forum.gif
baterijas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / baterijas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.08 22:58
 citēt
jautājums par bateriju kapacitāti.
vai tas ir tas uz ko vajadzētu skatīties iegādājoties papildus baterijas? (manā gadījumā tie ir akumulatori. precīzāk NB-2LH)
kā ir ar to kapacītāti? diez vai - jo variāk, jo labāk
Publicēts: 18.12.08 23:19 labots
 citēt
jo vairāk, jo labāk gan. bet ar norunu, ka taisnība rakstīta.
Publicēts: 18.12.08 23:25
 citēt
ir atrodami tādi gadījumi (ebay) milzīgas kapacitātes akumulatori pa šausmīgi lētām naudiņām, un ne tik milzīgas kapacitātes par nedaudz vairāk naudiņām.
Publicēts: 18.12.08 23:29
 citēt
nu, saprotama lieta, diez vai kamerai gan svina, gan sārma, gan Niķeļa Kadmija, gan Litija, gan Sudraba aķi. bet nav jau ietilpība vienīgais rādītājs.
Publicēts: 18.12.08 23:29
 citēt
uz kā tad vēl skatīties, un kā būtu labāk?
Publicēts: 18.12.08 23:32
 citēt
marbii:ir atrodami tādi gadījumi (ebay) milzīgas kapacitātes akumulatori pa šausmīgi lētām naudiņām, un ne tik milzīgas kapacitātes par nedaudz vairāk naudiņām.

dzimtais gandrīz vienmēr būs dārgāks.
no kreisajiem - diezgan ok bija Phottix - ebay'ā plaši pārstāvēti.
Publicēts: 18.12.08 23:32
 citēt
ar slodzes dakšu jāmēra ;)
Publicēts: 18.12.08 23:39
 citēt
pirms pirkšanas?
Publicēts: 19.12.08 01:57
 citēt
Laikam konkrēti par Olympus bačām, bet tas ne tik svarīgi! Ražotāji ta vieni un tie paši visiem...

t5r.pwp.blueyonder.co.uk...
Publicēts: 19.12.08 02:13
 citēt
paldies, bet diemžēl nevienu firmu no tām neredzu tieši canon baterijām.. :/
Publicēts: 19.12.08 02:20
 citēt
Es jau arī nedaudz pameklējos, bet LV mazs tirgus - nekā nav! Tik No Name!
Kaut gan bija viena vieta, kur Ansmann - pazīstams kantoris, bet kaut kā apstājās tā pirkšana. Līdz ar to nekādu atsauksmju...
Publicēts: 19.12.08 09:25
 citēt
av.zb.lv...

es rezerves aķus ņemu no šamējā puiša, nekad nekādu problēmu naf bijis, kapacitāte lielāka kā orģinālajiem (ar``i darbojas ilgāk) :)

Kāda x pēc maksāt vairāk par bļembu, jo arī uz orģinālā rakstīts made in china

PS
Vienu reizi kritu grēkā un nopirku Ansmann aķi (350d laikam) nu tad tas arī vienīgais aķis kas atņirdzās kādu pāris mēnešu laikā.
Publicēts: 19.12.08 10:12
 citēt
+++ Bormans,nekādas atšķirības no oriģinālajiem(ja neskaita uzrakstus)bet cena!!! :face-surprise: Ir man gan Soņkai vecai video ,gan foķim jau pārs trīs gadi.Pat ja būtu kādas probzas,sanāk ta gandrīz 4 pa viena oriģinālā cenu!!!
Publicēts: 19.12.08 10:21
 citēt
Bormans:av.zb.lv...

es rezerves aķus ņemu no šamējā puiša, nekad nekādu problēmu naf bijis, kapacitāte lielāka kā orģinālajiem (ar``i darbojas ilgāk) :)

oo. šie jau normāli un pa 10Ls?!
ja tā tad sitādus 2 varētu nopirkt.
Publicēts: 19.12.08 10:24
 citēt
Pērc nost ,neviens neko atiecībā par aķiem pēdejā laikā nopietni negarantē!:face-crying:
Publicēts: 19.12.08 11:29
 citēt
marbii:
Bormans:av.zb.lv...

ja pie šamējā pērk 2us uzreiz var nodiņģēt lētāk tobiš 20lvl vietā būs j`maksā 18LVL
Publicēts: 19.12.08 16:03
 citēt
Bormans:
marbii: :)

ja pie šamējā pērk 2us uzreiz var nodiņģēt lētāk tobiš 20lvl vietā būs j`maksā 18LVL

..kaut kad augusta beigās pirku pie tā džeka... nekāda vaina... :face-smile:
Publicēts: 19.12.08 16:52
 citēt
marbii:jautājums par bateriju kapacitāti.
vai tas ir tas uz ko vajadzētu skatīties iegādājoties papildus baterijas? (manā gadījumā tie ir akumulatori. precīzāk NB-2LH)
kā ir ar to kapacītāti? diez vai - jo variāk, jo labāk

es pēdējos gadus vienmēr baterijas pērku ebay, tās tipa ''lielās kapacitātes'' ... :) ... no lielās kapacitātes tur nav ne smakas, bet kalpo kā normāla baterija ... ir gadījies ka kāda no atnākušajām nestrādā vispār, bet pārdevēji līdz šim vienmēr ir atsūtījuši vietā bez papildus samaksas...
Publicēts: 19.12.08 21:15
 citēt
Nu, jau vairāk,kā gadu atpakaļ,paņēmu no šā 2aķus+lādētāju..,viss strādā,kā originālie...
Publicēts: 19.12.08 21:28 labots
 citēt
www.akku-gigant.lv

av.zb.lv...

Olympus BLM-1 pa 19 LVL pirmajā bodē un otrajā - pa 10 LVL, ņemot 2 - 18 LVL.

Diezgan ievērojama cenas atšķirība!
Uzmini, nu, kur labāk!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):