forum.gif
Apmācība-studijas gaismas ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Apmācība-studijas gaismas ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.08 01:05
 citēt
Bumerangs:ZIEMASSVETKU PIEDAVAJUMS

es varu pie sevis mājās nolasīt manuāli pretendentiem, RU vai EN valoda ar paskaidrojumiem latviski !
min. cilvēku skaits 8. max 10.
lekcija ilgst apmeram 75 min
ar četrām pīppauzēm pa 5 min.
viss tas notiks 4x5 liela telpa (viesistaba) griestu augstums 2,55 (metri, protams)
varu piekāŗt arī baltu fonu
cena 25LVL/seja bez PVN (neesmu pvn maksatajs)
duša cenā neietilpst, par tēju un kafiju jāmaksā atsevišķi
izdales materiali nebus
pieejams Canon manualis, bet ja nepiciešams cits zimols, tad to vienkarši var paņemt līdz

pieteikties privāti. līdz 22.12.2008. sievietem, grutniecem, mamiņām atlaides.

Pieraksti vienu grūtnieku... :face-wink:
Publicēts: 18.12.08 01:29
 citēt
bļin nabaga "fotobiznesmeņi" kuriem jābūt pateicīgiem par ImkaSm (lasi klientu) vēlmēm

jūtu līdz
Publicēts: 18.12.08 09:37
 citēt
+ Bumerangs!:face-smile:
Publicēts: 18.12.08 09:45
 citēt
Maris:bļin nabaga "fotobiznesmeņi" kuriem jābūt pateicīgiem par ImkaSm (lasi klientu) vēlmēm

jūtu līdz

Da labi, tas tač viss humors...! Vai tad nu pa nopietnam jāņem čatiņš pēc "meistaru noslēpumu meklējumiem" iekš fotobloga!? :D
Publicēts: 18.12.08 11:04
 citēt
ImkaSm:Petersons te ņirgājas, ~50 ls par to, ka pastāstīs kas ir rakstīts manuālī, slēdža ātrums utt. :face-grin:

ImkaSm, viss atkarīgs no TAVA (un/vai grupas) zināšanu līmeņa par fotogrāfiju. studijas fotogrāfiju bez tehniskās puses teorijas apgūt NAV iespējams.
klasiskajā fotogrāfijā ir 3 pamata lietas, studijas- vēl 3 nak klāt. viss pārējais ir atvasinājumi + kreativitate. ja šīs 6 lietas zini (vai vismaz apmēram nojaut)- vari nākt un eksperimentēt kaut tulīt
Publicēts: 18.12.08 11:42
 citēt
ImkaSm:Petersons te ņirgājas, ~50 ls par to, ka pastāstīs kas ir rakstīts manuālī, slēdža ātrums utt. :face-grin:

Šitos vārdus ņem atpakaļ!!! Manuālī ir rakstīts, kā kustās, bet naf rakstīts, kad kustināt.:face-devil-grin:
Kad pie Arhipova biji, ja mācēji saklausīt, tad tieši tur arī tika uzsverts pelēkais, diafragmas atvērums, slēdža ātrums, un izvietojums uz fona un apgaismojums, stipri uzsverot, ka saule ir viena!!! (pie Jura būs piecas :face-grin:) Un tikai, kad tas viss tika izsvērts, tad tikai modeli ievietoja pozā... bet to saklausīja tikai retais :):):)
Publicēts: 18.12.08 14:37
 citēt
ImkaSm:Labi,
Meistari te savu viedokli ir izteikuši, bet ko saka Kursanti ?

Gaidīšu rītdienas komentus .

Apskatīju tavu un meistaru galerijas... [url=http://smiles.33b.ru/smile.43675.html]
= tu, laikam, esi vietējais Oracle of Omaha II - veiksmi labdarīšanā.
Publicēts: 18.12.08 17:40
 citēt
Haiduks:pie Jura būs piecas

Piecas ir iesācējiem. Advancētākam līmenim tiek parādīts, ko, kā un kāpēc dara ar astoņām- deviņām.
Publicēts: 18.12.08 19:02
 citēt
Visiem kursantiem un pārējiem censoņiem:
jo vairāk savāksimies , jo lētāk sanāks !!!
Publicēts: 18.12.08 20:14
 citēt
Mono! Neej gan pie Portreti, tik tiešām neiemācīs par ģeniālu meistaru, tā... kaut ko pastāstīs par teoriju, tehniskas lietas (tās gan viņš labi pārzina)...
BET! nekad neiemācīs domāt, redzēt, saskatīt un patikt visiem.;)
Publicēts: 18.12.08 22:07
 citēt
Mono:

Juri pasaki kurš ir Tavs labākais audzēknis ?...varbūt es mainīšu savas domas pa Taviem kusiem :)

Pilnīgi bez liekiem maldiem teikšu, ka nav neviena tāda, ko gribētos izcelt pāri citiem, jo vieni ir ļoti radoši, citi tehniski labi. Ir, protams, arī milzīga čupa sliņķu bijuši...:( Un es jau visus neatceros, nu jau laikam ceturtais kursu gads iet...

Es neticu, ka izejot kaut vai 5 gadus ilgus kursus diendienā pie Andreja, var iemācīties domāt un redzēt kā viņš. Man gan nav skaidrs, kāpēc tu Sergeju liec tajā pašā plauktā. Domāšana ne tuvu nav līdzīga.
Publicēts: 18.12.08 22:26
 citēt
aizej pie Shelushenkova uz kursiem
Publicēts: 18.12.08 22:28 labots
 citēt
tajās pirtiņās arī kko par gaismu nesludina? vai tomēr nē?
Publicēts: 18.12.08 22:32
 citēt
Mono:a vot tieshi taapeec...no andreja var pamaaciities idejas kaa no nekaa uztaisiit maakslu...no sergeja savukaart kaa eleganti sabildeet plikas meičas :)

Nu, nez, ja tās būtu nepazīstamas meičas, nevis vadošās LV dīvas, diez vai kāds vispār uzmanību pievērstu...un jā, tie sponsorētie raksti un pārraides arī rada zināmu noraidošu attieksmi. Tiesa gan, arī Andrejs šad tad šur un tur presē sevi iepiāro...bet ne tik uzkrītoši.
Publicēts: 18.12.08 22:35
 citēt
Mono:a vot tieshi taapeec...no andreja var pamaaciities idejas kaa no nekaa uztaisiit maakslu...no sergeja savukaart kaa eleganti sabildeet plikas meičas :)

Esmu vairākkārt redzējis, kā cilvēki "mācās idejas". Vienkārši kopē. Nokopē un beidzas. Bet man nav nācies redzēt, ka kāds iemācītos RADĪT idejas.
Publicēts: 18.12.08 22:40
 citēt
Bumerangs:1)nu bet tās tomēr ir zināšānas, ko tu sniedz citiem.
2)tā ir tava studija, kurā kaut kas ir ieguldīts
3)tā ir tava elektrība
4)tā ir tavas tehnikas amortizācija
5)galu galā tas ir tavs laiks....

augstāk minētais ciparas bija 50 LVL
tavs 10LVL

Tava loģika ir tikai teoretizēšana. Es vienreiz atļāvos to pusotras stundas lekciju pie Jura un varu sacīt, ka tā bija labāk ieguldītā nauda manā fotoizglītībā. Jebkura komunikācija ar cilvēku,kurš pārzin savu lietu, ir noderīga. Ar piebildi, ja vien neesi auns, kam ka tik skaļāks vārds un lielāks ceņņiks :) katrs paņems tik, cik spēs
Publicēts: 18.12.08 22:43
 citēt
saakumaa ir jaaiemaacaas pareizi kopeet un tad var saakt taisiit maaxlu
Publicēts: 18.12.08 22:46 labots
 citēt
dansiga:saakumaa ir jaaiemaacaas pareizi kopeet un tad var saakt taisiit maaxlu

sākumā ir jāiemācās uzlikt adekvātu jaudu zibsenēm, kopēt var tikai pēc tam. Man liekas, te kursanti īsti pat nejēdz, cik tas lauks ir milzīgs
Publicēts: 18.12.08 22:47
 citēt
ImkaSm:Es domāju optimāli būtu ne vairāk kā 6 cilvēki, cena par 6 stundām max. 40 ls, tas būtu 240 ls par dienu meistaram ar studiju ?
Inflācijas , deflorācijas apstākļos vajadzētu pietikt ?
Ja ņem vērā , ka varētu arī darba dienā(nu ne visiem). Protams ne visi ar mieru pa 40 ls, bet tad būtu pa daudz cilvēku, laikam max .8 cilvēki ?

ja luxferre ir piekritis - kal dzelzi kamer karsts! domaaju ,ak vinjsh ir taa veerts!
Publicēts: 18.12.08 22:57
 citēt
talavietis, nu jaatrod liidzig modelis un jaataisa liidziga bilde ..... bet nu taa man kadreiz maacija viena veca kundziite, kad bija runa par kompoziiciju .... un kad atraadiiji kaadu perfektu kopiju (dabiski ka nav runa par liiniju liinijaa, bet par ideju kaa taadu) ..... tad ljaava experimenteet;-))))
Publicēts: 19.12.08 00:32
 citēt
šobrīd jau zini atbildi vai kundzīte bij izkūkojusi prātu vai nē?
Publicēts: 19.12.08 00:50
 citēt
NilsS:

Tava loģika ir tikai teoretizēšana. Es vienreiz atļāvos to pusotras stundas lekciju pie Jura un varu sacīt, ka tā bija labāk ieguldītā nauda manā fotoizglītībā. Jebkura komunikācija ar cilvēku,kurš pārzin savu lietu, ir noderīga. Ar piebildi, ja vien neesi auns, kam ka tik skaļāks vārds un lielāks ceņņiks :) katrs paņems tik, cik spēs

kāda tur teoretizeshana ? taa vienkarshi ir. cenu par kuru, kads sniedz paklpojumu, ir atbildigs katrs pats, un punkts (.)
es savukart biju pie Andreja un varu teikt tev tieshi to pashu.
auns ne auns, viss maksā tik cik tas maksā. :face-wink:
a par Juri, runājot, lekcija pie viņa nēesmu bijis, bet domāju, ka kaut kad nākotnē iespējams aiziešu !
Publicēts: 19.12.08 02:28
 citēt
maris, kundziite bija ljotii gudra un daudz ko iemaacija!
Publicēts: 19.12.08 09:12
 citēt
Nu kreativitāti jau nu iemācīties būs pagrūti... cik nu kuram Dieviņš un dzīves pieredze devusi... ;) Tīri tehniski, kā "pareizi" gaismas likt, nu pieļauju, ka arodskolā var gada laikā iemācīties, nu liels cilvēks 3 dienās varētu droši vien, tik tālāk jau vienalga pašam jāštuko būs...
Es vienreiz redzēju kā studijā jābildē(man pases bildi taisīja), pa lielam viss skaidrs...:D:D:D
Publicēts: 19.12.08 10:01
 citēt
ir simtiem veidu kaa... jautaajums - prieksh kam... ja ir ideja, tad pietiks ar vienu lampinju, ja veelme plikus zakjus bildeet - tad sanaaks tikai taadas monobildiites... ja grib kljuut par viduveeju standartbliezeeju, nez - piepelniities? tad standartsituaacijas var apguut kursos, te leerums taadu bilzhu redzams - tie atspiiduminji aciis jau visu pasaka, kur tam kaajas aug...
a ir kaada ideja, kaada bilde galvaa, kad tu saproti - es nevaru izdomaat KAA salikt TAADAS gaismas... paarsvaraa jau neizskataas...
Publicēts: 19.12.08 16:53 labots
 citēt
Schnircks:NU moins... pareizas jaudas zibseneem... vai tomēr vispirms ideja?:face-devil-grin:
laikam jau labi, ja tehniskās nianses skaidras jau iepriekš, citādi ideja var tā arī nematerializēties.
Publicēts: 19.12.08 17:08
 citēt
sure! bet labāk tehniku ne tad "medljenno, no uverenno" mācīties, kad modelis par 100 Ls/h nolīgts vai kails sniegā izdzīts.
Publicēts: 19.12.08 18:04 labots
 citēt
Schnircks:
NilsS:

sākumā ir jāiemācās uzlikt adekvātu jaudu zibsenēm, kopēt var tikai pēc tam. Man liekas, te kursanti īsti pat nejēdz, cik tas lauks ir milzīgs

NU moins... pareizas jaudas zibseneem... vai tomēr vispirms ideja?:face-devil-grin:

kāda tur ideja ja vismaz 80 % studijas bilžu, kas nonāk līdz blogam, ir nedaeksponētas.
Arī jūsu studijas bildes, biedri Schnirks, manuprāt, no gaismas viedokļa ir tālas no pilnības.
Varbūt tieši šīs proletāriskās filozofijas dēļ :face-wink:
Publicēts: 19.12.08 18:07
 citēt
haralds:sure! bet labāk tehniku ne tad "medljenno, no uverenno" mācīties, kad modelis par 100 Ls/h nolīgts vai kails sniegā izdzīts.

gluži manas domas
Publicēts: 20.12.08 02:30
 citēt
Nil , apkaties uz savām bildēm...
Tu galīgi sūdus esi pārēdies...
Taču, esi kaut nedaudz paškritisks...
Murgs kaut kāds...
Publicēts: 20.12.08 05:10 labots
 citēt
ImkaSm:Nil , apkaties uz savām bildēm...
Tu galīgi sūdus esi pārēdies...
Taču, esi kaut nedaudz paškritisks...
Murgs kaut kāds...

skatos :) ir draņķīgas, bet gan būs labāk :face-wink:
Varbūt tieši tādēļ arī te nav publicēts katrs zaķis, ko izdevies nobildēt paplikāku.......
PS argumentēšanas stils Tev tāds savdabīgs.......atliek doties Lielajā Politikā :face-smile: tur tāds cieņā
Publicēts: 20.12.08 10:40 labots
 citēt
A vot toč, kāpēc tā jādara, tip, ja nepiekrīt viedoklim tad seko - pasties pats uz savām bildēm un tā...
Ļoti taču var būt, ka cilvēksam pašam nesanāk, bet par tēmu spēj izteikties dziļi un pareizi...:face-grin:

Nu jā...pareizā jauda zibsnēm ir termins, kas iespārda...:face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas