forum.gif
Alloxa!!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Alloxa!!!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.08 22:11
 citēt
ar zilo zvaigzniiti .... taa luuk! ;-))))
Publicēts: 19.12.08 22:15
 citēt
talavietis, tagad varesim vinju zaagjet kaa visu laiku to dariija vinsjh ;-))))
Publicēts: 19.12.08 23:31
 citēt
dansiga:talavietis, tagad varesim vinju zaagjet kaa visu laiku to dariija vinsjh ;-))))

Nu spriežot pēc komentāru skaita, viņu par masturbaiteri būs pagrūti nosaukt :D
Publicēts: 20.12.08 00:15
 citēt
kaa tad jaasauc?!!?!?
Publicēts: 20.12.08 00:37
 citēt
Nu "masturbeiteris" ir tas kurš liek visiem sūdukiem 555 pēc kārtas, un pēc tam saņem 555 atpakaļ - Alloxa vroģi tā nedara... :D Nu vienīgi tas, ka pie viņa bildēm cilvēki baidās ko sliktu teikt, jo pretī dabūs "dzēst" vai 111 - tas varbūt ir cits stāsts :D Kgan pēdējā laikā šķiet viņš ir labojies...
Publicēts: 20.12.08 00:40
 citēt
jaa jaa - liidz naakamajam pilnmeenesim ;-p;-) paveero kad vinjsh aktivizeejas;-))))
Publicēts: 20.12.08 00:53
 citēt
dansiga:talavietis, tagad varesim vinju zaagjet kaa visu laiku to dariija vinsjh ;-))))

Protams - lūdzu vari to darīt, bet nosākum būs jaatrod manus 555 zem vājām bildēm. :face-wink: ~~~

:face-kiss:
Publicēts: 20.12.08 01:01 labots
 citēt
dansiga:jaa jaa - liidz naakamajam pilnmeenesim ;-p;-) paveero kad vinjsh aktivizeejas;-))))

Vairāk par vienu reizi mēnesi aktīvitāti nevaru sev atļauties - daudz darba.

Toties tavs spams ir pamanāms ik piektdienu - kādu vīnu tu, vientulība, dzēr??? :face-grin:
Publicēts: 20.12.08 01:01 labots
 citēt
dansiga:ar zilo zvaigzniiti .... taa luuk! ;-))))

cik ta var? vai ta ir vairāk kā viena "zilā" zvaigznīt>? :))))
vaij es nedzēris arī kauč kū nasaprūt?! :)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.12.08 01:06
 citēt
Alloxa, vienkarshi citos vakaros nevaru atljauties to ... un kas vainas maniem piektdienas vakariem?m?;-)
Publicēts: 20.12.08 01:45
 citēt
snaaretiPUss:Nu "masturbeiteris" ir tas kurš liek visiem sūdukiem 555 pēc kārtas...
es ne visiem, tikai labākajiem!
Publicēts: 20.12.08 01:51
 citēt
ies pachekot, kam haralds liek 555;))))
Publicēts: 20.12.08 02:05
 citēt
dansiga:ies pachekot, kam haralds liek 555;))))
pa brīžam kādam ielieku. tagad jau tādi laiki, ka nesapratīs, ja mazāk ieliks.
Publicēts: 20.12.08 02:16
 citēt
haralds, nuu - taa jau dezinformaacija!!
Publicēts: 20.12.08 02:48
 citēt
ai, īstenībā tiem pieciniekiem ir daudz un dažādi iemesli...
pārsvarā es tos lieku, lai veicinātu jaunu entuziastu centienus...
jo tie latvieši ir tik nenovīdīgi un skaudīgi, ka var iedzīt depresijā jebkuru jūtīgu sirsniņu...
Publicēts: 20.12.08 10:31
 citēt
ImkaSm:ai, īstenībā tiem pieciniekiem ir daudz un dažādi iemesli...
pārsvarā es tos lieku, lai veicinātu jaunu entuziastu centienus...
jo tie latvieši ir tik nenovīdīgi un skaudīgi, ka var iedzīt depresijā jebkuru jūtīgu sirsniņu...

