Wizulis:interesētu, ja būtu sajēga par procesu un kur viņu nobāzt, cik viņš liels?
mazs jau laikam nav
Process nav sarežģīts, vajag tik f-papīru un ķīmijas uzjaukt. Vajag tik kādu kas parāda kas jādara, un aiziet, tālāk var pats močīt. Bij man rudens sākumā iespēja pašam pakopēt, pietika paskatīties kādas 20min kā to dara un tālāk jau pats varēju ņemties, eksperimentēt...
bet cik viņš liels ir, briedi tu viņu redzējis esi, nevari nosaukt izmērus ar +/- pus metra kļūdu ? varētu pat savākt, ja zinātu, vai pa durvīm dabūšu iekšā gan viņu, gan pēctam sevi
Wizulis:bet cik viņš liels ir, briedi tu viņu redzējis esi, nevari nosaukt izmērus ar +/- pus metra kļūdu ? varētu pat savākt, ja zinātu, vai pa durvīm dabūšu iekšā gan viņu, gan pēctam sevi
Vot es nezinu, nav pie manis. Man liekas, ka varētu būt 1x1x1m ..
AGNOS:A tev no Paladiuma 70 mmm kinīšaparāta nav?(Ar visu stikliņu)
Nu tu ar paprasīji! To es tik pārs reizes skolā kad mācijos esu redzējis(negribēju krievos rudenī iet,augstskolā netiku ,3-šā profene bij vienīgā tai laikā ,kas pusgadu ļāva novilkt),Saldus laukos jau ar tādām nerāda! Bet tā,kollegas vīram (pēdējais Saldus kinomohikānis)daudz kas varētu būt,domāju 16-ki gan jau ka ar kāds kur mētājas.
man fazendas bēniņos vēl tagad mētājās[ kulturāli ] krievu laiku pārfotografēšanas iekārta. marku tagad no galvas nepateikšu. dažas detaļas vienam grūti pārvietot. plānoju nākamo vasaru uz mizkasti vest, jo traucēs
negatIvs:man fazendas bēniņos vēl tagad mētājās[ kulturāli ] krievu laiku pārfotografēšanas iekārta.
kadru izgaismo un 30 m kasete un maināms kadra garums, 4 2500 W lampas ar autotrafu regulējamas?
neesmu kopā licis, tas man mantojumā, kaseti nepiefiksēju. ir trīs objektīvi, ir kaut kas fotopalielinātāja gaismas kastei līdzīgs ar hal. lampiņu, ir elektroniska rakstura kastes, ir četri reg. gaismas avoti, ir zenitveidīgs bodijs un drausmīgi smags metāla kāts, ar sliecēm, pie kurām stiprinās regulējams mehānisms ar plēšām = visādi sīkumi - spoguļu kastes, matstikli, filtri. pieļauju, ka tas varētu būt arī kā fotopalielinātājs. atceros nosaukumā < BELARUS >, ciparus, marku neatceros. šo to no tā visa izmantoju, pārējais pavasarī izlidos mizkastē.....................
gadus padsmit uz viņu skatos, it kā žēl, it kā neizmantoju, it kā smags un vietu aizņem. es taisos tos bēniņus nākošajā vasarā apdzīvojamus taisīt, arī darbnīcu, arī studiju, tā kā visu lieko būs jāizmet
labi, pagaidām ārā nelidināšu. es par viņu naudu neprasu, apskatīt var Aizkrauklē vēlams brīvdienās, jo pa nedēļu es planēju pa Latviju. bija ņēmēji, bet visi parasti pazūd, tā arī neapskatījuši