
 citēt
laaaaaaabs! :D uzreiz priecīgāks vakars! :D
Publicēts: 12.12.08 18:34
 citēt
:D :D :D draaausmas :D mmbatbat...
Publicēts: 12.12.08 18:37
 citēt
nedomāju, ka mūsdienās par to varētu s......di sanākt, no Slaktera puses. no Moby par autortiesībām, varbūt...
Publicēts: 12.12.08 18:43
 citēt
Bļā, skatos to interviju un rēcu..

..situation with banks make us... ā vai.... piesardzīgs...and of course it`s important...
would 2.1 billion $ would be enough? jā, it's reasonable

Kurš viņu tur palaida? Kā kaut ko nemāk atbildēt, tā viena atbilde NEGOTIATION. vāks

A miksiņš labs butt butt and butt, jā jā gut kveščin
Publicēts: 12.12.08 19:56
 citēt
I THINK NOTHING SPECIAL ....and, and, and,and,... JAA, JAA ....KO ES GRIBĒJU TEIKT...MAN TAD JĀPADOMĀ ... .muahhhahahahaaa :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.12.08 16:28
 citēt
Izklausās pēc peristaltikas trokšņiem- neveselīgiem :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.12.08 17:09
 citēt
Katra runāto jau varetu sita samikseet, bet ne katrs ja ir tik neaptests ir, ka baaz savu snuki kur nefajag. Dzeks iegajis vesturee. Latvija var!:face-grin:
Publicēts: 13.12.08 18:10
 citēt
Lai normāli runāt par finanšu lietām, vajag attiecīgu izglītību...es domāju derētu kāds Masters in Finances, vai PhD. Bet, ja nav, ta nav :face-devil-grin:
Publicēts: 13.12.08 21:32
 citēt
deabbate:Lai normāli runāt par finanšu lietām, vajag attiecīgu izglītību...es domāju derētu kāds Masters in Finances, vai PhD. Bet, ja nav, ta nav :face-devil-grin:

Tik traki nav, šajā gadījumā pietiktu ar labiem padomniekiem, kas pastāsta, ap ko tā lieta grozās, un tulku :face-grin:
Publicēts: 13.12.08 22:49
 citēt
ievish:
deabbate:Lai normāli runāt par finanšu lietām, vajag attiecīgu izglītību...es domāju derētu kāds Masters in Finances, vai PhD. Bet, ja nav, ta nav :face-devil-grin:

Tik traki nav, šajā gadījumā pietiktu ar labiem padomniekiem, kas pastāsta, ap ko tā lieta grozās, un tulku :face-grin:

Tak nē, ne jau diplomā ir lieta. Jāsaprot vienkārši. Mums darbā lielajam šefam ir vidusskolas izglītība, un neko - tīri veiksmīgs.

Tev taisnība, padomniekus ir jāklausa, padomnieki, šajā gadījumā ir tauta. Nu vismaz man tā liekas. :face-smile:
Publicēts: 13.12.08 22:51
 citēt
ievish:

Ne nemaz nav traki... ta teikt valsts "bankroteja" bet nothing special
Publicēts: 13.12.08 23:10
 citēt
padomnieki, šajā gadījumā ir tauta.

Padomnieki nav tauta, padomnieki kā reiz ir tie čaļi ar vai bez diplomiem, bet noteikti ar saprašanu makroekonomiskos un valsts finanšu jautājumos. Tautai galvenais ir maksāt mazākus nodokļus un saņemt vairāk naudas, kas ir visai saprotami, bet ne vienmēr labākais valstij. Es nerunāju par LV situāciju pašlaik, es runāju teorētiski.
Publicēts: 13.12.08 23:13
 citēt
Vish:
Ne nemaz nav traki... ta teikt valsts "bankroteja" bet nothing special

Izlasi teikumu līdz galam, tur ir dots arī risinājums, ja kas...
Tas, ka mums valdībā strādā ne profi attiecīgajās jomās un vienkārši idioti jau ir cits stāsts...
Publicēts: 14.12.08 10:56
 citēt
Sākums vienkārši satriecošs, tad mazliet pa garu, uz beigām atkal paņem. Kopumā- super, taisi biežāk, domāju, ka miksējamais materiāls pie pašreizējiem valsts vīriņiem un sieviņām tev pietiks ļļļoti ilgam laikam! :)
Publicēts: 15.12.08 02:50
 citēt
deabbate:Lai normāli runātu par finanšu lietām, vajag attiecīgu izglītību. :face-devil-grin:
un, lai normāli runātu par kas ar ko guļ lietām arī. eu, a kur tādu izglītību var iegādāties?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):