jautājums par bateriju kapacitāti. vai tas ir tas uz ko vajadzētu skatīties iegādājoties papildus baterijas? (manā gadījumā tie ir akumulatori. precīzāk NB-2LH) kā ir ar to kapacītāti? diez vai - jo variāk, jo labāk
ir atrodami tādi gadījumi (ebay) milzīgas kapacitātes akumulatori pa šausmīgi lētām naudiņām, un ne tik milzīgas kapacitātes par nedaudz vairāk naudiņām.
marbii:ir atrodami tādi gadījumi (ebay) milzīgas kapacitātes akumulatori pa šausmīgi lētām naudiņām, un ne tik milzīgas kapacitātes par nedaudz vairāk naudiņām.
dzimtais gandrīz vienmēr būs dārgāks. no kreisajiem - diezgan ok bija Phottix - ebay'ā plaši pārstāvēti.
Es jau arī nedaudz pameklējos, bet LV mazs tirgus - nekā nav! Tik No Name! Kaut gan bija viena vieta, kur Ansmann - pazīstams kantoris, bet kaut kā apstājās tā pirkšana. Līdz ar to nekādu atsauksmju...
+++ Bormans,nekādas atšķirības no oriģinālajiem(ja neskaita uzrakstus)bet cena!!! :face-surprise: Ir man gan Soņkai vecai video ,gan foķim jau pārs trīs gadi.Pat ja būtu kādas probzas,sanāk ta gandrīz 4 pa viena oriģinālā cenu!!!
marbii:jautājums par bateriju kapacitāti. vai tas ir tas uz ko vajadzētu skatīties iegādājoties papildus baterijas? (manā gadījumā tie ir akumulatori. precīzāk NB-2LH) kā ir ar to kapacītāti? diez vai - jo variāk, jo labāk
es pēdējos gadus vienmēr baterijas pērku ebay, tās tipa ''lielās kapacitātes'' ... ... no lielās kapacitātes tur nav ne smakas, bet kalpo kā normāla baterija ... ir gadījies ka kāda no atnākušajām nestrādā vispār, bet pārdevēji līdz šim vienmēr ir atsūtījuši vietā bez papildus samaksas...