forum.gif
auto stamp uz attēliem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / auto stamp uz attēliem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.08 15:40
 citēt
Sveiki!
Kāds būtu ātrākais un vienkāršākais veids kā uz daudziem attēliem automatizēti dabūt virsū tekstu tā, lai tas būtu noteiktā attālumā no lapas malām ? Man ir attēli, kuriem lapas apakšā nepieciešams informatīvs teksts, bet ar roku katram bakstīt iekšā nav vēlmes. Ar photoshop arī čakars katram kopējot virsū to teksta layer'i. Skatījos pie Automate procesiem, bet tur neredz neko tādu. Varbūt ir kāds softs, kas ģenerē to tekstu tur, kur man tas nepieciešams. Bija man veryPDFstamp - baigi labs un ērts, bet tas neder, jo vajag uz .jpeg virsū dabūt.
Publicēts: 19.12.08 15:48
 citēt
xnview to maak.
Publicēts: 19.12.08 16:00
 citēt
Shopaa automate vai bach - uztaisi action un palaid lai dara savu daraamo! Un viss, peec briizja visi foto jau buus apshtampeleeti!
Publicēts: 19.12.08 16:21
 citēt
versatile, paldies ! izskatījās, ka viss būs labi, bet viņš neņem pretī latviešu valodu :face-crying:
Jonatan, varbūt vari pamācīt kā to izdarīt ?
Publicēts: 19.12.08 16:30
 citēt
pameklē fotoskolās rakstu no Lunis
Publicēts: 19.12.08 16:38
 citēt
fotoskolu atradu. Tā gan ir par automate un batch, balstoties uz actions. Bet links uz actions lekciju nestrādā :(
Publicēts: 19.12.08 16:43
 citēt
Shopaa taisi New Action, ieraksti ko vajag taisiit un palaid tad automeitaa!
Slinkums mekleet, youtubaa videopamaaciibu konkreeto pats atradiisi, te tikai ieskats, gan sapratiisi.

www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):