forum.gif
Alloxa!!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Alloxa!!!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.08 16:47
 citēt
Alloxa, apsveicu ar zilo zvaigznīti, Ziemassvētkiem un Jauno gadu!!! Novēlu noturēt zilo zvaigznīti visu nākamo gadu, bet pašu gadu jaukām bildēm bagātu.
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 31.12.08 17:33
 citēt
Respect, Haiduk!
Bez komentāriem, bez apvainojumiem, bez malkas skaldīšanas! Visu cieņu!

Tiešām visiem laimīgu, jauku un bildēm bagātu Jauno... [url=http://smiles.33b.ru/smile.121455.html]

Apsveicu Alloxa!
Publicēts: 09.01.09 14:41
 citēt
Varētu vēl ar jauna gada sākuma un zvaigznes iegūšanu profila bildi nomainīt... :)

[url=http://smiles.33b.ru/smile.121455.html]
Publicēts: 09.01.09 15:35
 citēt
Nu bļe alvil - cik Tu vari tos vecos topikus celt augšā?
Publicēts: 09.01.09 15:44
 citēt
lai labaak truud, komposta kaudze ir ik pa briidim jaapaarcilaa :)
Publicēts: 09.01.09 17:35
 citēt
žulti, vēl žulti ........ uh .....žultblogs!

dansiga:ImkaSm, man toties ir cits uzskats .... ja liksi jaunajam censonim 555 - vinjsh sedeees un priecaasies un neko nedariis. Ja iedziis dpresijaaa - jo aatraak jo labaak! radosajaa jomaa juutiigaam sirdiim nav ko dariit - lai iet par bilbiotekaaru stradaat! Jo ar juutiigu sirdi agraak vai veelaak ri probleemas, ja lauzhaas nezheeliigajaa foto/maakslas/jebkuraa radoshajaa passaulee. Bet luuk tas, kuram kritika uzdiis spiitu - lai kaut vinjsh sadusmojas pirmajaa briidii! bet peec pirmajaam emocijaam padomaas par kritiku un augs!

piekrītu dansigai ..... :)
Publicēts: 09.01.09 18:59
 citēt
gurka:piekrītu dansigai ..... :)

radosajaa jomaa juutiigaam sirdiim nav ko dariit. ar galīgi nejuutiigaam radosajaa jomaa sūdu izdarīsi. bet nu PRET KO juutiigaam sirdiim.
Publicēts: 09.01.09 20:41
 citēt
медоносничество - nu i termins! Tādu vēl nebiju dzirdējis.:face-grin:
Publicēts: 09.01.09 20:51
 citēt
jaunaisJURIS:медоносничество - nu i termins! Tādu vēl nebiju dzirdējis.:face-grin:

liekas a naak no photosight.ru....
Publicēts: 10.01.09 00:40
 citēt
jaunaisJURIS:медоносничество - nu i termins! Tādu vēl nebiju dzirdējis.:face-grin:
vai ne "недоносничество"? "недоносоk" takš dzirdēts?
Publicēts: 20.03.09 16:53
 citēt
Šodien nav, gadijumā, pilnmēnesis!? - k/k ļoti intersants notik ar diviem vietējiem (komentāri!!!)...

www.fotoblog.lv...

Annirs@195.244.135.99 | 15:40 20.03.2009
Ideja: 4, Izpildījums: 3, Sajūtas: 2.
miglas efekts paarveerties par defektu - bilde ir nebaudaami plekjaina

laikam ne jau katru vietu kur izdodas pieshopot miglu vajag uzreiz visiem raadiit - Tev noteikti ir daudz labākas bildes
bet nu pielabinaashnaas 555 gan jau saliks - esi to godam nopelniijis ar zilo zvaigzniiti, bet ja sho bildi ieliktu ar nepaziistamu niku - balsojums būtu NULLE

Linkman@78.84.217.143 | 15:47 20.03.2009
Ideja: 2, Izpildījums: 3, Sajūtas: 2.
He he - kārtējo reizi nav nekāda norādes uz kameru vai objektīvu. Vai pie kādas bildes vai reportāžas ir vispār kāda norāde uz tehniku - tikai analogais vai digitālais - bet kāds? ;)
Tad jau Tu nemaz neesi fotogrāfējis, bet tikai šopā (vai kādā citā apstrādes programmās) uztaisījis. Bet varbūt Tu nemaz neesi šo bildi taisījis, bet kāsds cits to ir taisījis. :)

Annirs@195.244.135.99 | 15:54 20.03.2009
varbuut kaads smuks raamiitis kaut ko glaabu? Tie Tev labi sanaak...

Annirs@195.244.135.99 | 15:55 20.03.2009
man paiik tie komentaari 333 un veerteejums 555 :D :D :D
Linkman@78.84.217.143 | 16:00 20.03.2009 [ paldies par komentāru ]
Un kas šitai bildei par formātu - ne 2:1, ne 3:1, ne arī 1:1. Ja taisi kvadrātu - tad taisi abas malas vienādas. Tu laikam nezini, ka kvadrātam abas malas ir vienādas? Kas tu mucā dzīvo - par formātiem nekādas sajēgas nav? Pilnīgi visas sajūtas sabojā tās nevienādās malas. ;)

Linkman@78.84.217.143 | 16:01 20.03.2009
Un kurā vietā šajā bildē ir trīs diagonāles - parādi savas trīs diagonāles!!! Un kurā no tām trim ir galvenā? ;)

Linkman@78.84.217.143 | 16:03 20.03.2009
Labākais bloga fotogrāfs ar zilo zvaigznīti - bet ar kādu tehniku labākais fotogrāfs fotogrāfē - tas tikai ir zvaigznēs zilajās rakstīts. ;)

Linkman@78.84.217.143 | 16:06 20.03.2009
Alloxa - man tev ir intervējošs jautājums:
kas sāki fotogrāfēt jeb kas pamudināja sākt fotogrāfēt? Un kāda ir tava pirmā kamera (analogā vai digitālā) un kāds modelis? ;)

Annirs@195.244.135.99 | 16:13 20.03.2009
Linkman - nesteidzies, Emiils apmulsiis no tik daudz jautājumiem....

Linkman@78.84.217.143 | 16:16 20.03.2009
Starp citu alloxa - kurš tevi no bloga reāli dzīvē ir redzējis (kādā bloga vai kādā citā fotopasākamā)? ;)
Kaut vienu blogeri vari nosaukt, kurš to var apliecināt, ka tevi pazīst? Aleksejs Zaicevs - tāds izdomāts zaķītis vien būs. ;)
Ka tik tu neesi kāds virtuālais fotogrāfs, kuru reāli neviens nav redzējis un nekad arī neredzēs. ;)

Linkman@78.84.217.143 | 16:20 20.03.2009
Annirs - iedos pirmo zalvi, tad apskatīsimies, kāda būs reakcija. ;)

Palīdziet lūdz, izvēlē - kuram komentam pieškirt zvaigznīti = "paldies par komentāru" ???????!!!!!
Publicēts: 20.03.09 17:00
 citēt
mjā, Alloxa ne pa jokam puišus nokaitinājis :)
Jums, vīriešiem, nudien ēst nedod, ka tik pakašķēties un gailīšiem pamērīties :face-grin:
neesmu manījusi līdzīgas laipnību apmaiņas starp bloga sievietēm... ;)
Publicēts: 20.03.09 17:01
 citēt
jautri :)
Publicēts: 20.03.09 17:25
 citēt
vai suudzeeshanaas forumaa Tavu bildi pataisiis labaaku? diez vai... nu alloxas fanu pulcinsh - sarosaas!!!:face-crying:
Publicēts: 20.03.09 17:42
 citēt
daiga35:mjā, Alloxa ne pa jokam puišus nokaitinājis :)
Jums, vīriešiem, nudien ēst nedod, ka tik pakašķēties un gailīšiem pamērīties :face-grin:

Jā, zilā krāsa kaitina tos, kam ir īsāks un tikai karājas - sievietēm tadu problēmu nav, jo viņas ignorē tos, kam karājas... Nu ir beigas storī!!! - Annirs un Limkmans ies kārties Densīgas vietā! :face-grin::face-grin::face-grin:

1+
alvils:jautri :)
Publicēts: 20.03.09 17:47
 citēt
tā jau nu kārsies, man gan liekas, ka tas kaujinieciskums pastiprinās tieši internetā, bet reālajā dzīvē gan jau visi draudzīgi saskandinātu :face-angel:
Publicēts: 20.03.09 17:52 labots
 citēt
reālajā dzīvē var saskandināt, gan jau Daiga mēs saskandināsim... ja dievinsh dos - kaadaa pleneeraa vai citur :face-wink: A ar virtuāliem tēliem nevar - tie ir tik pat neīsti kā viņu bildes... Krievu saitos tagad Alloxa ir Emīls ar sievietes profilbildi... www.photoforum.ru... ... ej nu saproti... Dansiga varētu pastāstīt kā viņa pie Alloxa ciemos brauca...

a vispaar buutu bail, man jau simto reizi grib kaut ko iestaastiit par baigo staaveeshanu... nu nez - normaali cilveeki tak nebljaustaas apkaart pa pasauli - man staav, e kaada man potence...

es par sevi varu pastāstīt - kas es esmu, Linkmans arī var... da lielais vairums var... a tukshu salmu kūlēji var tikai slēpties, jo pastāstīt ta nav ko - vieni vienīgi meli - gan tekstos gan bildēs...:face-angel:
Publicēts: 20.03.09 18:03
 citēt
... latvieši saka "Es tevi mīlu!" , krievi "Я люблю тебя!" , angļi "I love you" un tikai ķīnieši klusām to dara
:face-grin:
Publicēts: 20.03.09 18:10
 citēt
"Emīl Emīl kā Tevi Latvijā nemīl..."

Sievietēm jau krāniņš nav galvenais attiecību ierocis. Sievietes arī galvu lieto...
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 20.03.09 18:20
 citēt
Nu jā, Anniru vienreiz uz ielas redzēju, Linkman Tugaļeva izstādē mani aiz šalles raustīja, tad jau tik atliek Alloxu Emīla nedarbos pieķert :face-grin:
Publicēts: 20.03.09 18:26
 citēt
daiga35:tā jau nu kārsies, man gan liekas, ka tas kaujinieciskums pastiprinās tieši internetā, bet reālajā dzīvē gan jau visi draudzīgi saskandinātu :face-angel:

ar to, kas karājas? :D
Publicēts: 20.03.09 18:27
 citēt
nevajadzeeja ljaut aiz shalles raustiit
Publicēts: 20.03.09 18:30
 citēt
a varbuut aleks dush... незаконнорожденный ... kaadam tas kaut ko izsaka
ko tikai guugles tante nezina, kad pameklee peec vaardinjiem... sanaak spozhshs personiibas profils...:face-angel:
Publicēts: 20.03.09 18:31
 citēt
Kaapeec:Sievietēm jau krāniņš nav galvenais attiecību ierocis. Sievietes arī galvu lieto...
:face-grin::face-grin::face-grin:

mana meitene, kam es nocitēju pa telefonu šo tekstu, teica: "beidzot, kāds kas kaut ko saprot. tas liels retums - viens no tūkstoša." :D

JRJ:... latvieši saka "Es tevi mīlu!" , krievi "Я люблю тебя!" , angļi "I love you" un tikai ķīnieši klusām to dara
:face-grin:

labs! :D tagad zināšu, kāpēc ķīniešu ir TIK daudz. :face-devil-grin:
Publicēts: 20.03.09 18:34
 citēt
Kaapeec:Sievietēm jau krāniņš nav galvenais attiecību ierocis. Sievietes arī galvu lieto...:face-grin:
ne dienu bez jaunas atziņas!:face-smile:
Publicēts: 20.03.09 19:04
 citēt
daiga35:Nu jā, Anniru vienreiz uz ielas redzēju, Linkman Tugaļeva izstādē mani aiz šalles raustīja, tad jau tik atliek Alloxu Emīla nedarbos :face-grin:

NEDOŽDJOŠSJA (pieķert) - Alloxa prot no tāluma un bez nevajadzīgam sekām... (vai k/k izjūti lasot šo tekstu!@?) :face-wink:
Publicēts: 20.03.09 20:20 labots
 citēt
daiga35:Anniru uz ielas redzēju, Linkman Tugaļeva izstādē ....:face-grin:
a mani ne uz ielas, ne pa idijōtu lākturī, ne presē!:face-crying:
Publicēts: 20.03.09 20:23
 citēt

Oi,Daiga,te nu Tu kļūdies,bliež personīgas vēstules(ne man :face-grin: ),tad ja veči labāk-atklāti forumā!:face-wink:
Publicēts: 20.03.09 21:06
 citēt
haralds:
daiga35:Anniru uz ielas redzēju, Linkman Tugaļeva izstādē ....:face-grin:
a mani ne uz ielas, ne pa idijōtu lākturī, ne presē!:face-crying:

nav tiesa, Harald, Tevi redzēju Alberta ielā un pat nobildēju :face-grin:
Publicēts: 20.03.09 21:08
 citēt
forelljjanka:

