Tātad tirgoju Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di II stiklu bez iebūvēta motora (modelis A14N) priekš Nikon kamerām. Jauns un nelietots ar garantiju vēl kādus ~ 22 mēnešus, pirkts internetveikalā, pilnā komplektācijā.
Pārdošanas iemesls - vajadzīgs stikls ar iebūvētu motoru (esmu nopircis nepareizo)
Cena iespējams nedaudz runājama, bet nu gribētos sākt ar kādi 220 Ls. Tiek izskatīti arī maiņas varianti (ar manu piemaksu) uz objektīvu ar iebūvētu motoru priekš Nikon.
Varat zvanīt vai rakstīt uz 29189761 un/vai green_peace@inbox.lv
Sorry, neprotu īsāk adresi eBay uzrakstīt, bet Green_peace jūtami pārspīlē ar 255Ls..... Lai turpina tirgot, bet ja man vajadzētu tad ņemtu par 200USD...cik tas, apmēram 110Ls....nu, varbūt vēl 10-15Ls par pasta izdevumiem...itogo, nolaid līdz 125Ls, tad kāds...iespējams, paņems.
Nu nezinu par taam preceem ar piegaadi uz garantiju ieksh ebay pa 200 Usd, bet ja panjemt ieksh LV, kaut vai to pashu salidzini.lv: www.salidzini.lv...= tad leetaak par 250 Ls NEKUR nav!
TWIN:Sorry, neprotu īsāk adresi eBay uzrakstīt, bet Green_peace jūtami pārspīlē ar 255Ls..... Lai turpina tirgot, bet ja man vajadzētu tad ņemtu par 200USD...cik tas, apmēram 110Ls....nu, varbūt vēl 10-15Ls par pasta izdevumiem...itogo, nolaid līdz 125Ls, tad kāds...iespējams, paņems.
TWIN, tā arī nav pareizi. Ja viens izmisīgi grib dabūt naudu un ielicis ebayjā par salīdzinoši mazām naudām, tad pārējiem jau nav tāpēc jāsamazina preces cena. Tādi ebay "eksemplāri" bojā tirgu un uzskatus par pārdodamo preces vērtību.
Darvin, jā gan, tas viens uzreiz ielicis 3 vienādus un jaunus objektīvus...un nabagam tikai PowerSeller statuss ar 46460 pārdotām precēm....uz Latviju 199+50 dolāri...ap 135-140Ls par jaunu objektīvu.
Green_Peace, protams, ka Latvijas Internetā 200-250-300...a kaut kā večiem nauda ta jātaisa....tik marža gandrīz 100% man vienmēr šķitis nekaunība!
kā tur ar nodokļiem? ka tik nav tā ka tas power seller nodokļu nomaksu atstāj tavā ziņā un pēc tam ejot uz muitu brīnies kāda velna pēc tevi ar koku sit...
konkreetajaa linkaa mineetajamm objektiivam par to ka tas nav no EU droshi piereekjinaam pie cenas+shipp 10% muitas nodokli un kaa saldoeedienu pa virsu PVN 21%