forum.gif
Kas notiek ar latu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kas notiek ar latu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.08 23:12 labots
 citēt
Varbuut ir kaads kas rubii kko vairaak no ekonomiskaas puses Latvijaa? Gribeetu zinaat kas notiek ar latu un kas vel notiks, nu kaut vai naakamaa pusgada laikaa. Jo peec maniem noveerojumiem lats paliek daargaaks, jo no aarvalstu skatiijuma jaizmet vairaak nauda, lai nopirktu 1 latvijas latu.
Publicēts: 18.12.08 23:14
 citēt
man likās tieši otrādi, ka latam zūd vērtība. :D
jo latvijā tie milzīgie kredīti saņemti, un reāli kaut kur bija raksts, ka parex bankas izsniegtajam kredītam nav seguma, tas nozīmē, ka nauda ir vairāk nekā vajadzētu būt. vai kaut kā tā.. :D
Publicēts: 18.12.08 23:21
 citēt
Peec man zinaamaas info Ls paliks tikai veertiigaaks + taa izdaudzinaataa devalvaacija ko daudzi gaida taa arii nenotiks..
Publicēts: 18.12.08 23:22 labots
 citēt
bet apskatot valutas kursu tabulas, citu tautu naudinjas paliek neveertiigaakas
Jap, pagaidaam domaaju liidziigi Jonatans
Publicēts: 18.12.08 23:23
 citēt
labi ka mums vel nav tā, uk.youtube.com... :face-surprise: suuds ar to latu !!!!
Publicēts: 18.12.08 23:23
 citēt
devalvācija, revalvācija, inflācija, deflācija, visas lietas.
Publicēts: 18.12.08 23:24
 citēt
"Lata vērtība ir pamatota"

www.bank.lv...

:face-glasses:
Publicēts: 18.12.08 23:24
 citēt
visa Latvija ir sviests.
Publicēts: 18.12.08 23:25 labots
 citēt
marbii:visa Latvija ir sviests.

nu tad ko Tu vēl gaidi?

ps te kaut kur bija atrodama add uz petīciju! "paraksties" par PAR Zviedriju :face-devil-grin:
Publicēts: 18.12.08 23:26
 citēt
kāda tam nozīme?
Publicēts: 18.12.08 23:30
 citēt
marbii:sviests.
sviestam līdzīgs izstrādājums.
Publicēts: 18.12.08 23:34
 citēt
marbii:man likās tieši otrādi, ka latam zūd vērtība. :D
jo latvijā tie milzīgie kredīti saņemti, un reāli kaut kur bija raksts, ka parex bankas izsniegtajam kredītam nav seguma, tas nozīmē, ka nauda ir vairāk nekā vajadzētu būt. vai kaut kā tā.. :D

Kur tad parex tos latus ņēma? No ārzemju bankām nāca eiriki un doļāri... un ja šī banka kritīs pavisam, tad cietīs tieši šie kredīti.
Jā pensiju fonds gan var izkūpēt :(

marbii, tev viegli dzīvot, nopērc baltmaizi, un kur vien griezies- sviests, ņem un smērē.
Publicēts: 18.12.08 23:36 labots
 citēt
augu tauku maisījums.
bet ja godīgi. kamēr vien "būs manāmi zudumi budžeta pārskatā" tikmēr vien mēs sūkāsim pirkstus kamēr citi braukās ar x6 un bentlijiem. "katru reizi vēlam citus bet ieēlam tos pašus" un ir vēl daudz citu patiesību. kamēr vien mūsu finanšu ministram bšu 8 klašu izglītība un 3. klases angļu valodas zināšanas tikmēr nekas nemainīsies.
Publicēts: 18.12.08 23:39
 citēt
Eiro tagad gandriz 1=1 ar marzinju. Jabrauc shoppinga uz ZIriju :)
Publicēts: 18.12.08 23:40
 citēt
lkz, paldies par raxtu, un nenjem pie sirds ka l (L) vienaa vietaa, neilgu laiku atpakal iemetu lielo i (I), gan jau, lieta skaidra.
Tagad aarzemniekiem naaksies izdot vairaak eerikus latvijaa, lai nopirktu preci (baltmaize, sviests, uc) vai pakalpojumus (apkalposhanas sfeera, palaistuves, uc)
Publicēts: 18.12.08 23:40
 citēt
jābrauc dzīvot uz īriju.. ;) vai uz dāniju. vismaz pagaidām domāju tur iet mācīties.
Publicēts: 18.12.08 23:41
 citēt
man jau ar aste dreb par to devalvaciju, kredits ta eiraas :)
bet nu LB itkaa stingri paziņoja, ka Latu nedevalves.

Haiduks, parex jau nekadus latus reali nesaņēma, tikai valsts parādzīmes 200 milj apjomā.
Publicēts: 18.12.08 23:41
 citēt
sasar:Eiro tagad gandriz 1=1 ar marzinju. Jabrauc shoppinga uz ZIriju :)

jaa jaa SIB-Irijaa straadaajoshie nevar vairs paarvest tik daudz pikja maajaas kaa gribeetos, kurss kriitaas un diezgan pamatiigi
Publicēts: 18.12.08 23:43
 citēt

2ned pirmsispārdošana vēl ir nieks! lielais Seils sāksies janvārī :D
Publicēts: 18.12.08 23:43 labots
 citēt
Kas es vienīgais te esmu par to, ka Latvija mūs čakarē? :D

Piedevām. tagad vēl palielinot akcīzes nodoli iebrauksim auzās. būs daudz vairāk točku un igauņi vairs nebrauks uz LV pirkt šmigu un cīgas. bet mēs to darīsim igauņos un leišos
Publicēts: 18.12.08 23:47
 citēt
Laurelz:

jaa jaa SIB-Irijaa straadaajoshie nevar vairs paarvest tik daudz pikja maajaas kaa gribeetos, kurss kriitaas un diezgan pamatiigi

nu nu! krīze jau ir, bet te mēs pārcieš diezgan cilvēcīgi pateicoties valstij :)
milionus te neviens nekad nav sūtijs uz mājaām šā kā tā. tagad tā situācija vairāk
velk uz nevis naudiņas sūtīšanu mājās, bet ģimenes pārcelšanu iz Latvijas.
Publicēts: 18.12.08 23:48
 citēt
marbii:Kas es vienīgais te esmu par to, ka Latvija mūs čakarē? :D

Piedevām. tagad vēl palielinot akcīzes nodoli iebrauksim auzās. būs daudz vairāk točku un igauņi vairs nebrauks uz LV pirkt šmigu un cīgas. bet mēs to darīsim igauņos un leišos

ie-dedz-iees par Latviju ! :face-monkey:
Publicēts: 18.12.08 23:57
 citēt
ja esam tik zemu novesti, ka jālūdz citai valstij mūs okupēt.. nu tad.. vārdi šeit ir lieki.. :/
Publicēts: 19.12.08 00:45 labots
 citēt
Ja teica, ka nedevalvēs, značit nedevalvēs!

Kad un ja vispār nodevalvēs, tad domāsim, ko darīt un kam galvas raut nost. Pagaidām Lats nav devalvēts, Parex joprojām strādā, krīze ir visur, pat jaunzēlandes tālākajā stūrī, par ko ir uztraukums? Jāstrādā vienalga būs.
Publicēts: 19.12.08 01:05
 citēt
a brīvdienu vairāk nebūs?? :D
Publicēts: 19.12.08 01:13
 citēt
Laurelz:jaa jaa SIB-Irijaa straadaajoshie nevar vairs paarvest tik daudz pikja maajaas kaa gribeetos, kurss kriitaas un diezgan pamatiigi

kaut kā po tagad. Dzīvoklis jau nopirkts, pārējo te uz vietas pirkšu :)
Publicēts: 19.12.08 02:27
 citēt
NU ko var suukstiities!?!?!? mani anglju koleegji, kad uz rudens pusi bija atbraukushi, jau staastija, ka alielakaa dalja anglju dziivo - vairs neiepeerkoties kaa traki, bet domaajot - vai pirkt to alus bundzhu vai tomeer nee...... A mees? a mes tikai to, ka Latvija ir s** valsts un ka visur citur ir ok ... ek JUUSSSSSSss ... patrioti ... nu tad brauciet projaam uz taam debedmannas zemeem!!!!!
Publicēts: 19.12.08 07:37
 citēt
Nez kaapeec ljoooti daudzi ir aizbraukushi un palikushi.. atpakalj kautkaa nemaz i netaisaas.. nez kaapeec taa, ja jau tikai shejienieshi saka ka tur suudiigi?
Publicēts: 19.12.08 07:52
 citēt
+ martinK par – „Jāstrādā vienalga būs”
+ Dansiga par – „...nu tad brauciet...”
(Par šejienes blogeriem nezinu, bet parasti ar braukšanu prom visskaļāk draud tie, kas labi apzinās, ka nekur nebrauks, jo neprot neko tādu, ar ko ārpus Latvijas spētu sevi uzturēt)
Publicēts: 19.12.08 08:25
 citēt
lats ir piesaistīts eiro

ja arī pāries uz eiro, tad to darīs pakāpeniski

jābaidās tiem, kuriem ir kredīti ne-latos

vai jāprasa algas/jāslēdz līgumi eiro
Publicēts: 19.12.08 08:55
 citēt
Aklie ved aklos...ar patriotisma saukļiem uz lūpām,ar solījumiem par spožu sauli,ar pārliecību,ka mums labāk ''redzams''.
Kamēr cilvēki nebūs pamodušies,tikmēr mūs vadās visādi ''garanti''slēpjoties aiz vārda ''valsts'' pa dziļo tumšo mežu.
Publicēts: 19.12.08 09:02 labots
 citēt
Pakluseshu, nevelos DP apciemojumu.
katra gadijuma D-lieta nedraud tuvako 6-12 meneshu laikaa. vismaz ta pashlaik izskatas. vienubrid gan viena otra valsts iestade ir aktivi gatavojusi planus 15% vertibas mainjai, kas nebutu isti devalvacija, bet jaunais kursa atljautais koridors. pashlaik tur miers, vai ari nevienam nav laika par to domat, jo visus tapat atlaizh.

/iedzeru kapiju un mazliet palaboju.
Publicēts: 19.12.08 09:03
 citēt
tad tu iesaki ko?
Publicēts: 19.12.08 09:04
 citēt
imo, atļautais koridors bija 1 procents, ja nemaldos
Publicēts: 19.12.08 09:21
 citēt
nu jaa. mazak vajag rinkji klausities. :(
bija runa par to, ka to koridoru sakuma palielinat (teiksim, ka SVF noteikums vai kas tads) un tad pec neilga laika izmantot.

ko iesaku? da neko. dziivot. nauda = papirishi.
Publicēts: 19.12.08 09:25
 citēt
bet nu principa dotaja bridi uztraukties par D-lietu nevajadzetu.
ja nu tioesham bail iesaku sadalit kapitalu 3 daljas un investet. dotaja bridi mans portfelis varetu but 20% EUR, 40% GBP, 40% SEK. 3-5 valutas ir optimali.
Publicēts: 19.12.08 10:03
 citēt
Pauliic:imo, atļautais koridors bija 1 procents, ja nemaldos

Pareizi.
Publicēts: 19.12.08 11:19 labots
 citēt
marbii:Kas es vienīgais te esmu par to, ka Latvija mūs čakarē? :D

nē, nu pisec ! Krīzes lielākā problēma ir dārgākas zārkanaglas un dzira ???? Laikam mēs dzīvojam dažādās dimensijās.......

persona, kas te tik gauži sten, saderu, ka nav piedzīvojusi 90to sākumu / kā skolnieks 3. klasē neskaitās, tad visu izstrēba Pā un Mā /. Tad gan bija krīze, tad bija sū...i līdz ausīm, bezdarbs, inflācija, taloni, taupības krāsniņas. Salīdzinājumā ar to, tagad ir izprieca. Visi ir paēduši, visiem ir kur dzīvot, nu bezdarbs palēnām sāk biedēt. Tik un tā lunaparks, salīdzinājumā ar murgu 90.
Publicēts: 19.12.08 11:30
 citēt
NilsS - piedod, bet valdiba isteno isterminja politiku. nodoklju pacelshana Latvija afektu dos uz periodu lidz 1 gadam, mans minejums - 9 meneshi. Jau tagad vairaki man zinami uznjemumi rupigi sheemo nodoklju optimizaciju - ja lidz shim principiali darbojaas neveidojot peleekas (ne-nelegaalaas, bet ari ne isti tiiras) sheemas, tad tagad ta ir vieniga iespeja izdzivot.
Valsts izvelejas nevis stimulet paterinju, bet stimulet ienjemumus valsts kasee. paterinja stimuleshana iedarbotos lenak, bet ilgterminja stabilaak. turklat, nodoklju samazinashana sarukot algam ari veidotu kaut kadu buferiti tiem, kas zaude darbu a Johansonu pensijas fondos hatas kredita naudinja jaieskaita...

IIN samazinajums kopa ar neapliekama minimuma izmainj nozime to, ka cilveki ar mazam algam sanjems vel mazliet mazak, un ar lielam - mazliet vairak. thats it. man bus vairak, ta ka man pofig, bet lielai daljai bus kaut nedaudz, bet mazak. matematisks solis, lai kliedejiem par nodoklju pieaugumu varetu pateikt - bet mes tak ari samazinam.
isak sakot, shi valdiba sev ilgas dienas neparedz, jo sekam no visa shita ir jaiestajas jau nakamas valdibas laikaa, lai varetu kliegt - vot vinji nogaaza, atnaaca un sachakareeja.

ehh. labi. pietiks murgot. uz poham ne to vien sarakstishu...
Publicēts: 19.12.08 12:11
 citēt
paypakam vispar nedrikst ljaut konverteet.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):