Oi,Daiga,te nu Tu kļūdies,bliež personīgas vēstules(ne man :face-grin: ),tad ja veči labāk-atklāti forumā!:face-wink:

par to gan daudz nekā nezinu, man pagaidām neviena vēl nav bliezusi :face-smile:
Publicēts: 20.03.09 21:26
 citēt
daiga35, вижу и рад, что твоё настроение улучшилось (даже на аватарке - глазки заблестели). :face-wink:
Publicēts: 20.03.09 21:28
 citēt
un kādēļ lai acis nemirdzētu, pavasaris kā nekā :face-smile:
Publicēts: 20.03.09 21:38
 citēt
Zem bildes www.fotoblog.lv... , kura ir nosaukta: "mēsprotamparunātparbildi!?" turpinās jautra "saruna" par bildi =

Linkman@78.84.217.143 | 21:01 20.03.2009
Annirs - zini, kas Alloxas bildēs tas dīvainākais, ka nav nevienas tādas vietas nofotografētas, kuras būtu daudziem pazīstamas. Piemēram, jūras krasts (Ķurmrags, Veczemju klintis, Liepājas piekraste vai kādi citas) vispār nav. Latgalē ir tik daudz ezeru, bet Alloxas pēdējās bildēs lielākoties purvs, nokaltuši koki un migla. Teiksim alloxam ir tāda smuka pirtiņa - vai kāds zin, kur tāda Latgales pusē atrodas? Ja neviens tādu vietu nepazīst un alloxa noteikti neteiks, kur tāda atrodas - tad bildes varētu būt šopa darbs. Tātad - alloxa ainavas veido nevis ar kameru, bet ar šopu. Ja neviens alloxu nav redzējis un nepazīst, nav nekādas kameras norādītas, nav nevienas pazīstamas vietas nofotogrāfētas, tad šie darbi varētu būt nevis alloxas, bet kāda cita autora darbi. No kā gan alloxa baidās, ja negrib rādīties publiski? Dansiga gribēja aizbraukt ciemos, bet alloxa atteica. Kāpēc? ;)

Linkman@78.84.217.143 | 21:02 20.03.2009
Par bildi parunāt? Kāpēc gan par alloxu nevarētu parunāt - tā ir daudz miglaināka un purvaināka tēma. :)

Paldies FB admiņiem, par tik foto-jautru laika pavadīšanu - citur, salīdzinājuma... ir galīga garlaicība. :face-smile:
Publicēts: 20.03.09 21:51
 citēt
daiga35:un kādēļ lai acis nemirdzētu, pavasaris kā nekā :face-smile:

Pie mums, pagidām, arI tāds "pavasaris kā - nekā", bet esam gatavi... :face-smile:
Publicēts: 20.03.09 22:20
 citēt
tieši pavasara gaidīšana liek acīm mirdzēt...

runājot par to bilžu apspriešanu, neesmu neviena pusē, bet tā jūsu attiecību skaidrošana nudien uzjautrina... nezinu, kā un kur Alloxa bildē vai montē, bet mazliet arī mulsina Linkman aizrautība attiecībā uz zināmām vai nezināmām vietām... vai tad katrā ziņā būtu jābildē vietas, kas jau visiem zināmas un n-tās reizes bildētas? bet var jau būt, ka tas viss sacīts, lai provocētu Alloxu atklāt kārtis? hehe vēlu veiksmi :face-glasses:
Publicēts: 20.03.09 23:00
 citēt
daiga35:nav tiesa, Harald, Tevi redzēju Alberta ielā un pat nobildēju :face-grin:
:face-smile:riks.sondors@inbox.lv - TnXs in advance (zasraņeje blagodarnijs)!
Publicēts: 20.03.09 23:02
 citēt
navparko :face-glasses:
Publicēts: 20.03.09 23:07
 citēt
Tā virtuālā pasaule tik noslēpumaina - runā runā ar kādu veci - satiecies un izrādās dāma un vēl bez krāniņa..:face-glasses:
Publicēts: 20.03.09 23:15
 citēt
chess, vai tev tā ir gadījies? :face-wink:
Publicēts: 21.03.09 07:45
 citēt
Jauki tā palasīties, kad radošas personības smalki intelektuāli cepas. Nez’- kad izcepsies, būs garšīgas, vai vienkārši izčurkstēs taukos? A varbūt vienkārši liekais ūdens iztecēs, kā no lielveikala desas...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt