Otradien 23. 12. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00 Dalibas maksa 4 ls...uzrādot studenta apliecību 5 ls Līdzi: 1. Pašapdāvināšanās DĀVANA pēc personīgiem ieskatiem 2. groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas), un pirtukošanas piederumi Pasākuma mērķis ir: Uzbāzīgu objektīvu atspīdumu un sexsīgu sļēdžu klikšķu (Nikon) klātbūtnē iesākt Ziemassvētku gaisotni, Visi pārejie punkti vecie , ja interesē , skatīt iepriekšējos paziņojumus.
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Pie durvīm zvans, ja never, zvanīt uz tel. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
Elis_pele, to es zinu, bet ne par to ir stāsts, iedomājies, ja es visus Jūs tur aplipināšu ar saviem puņķiem tad .... mani takš bez sāls te apēdīs :face-monkey:
Bumerangs:Elis_pele, to es zinu, bet ne par to ir stāsts, iedomājies, ja es visus Jūs tur aplipināšu ar saviem puņķiem tad .... mani takš bez sāls te apēdīs :face-monkey:
Haiduk, es jau coldreksoju !
bet tu noteikti dzer , bet ar šaibām vajag aizbāzst, tad ir kā reklāmā, uzreiz pārstāj tecēt
Bumerangs:Elis_pele, to es zinu, bet ne par to ir stāsts, iedomājies, ja es visus Jūs tur aplipināšu ar saviem puņķiem tad .... mani takš bez sāls te apēdīs :face-monkey:
Haiduk, es jau coldreksoju !
bacilis ir aktiivs tikai pirmajas 3 dienas - taka lidz 23.12 ir 5as dienas tad nebūsi kaitīgs vairs...
nē nav man šķidro filtru - ir īsts soft stikls, bet priekš kameras kādas man vairs nav - attiecīgi šobrīd dresskods jums brīvs - nav man nemazāko iespēju nofiksēt neko softiski jo lubrikantus uz optikas neziežu
Maris:bet nejau es etalons - mērc Haiduk līko pirkstu zaftē un uz jauniem apvārshnjiem negaidi ne mirkli
esi, esi etalons:face-monkey:!!! Nu nevajag jaf tik kautrīgi uzreiz... un galvenais pirms atkal gribi bāzst zaptē, izvelc to pirkstu laukā un nomazgā. Kas tev Mari par modi, visu tikai citiem piedēvet, vai tad godīgi nevari pateikt, ka pašam tā gribās, ka acīs cērtās ...