tas ko tagad teiksuh, ir tikai mans subjektiivais viedoklis, bet nu man liekas taa... Varbuut Sony nav tik traki utt, kaa ma nliekas, bet nu lai vinji razho savus walkmenus un televizorus un citus tur pigorus, bet taapat kaa Samsung, lai labaak nelien spoguljkameru laucinjaa....saaks mozh veel mashiinas razhot? Noteikti mana balss aiziet par Canon...neviens soni(veeljovairaak pirmaa kamera spogulju laucinjaa) nestaav ne tuvu Canoniem, kas shajaa jomaa jau suni ir apeedushi(principaa tas vel ir maigi teikts) Pamatot savu teikto nevaru, tapeec arii saku, ka tikai mans subjektiivais viedoklis, bet nu lai un ko, bet Sony nepirktu!
Nezinaashu preciizi pateikt par Sony, bet canonam liels pluss ir tas, ka vinjam sensors taga ir uzlabots, un BTW llielaaks, kaa ieprieksheejam flagmanim 350D pietam veel ir aizsargaata matrica no putekljiem un citiem drankjiem....par Sony n unezinu gan.....izklausaas peec antireklaamas mozh..bet ja taa padomaa, tad man jau vienalga ko nopeerc..vnk skatie,s ka peectam negrauziisi nagus
Pilsetaa dzirdeeju runaajam, ka Kajons ar Sony apmierinaats, tiesa, pa paradumam stradaajot pie maziem ISO. Vinsh jau gan vesturiski minoltists /minoltisti ir jaataupa, vinju nav daudz - arii reiz biju/.
Jautājums kas man nedod mieru jau ilgu laiku, vairāk biju nosliecies uz sony pusi, bet pamaz zinu par canon, kādi ieteikumi salīdzinājumam un motivēšanai?
Nevajag EOS salīdzināt ar Alfu(tūningota Minolta, bet neslikta).