Ēs jums teikšu tā , cik tā infa ienācās pēdējās mēnešā laikā no centra ir izvākušās vairākas palielas studijas dažas pat pārtraukušas eksistenci. Taka konkurence šai jomā ir milzīga un cenas tik krīt. Nav normāli ka VIDUVĒJI APRĪKOTA studija ar ierobežotām iespējām īre maksā tikpat cik Maskavas centrā advancētiem dzelžiem piekrauta Būtībā ar vārdu FOTO STUDIJA piltiesīgi var saukties tikai iestādijums ar bildēšnas laukumu virs 50m2 un vismaz vienu ģenerātotoru vai distancē vadāmām gaismas galvām un vismaz 6-7 dažādu jaudu un konfigurāciju gaismām. Nu labi "Provinces" apstākļos kāda būtībā arvien vairāk sāk issktīties Rīga arī ģenerātors ar 4 Galvām uz piekarāmās sistēmas ar jau ir pietiekami nopietni ja pašas telpas kavadratūra ir LIELA un vieta Exskluzīva. Man piemēram nekas nebūtu pretī ja Portreti tur nevis raktu pagrabu bet piebūvātu blakus nelielu angāru uz kādiem 100m2 =2x50m2 studijām un tad gan jau bizness ietu ne slijtāk kā taga un varētu pat pastāvīgas grimmētājas utt ieveist domāju ka tad VISS notiktoss Ziniet 2/3 saucamās "Studijas" atpaliek savā aprīkojumā un izmēros no tās "studijas" ko vedam un liekam jebkurā vietā un ko pēdējā laikā Ikdienā sastelēju savā viesistabā nieka 4x8m , blakus skoliņas izrādīties kārās vidusskolnieces pēc 18 gadiņu sasniegšanas bildēdams visādiem glupiem tīņu pasācieniem Es par to ka nepieiek nopirkt dažas galvas pāris fonu un lepni piedāvāt to kā "Studiju" vaig arī vēl visju parējo BLAKUS servissu tik tad var cerēt uz ĪRES biznesa veiksmi
Es piemēram ar izvācos beidzot no savas studijas kas man 8 gadi bija Randoma mājā , un konstatēju ka ja vajag nav problēmu visu to pašu sastelēt savā visistabā
"Studija" bļin ja visas galvas sastelē kopā sanāk ~3000W A istenībā man pietiek ar VIENU 1000w
ja Portreti tur nevis raktu pagrabu bet piebūvātu blakus nelielu angāru uz kādiem 100m2 =2x50m2 studijām
kur jams tādu piķi ņems, lai nopirktu zemi blakus un dabūtu būvatļauju angāram pļavniekos jāceļ uzreiz villa ar augstiem griestiem un lielu kvadratūru...
4x5 m ir ok cilvēka bildēšanai pilnā augumā tikai tad, ja modeli piespiež pie vienas sienas, bet pats piespiežas pie pretējās sienas. citos variantos - tikai ar platleņķi... portertiem nav labākais variants.
Mono:Lunis labu bildi ielicis...Tu meitenei ar pistoli piedraudēji lai viņa tā nostājas ?
P>S> tas softbox izskataas biki pa lielu priekšs mājas studijas
ja es nepazītu labi abus divus, pievienotos tev Mono , bet nopietni strādā bez pistoles... zinot Luņa tendenci uz superplatleņķiem, studija izskatās pamaza
Haiduks: zinot Luņa tendenci uz superplatleņķiem, studija izskatās pamaza
Tur nemaz nav "Studija" tur ir vienkarsji mana darbistaba kur "Studija" tiek 15min ja vaig iznemta no somas un saskruveta , protams ka maza bet ar 50mm stiklu 2 geisus pilna auguma var uzbildet Tapec jau es smejos par "studijam" jo man tas asocejas ar manu darbistaba 15min saskruvetu kur vairuma gadijumu vispar izmantoju VIENU 2m Oktoboxsu un reikzem ka saja gadijuma varbut kadu spotgaismu uz starkja BET ta tad nu stav KORIDORI vai UZ LODZIJAS Domaju ka lielajam baram "Studiju iziretajiem" veiksmigaks butu bizes IZIREJU 2 BLICES pa 20Ls diena VED LIEC KUR GRIBI
Lunis: vairuma gadijumu vispar izmantoju VIENU 2m Oktoboxsu un reikzem ka saja gadijuma varbut kadu spotgaismu uz starkja BET ta tad nu stav KORIDORI vai UZ LODZIJAS
Nu, Mono tāpat.
Būtu intersanti redzēt kādu ĪSTU bildi ĪSTĀ studijā tavā izpildījumā...