forum.gif
Haiduka pirtiņa ar Ziemassvētku piesitienu... sudrabaini vieglu.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa ar Ziemassvētku piesitienu... sudrabaini vieglu.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.08 17:00
 citēt
hahahaha :D:D:D:D:D
šantāžists...tagad elis_pelis nebūs kur dēties!
klājies vaļā!
Publicēts: 19.12.08 18:07
 citēt
Ģimenes skandāls! :) Jums nav vieglāk sazvanīties un visu sarunāt? ;)
Publicēts: 19.12.08 18:40
 citēt
čalīt, nejaucies ne savās darīšanās, savādāk vēl netiksi ielaists pirtiņā, skaidrs? :D
Publicēts: 19.12.08 20:21 labots
 citēt
aigarsa:čalīt, nejaucies ne savās darīšanās, savādāk vēl netiksi ielaists pirtiņā, skaidrs? :D

Eu paklau šajā foruma teemaa nav jaapspriez Elis pelis un vinja noluuki, lai arii kadi tie buuutu, bet gan Haiduka Zemassvetku pirtinja takaaa Luudzu savacieties un koncentreejaties pirtinjas tematikai!!!:face-angel:
Publicēts: 19.12.08 22:04
 citēt
Elis_pelis:
aigarsa:čalīt, nejaucies ne savās darīšanās, savādāk vēl netiksi ielaists pirtiņā, skaidrs? :D

Eu paklau šajā foruma teemaa nav jaapspriez Elis pelis un vinja noluuki, lai arii kadi tie buuutu, bet gan Haiduka Zemassvetku pirtinja takaaa Luudzu savacieties un koncentreejaties pirtinjas tematikai!!!:face-angel:

tu ārpus konkurences :)
Publicēts: 20.12.08 14:46
 citēt
Kurā vietā šeit ir konkurence? Es šeit tādu neredzu!
Publicēts: 20.12.08 14:46
 citēt
;)
Publicēts: 20.12.08 15:05
 citēt
Elis_pelis:

Tematika... hihi! =))
Publicēts: 20.12.08 21:23
 citēt
Jā, iesnas tiešām ir nopietns iemesls lai neierastos :)
(klusi paķiķināšu)

Mani piem. galīgi tās nesatrauc, jo, ņemot vērā to, ka sab.transportā pilns ar tādiem vīrusnainiem cilvēkiem un neko -dzīva un vesela.
Ja imunitāte laba, tad otra puņķis nepielips. Pat bučojoties :D
Publicēts: 20.12.08 21:25
 citēt
:face-devil-grin:
Lai punkjis nepieliptu tev ir jaabuut vai nu ljoti slidenai vai arii .... citu variantu nav :D
Publicēts: 20.12.08 21:30
 citēt
Es laikam nesapratu joku, bet nekas, k-kad ir doma krāsot blondus matus.
Publicēts: 20.12.08 21:55
 citēt
qlp::face-devil-grin:
Lai punkjis nepieliptu tev ir jaabuut vai nu ljoti slidenai vai arii .... citu variantu nav :D

qlp esi nopietni infeceejies ar fotoblogu :D
Publicēts: 21.12.08 00:34 labots
 citēt
heh... es tā kā kautrīga meitene ja pierunāšu kādu on savām mīļajām dāmām ierasties tad varētu... ja nepierunāšu tad arī varētu...niznaju... nevaru izlemt
Publicēts: 21.12.08 10:20
 citēt
tigeriic:heh... es tā kā kautrīga meitene ja pierunāšu kādu on savām mīļajām dāmām ierasties tad varētu... ja nepierunāšu tad arī varētu...niznaju... nevaru izlemt

Būsi gaidīta :)
Publicēts: 21.12.08 20:30
 citēt
nu, kas būs un kas nebūs?
Publicēts: 21.12.08 22:03
 citēt
SL:nu, kas būs un kas nebūs?

