forum.gif
G.Binde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / G.Binde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.08 19:36
 citēt
Patlaban LTV1
Publicēts: 18.12.08 19:41
 citēt
es patreiz pa dvd skatos closer... dzulija robertsa neesaajas ar leica rangefinder... smuki
Publicēts: 18.12.08 19:51
 citēt
bijām uz atklāšanu. Jāsaka, ka patika, vienīgi izstādes kuratore kaut kā stostījas un neko prātīgu tā arī neapteica.
Kafija bija garšīga, un bildes interesants.
Gribētos zināt katras bildes iegūšanas stāstu, bet tas lai paliek citai reizei. Varbūt kādā no plenēriem izdosies aprunāties vairāk.

Iesaku apmeklēt. Nezinu vai parastajās dienās prasa maksu par ieeju, bet maksāt nevajadzēja.
Publicēts: 18.12.08 19:57
 citēt
un laikam atkārtojums 0.10
Publicēts: 18.12.08 20:37
 citēt
kas? kur? kad?
Publicēts: 18.12.08 22:51
 citēt
Andreass, esmu dzirdeejusi Bindes staastus kaa vinjsh ir taisiijis konkreetas bildes ;-))))) ij vispar - man tev jaatodas, jo taisos braukt prom liidz 28.12!!!!
Publicēts: 19.12.08 07:53
 citēt
Silvija, šoreiz Binde mazliet savādāk izdarījās. viņš izstādījā savu fotogrāfiju kolekciju, kuras nemaz nav viņa bildes. Tās ir dāvinātas, atrastas, zagtas, aizņemtas utt. Tas bija interesanti apskatīties ļoti vecas un visdažādāko valstu fotogrāfu bildes.

Par to atdošanos. Varētu šodien. Būšu tavā pusē. Uzzvanīšu, vai arī padod kādu ziņu ap 12.
Publicēts: 19.12.08 10:42
 citēt
Andreass, vai arii paluugtas autoram: klau, man shii bilde patiik vai uzdaavinaasi?;-))))
Pie Bindes vareetu iet pakalusiities, ja grib savadaak domaat un skatiities uz pasauli :-)
Publicēts: 19.12.08 17:45
 citēt
nu nesaki vis par to savādāko domāšanu. Vienā no plenēriem mazliet paklausījos. Interesanti. Tur ir cita filozofija un cits skatījums. Man vēl dzīvot un dzīvot līdz tam.

P.S. nu nesanāca nekas ar atdošanos. Pie tam svētkos nav doma neko bildēt. Pēc tam jau satiksimies.
Publicēts: 19.12.08 18:59
 citēt
biju uz izstādi. 90% nekas TĀDS. bet nu par to naudu nebij žēl, bij arī pāris :super: darbi ; )
Publicēts: 19.12.08 19:08
 citēt
cik ta maksāja?!
Doles sala tepat netālu - tā ka varētu...
Publicēts: 19.12.08 19:19
 citēt
60 sant "pieaugušajiem un 40 sant studentiem
Publicēts: 19.12.08 19:30
 citēt
mjā! dārgi!
krīzre taču... :face-glasses:
Publicēts: 19.12.08 20:09
 citēt
Andreass, ok :-) es ar par to atcereejos tikai vakaraa braucot mashiinaa ... jo pa dienu bija jaasadara tiiik dauddz darbi pirms garajaam briivdienaam ....
Par Bindi .... jaa - daudz kas naak tikai ar gadiem , BET .... pakalusoties vinjaa Tu aizdomaajies .... un kaut kad tas pie Tevis atgreizhas ....
Publicēts: 19.12.08 20:10
 citēt
Vellos, beidzot buus jaaiet iznjemt stundenta aplieciiba!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):