negativs, jaa jaa - un platlenjkjis 24mm, ar f2.0, iespeja iestaadit manuaali eksp utt... - jopcik popcik - to jau es varu arii izlasiit! es prasu cik aatri shis aparaats reaali darbojas!
to es Tev nepateikšu, ar Tavu Nikonu jau laikam nevarēs salīdzināt. pirms nedēļam divām ar paziņu vērojām, ko viņam ņemt. viņš palika pie Canon G10, apskatījām arī LX3, tāpēc atmiņā palicis
dansiga:Man kabatas fochuks ir sony w100 ... bet par sho interseejos, jo meita grib kabataa liekamo fochuku un bija izpeetiijusi sho Lumixu
A man kabatas aparāts ir "ķieģelītis" Canon S70. Platais leņķis, RAW, normāls 1/1.8" sensors. Un lēti- 65Ls iekš ss.lv. ideālā stāvoklī. Man viņš pat vairāk patīk, nekā darba G6.
dansiga:portreti, nu ir jau veel arii ziepji -galiigi brezmes un ziepji-pusbrezmes .... un tas ir sameeraa buutiski! Ij kads ir taveejais LX3 shinii zinjaa?
Ziepji nav un nevar būt ātri dēļ fokusēšanās mērīšanas principa ar kontrasta nobīdi. Arī spoguļkameras Live View fokusēšanās modē kļūst mega- lēnas.
Kāda pussekunde paiet, kamēr nofokusējas. Izeja ir MF. Tad attēla uzņemšana notiek vienlaikus ar pogas nospiešanu.