kas būs, tas svinēs, kas nabūs, tas skatīs report..., ja kāds ieliks :D
Publicēts: 22.12.08 00:47
 citēt
baigais klusums, man 24. un 25. uz Rīgu, varbūt jau 23. pēcpusdienā aizšaut...???:face-wink:
Publicēts: 22.12.08 02:43
 citēt
labaradors, nuutu agraak to izdomajis, buutu tev atstaajusi sava dzioklja atsleegas, kur parnakshjnot;-0))
Publicēts: 22.12.08 04:56
 citēt
dansiga:labaradors, nuutu agraak to izdomajis, buutu tev atstaajusi sava dzioklja atsleegas, kur parnakshjnot;-0))

A Tu noliec zem tepiķīša, un neaizmirsti adresi te uzrakstīt, es tak nezinu kur tu dzīvo....???:face-wink:
Publicēts: 22.12.08 10:22
 citēt
Ha,ha ni tu pateici,skaties,ka nesajauc dzīvokļus un tepiķīšus:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.12.08 11:36
 citēt
Es piesakos uz pirtiņu.
Publicēts: 22.12.08 11:58
 citēt
labradors:
dansiga:labaradors, nuutu agraak to izdomajis, buutu tev atstaajusi sava dzioklja atsleegas, kur parnakshjnot;-0))

A Tu noliec zem tepiķīša, un neaizmirsti adresi te uzrakstīt, es tak nezinu kur tu dzīvo....???:face-wink:
paņem to atslēgu, uztaisīsim Dansigas dzīvoklī kārtīgu kodienu uz dienām trijām, atcerēsimies vecos laikus, pirts gan laikam tad atkritīs...................
Publicēts: 22.12.08 12:00
 citēt
super ideja negatIvs - ņemiet mani barā :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 22.12.08 12:59
 citēt
Maris:super ideja negatIvs - ņemiet mani barā :face-grin: :face-grin: :face-grin:
nav iebildumu, ar meitenēm un bez fotoaparātiem, atbrauks Dansiga sabildēs, ar grauda tjūningu.......................
Publicēts: 22.12.08 13:26
 citēt
negatIvs:
Maris:super ideja negatIvs - ņemiet mani barā :face-grin: :face-grin: :face-grin:
nav iebildumu, ar meitenēm un bez fotoaparātiem, atbrauks Dansiga sabildēs, ar grauda tjūningu.......................

Bet kādam pie dzīvības ar vajadzētu palikt, atbrauks Dansiga netiks vēl iekšā.....:face-devil-grin:
Publicēts: 22.12.08 13:30
 citēt

Nu tieši tā, kā Tavā profīlbildē, tik ar īstiem traukiem, bez butaforijām....:face-wink:
Publicēts: 22.12.08 16:59
 citēt
profilbildee nav bara - viens cilwex - tie visi 3 ir es un pudele iista ne butaforiska

man gan liekas, ka veseliiga adrenaliina buutu vairaak ja skaidraakais nevis laistu Dansingu iekshaa, bet staaveetu uz šuhera vai šī nenāk :face-grin:

a vispaar nesmuki sanaak - ne tas topiks - izčakarēsim vēl Haidukam kultūras pasākumu - visi aizies uz čorno dropi pie mājā neesoSās Dansingas
Publicēts: 22.12.08 18:46
 citēt
mhm.. varētu mēģināt piebiedroties :)
bet, ko es viens darīšu ?
Publicēts: 22.12.08 18:56 labots
 citēt
ies kost pie Dansingas kamer šī nav mājā:

1. labradors
2. negatIvs
3. Maris
4. Lazdonis
5. forelljjanka
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
.
.
.
479.
Publicēts: 22.12.08 19:51
 citēt
Lazdonis:mhm.. varētu mēģināt piebiedroties :)
bet, ko es viens darīšu ?
kāpēc viens? sk. sarakstu. vajadzētu par meitenēm savlaicīgi padomāt. lielu baru nevajadzētu, tā līdz 50c., man patīk mazas, bet solīdas kompānijas, no sērijas - es, mācītājs un divas m......... .
Publicēts: 22.12.08 20:30
 citēt
Super ideja!!!:face-devil-grin: Tas gan būtu labi.Labrodor,tikai labāk šnabi ne visīti.:face-wink: Un pazūdam laicīgi,nu tjipa Dansiga lai pati traukus mazgā!:face-grin:
Publicēts: 22.12.08 20:48
 citēt
forelljjanka:Super ideja!!!:face-devil-grin: Tas gan būtu labi.Labrodor,tikai labāk šnabi ne visīti.:face-wink: Un pazūdam laicīgi,nu tjipa Dansiga lai pati traukus mazgā!:face-grin:
pazust nav obligāti, varbūt pati pieslēgsies
Publicēts: 22.12.08 21:31
 citēt
Haiduk, esmu apjukusi - vari lūdzu uzmeistarot sarakstu, lai ir poņa, kas būs kas nē.
Pēd. sarunas tik ar vienu aci pārlasīju un neko nesapratu.
Ir doma būt ar māsīcu, bet viss pagaidām uz jautājuma zīmes, jo ir objekti, kas vēlā stundā jāapskata :(
Publicēts: 22.12.08 22:57
 citēt
SL:Haiduk, esmu apjukusi - vari lūdzu uzmeistarot sarakstu, lai ir poņa, kas būs kas nē.
Pēd. sarunas tik ar vienu aci pārlasīju un neko nesapratu.
Ir doma būt ar māsīcu, bet viss pagaidām uz jautājuma zīmes, jo ir objekti, kas vēlā stundā jāapskata :(

šoreiz nāk bez sraksta, tas tā :)
Publicēts: 22.12.08 22:58
 citēt
Nu vopšem neviena nebūs - ok.
Publicēts: 22.12.08 22:59
 citēt
Maris:ies kost pie Dansingas kamer šī nav mājā:

1. labradors
2. negatIvs
3. Maris
4. Lazdonis
5. forelljjanka
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
.
.
.
479.

Dansiga, nopērc un četrus spaiņus atstāj, spaiņus izliet vieglāk, nekā tepiķus tīrīt... šitie kodēji bez āža dīrāšanas neiztiks :face-devil-grin:
Publicēts: 23.12.08 00:11
 citēt
SL:Nu vopšem neviena nebūs - ok.

:):):) vai kādreiz tā ir bijis :D
Publicēts: 23.12.08 08:11
 citēt
Haiduks:
Maris:ies kost pie Dansingas kamer šī nav mājā:

1. labradors
2. negatIvs
3. Maris
4. Lazdonis
5. forelljjanka
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
.
.
.
479.

Dansiga, nopērc un četrus spaiņus atstāj, spaiņus izliet vieglāk, nekā tepiķus tīrīt... šitie kodēji bez āža dīrāšanas neiztiks :face-devil-grin:
āža dīrāšana nav iekļauta atpūtas vakara, visnodaļ pārdomātajā, programmā. ieteikums ar spaiņiem noteikti ir labs un pārbaudīts, bet tematiskajam vakaram Dansigas dzīvoklī, to nevajadzēs, vīri gana rūdīti
Publicēts: 23.12.08 08:49
 citēt
Un jauns plazmenieks būs jāiegādā, jo "rūdītie" parasti aizmirst ka trausls :D
Kur nu Dansigai vēl paskaidrojumi dūzenē, un pusgads ar kaimiņiem nevarēs sarunāties normāli :D

Maris:profilbildee nav bara - viens cilwex - tie visi 3 ir es un pudele iista ne butaforiska

Wow, svētais- Maris tēvs, Maris dēls un Maris svētais gars
Publicēts: 23.12.08 10:26
 citēt
Haiduks:Un jauns plazmenieks būs jāiegādā, jo "rūdītie" parasti aizmirst ka trausls :D
Kur nu Dansigai vēl paskaidrojumi dūzenē, un pusgads ar kaimiņiem nevarēs sarunāties normāli :D

Maris:profilbildee nav bara - viens cilwex - tie visi 3 ir es un pudele iista ne butaforiska

Wow, svētais- Maris tēvs, Maris dēls un Maris svētais gars
Haiduks laikam Dansigai jumts, neviltotas rūpes, aizdomīgi
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt