Mēģināšu savākt 6 cilvēkus, kas vēlas apgūt studijas gaismu, izgaismošanas utt. pašus pamatus (ne fotoaparāta manuāli). 2*2 dienas pa 3 h., total 6 h. Cena~ 34 Ls pa abām dienām. Aizmirsu piebilst , bildēsim portretu un pilnā augumā.
Piesakās uz PM vai tepat .
P.S. Labrāt uzklausīšu viedokļus no ptenciāliem dalībniekiem ??? Lūgums, lai būtu fotopamatzināšanas. lai nerastos pārpratumi, es nav pasniedzējs, es pats piedalos kā kursants.
negativs, neee - nav tik traki ar mani ;-)))) vot ieksh RTU kur es tagad maacos - tur gan dazhu labu maaciiju - neee, pareizaak sakot izteicu savas domas;-))) .... toties man divi 10 ieskaishu graamatinjaa;-))) (biju domaajusi, ka par to "maaciishanu" mani sesijaa zaagjees) ;-)))
Nu protams pa visiem Kā reiz katram sanāks aliņam, kādai siļķei un parkā uz soliņa pēc kārtas saslēgsim pārējo dalībnieku zipeņus slave režīmā un močīsim...;D;D
tā nu esmu/esu atgriezies lielpilsētā(uz īsu brīdi), viss notiek un turpinās, ņemsim tos Lielmeistarus aiz riekstiem, un uzreiz aiz Jaunā Gada ko sameistarosim...(došu Visiem ziņas)
nu, par utainiem pirkšanas - pērdošanas dokumentu noformēšanas kursiem par nepilnu dienu 40 Ls kā no lielgabala. tiesa, bija ne tikai kafijas pauze, bet arī kafija un mazliet zakusoni.