Paldies, Labo Cilvēk!
Publicēts: 20.12.08 12:11
 citēt
ImkaSm, man toties ir cits uzskats .... ja liksi jaunajam censonim 555 - vinjsh sedeees un priecaasies un neko nedariis. Ja iedziis dpresijaaa - jo aatraak jo labaak! radosajaa jomaa juutiigaam sirdiim nav ko dariit - lai iet par bilbiotekaaru stradaat! Jo ar juutiigu sirdi agraak vai veelaak ri probleemas, ja lauzhaas nezheeliigajaa foto/maakslas/jebkuraa radoshajaa passaulee. Bet luuk tas, kuram kritika uzdiis spiitu - lai kaut vinjsh sadusmojas pirmajaa briidii! bet peec pirmajaam emocijaam padomaas par kritiku un augs!
Publicēts: 20.12.08 12:16
 citēt
Par ko tad atkal cepās? Alloxa analīze,ja ir ,tad ir pamatota.Kā psihologs,peidagogs garām.A pārejais tak nav Neta būtība.Ja šaurā pulkā tad var mest vai nemest ar zivi ,otram:)
Publicēts: 20.12.08 13:33
 citēt
Mastaibureitēšanas lieta ir smalka padarīšana, tikai tās pamatlicējam ir zināmi pareizākie pielietošanas paņēmieni.
Bet man golubaja zvjozdočka kaut kā nevilina..:face-grin:
Publicēts: 20.12.08 15:06
 citēt
Dansiga, ej uz tiem lukturu kursiem, dzīve gaišāka paliks, mazāk uz zvaigznēm skaties, atkal šauties sagribēsies.....
Publicēts: 20.12.08 15:17
 citēt
talavietis, nu nosaciiti ... jaamochii un tai pashaa laikaa japrot uzslaveet (nupat dabuuju ieskaiti pedagogjijaa) ;-))))

negativs, tu esi parliecinaats, ka man vaig tos lukturu kursus? es shad tad nejaushi tieku pie luxferres bezmaksas kursiem ;-)))
Publicēts: 20.12.08 15:46
 citēt
es divus gadus G.B. ūdeni pienesu........
Publicēts: 20.12.08 16:08
 citēt
negativs, vai ta shams bija uz mirshanas gultas?;-))))))
Publicēts: 20.12.08 16:15
 citēt
dansiga:ImkaSm, man toties ir cits uzskats .... ja liksi jaunajam censonim 555 - vinjsh sedeees un priecaasies un neko nedariis. Ja iedziis dpresijaaa - jo aatraak jo labaak! radosajaa jomaa juutiigaam sirdiim nav ko dariit - lai iet par bilbiotekaaru stradaat! Jo ar juutiigu sirdi agraak vai veelaak ri probleemas, ja lauzhaas nezheeliigajaa foto/maakslas/jebkuraa radoshajaa passaulee. Bet luuk tas, kuram kritika uzdiis spiitu - lai kaut vinjsh sadusmojas pirmajaa briidii! bet peec pirmajaam emocijaam padomaas par kritiku un augs!

Lai nu kurš to būtu sacījis, bet maigā dvēsele Dansiga... Mazohistam varbūt arī tāda attieksme palīdzētu radīt, bet cilvēki ir dažādi. Nav nekādas atškirības starp radošo/zinātnisko u.c. pasaulēm. Visur ir patiesi cieņā iejūtīgi un pieklājīgi cilvēki, bet daudz ko var panākt, arī sabradājot otra uzcelto sniegavīru.
Publicēts: 20.12.08 16:15
 citēt
Latvieši.
Publicēts: 20.12.08 16:23
 citēt
Kaapeec, es neteicu ka jabrien ar armijas zaabakiem, bet kritika IR jaasaka! Un nevis "feins bilzhuks, tik bishk vajadzeetu ....".... Man personiigi shie maigumi netiik! Jaa - vari saukt mani par neiejuutiigu un nepieklaajiigu .... Arii ikdienaa mans darbs saistiits ar to, ka jaaudzina darbinieki ..... neesmu pagaidaam dzirdeejusi, ka kaads buutu neapmierinaats ar to , ko saku ...
Publicēts: 20.12.08 17:51
 citēt
"izcili nepatīkams frukts" :face-surprise: :face-grin:
Publicēts: 20.12.08 21:51
 citēt
silrak, njaaa - par to baidiishanos es ar esmu pie sevis domaajusi ...... vai man tikai taa liekaas, vai tieshaam es esmu baigi labaa no kuras nebaidaas;-)))
Publicēts: 21.12.08 00:50
 citēt
jāuzmanās - ieliec kādam 445 vai 545, kam 333 pienāktos, skaties - daudz komentu zem bildēm - sūds vien ir, nu un tas, kas tas tāds, nafig SHITādu bildēt, nu un tml.
Publicēts: 21.12.08 01:19
 citēt
haralds:jāuzmanās - ieliec kādam 445 vai 545, kam 333 pienāktos, skaties - daudz komentu zem bildēm - sūds vien ir, nu un tas, kas tas tāds, nafig SHITādu bildēt, nu un tml.

+1

tāpēc zem Alloxas bildēm un ir visvairāk "dzēst" un 111 ar tieši šādiem (nekonstruktīviem) komentiem - vel vienu zvaigznīti, lūdzu... DDD
Publicēts: 21.12.08 19:09 labots
 citēt
silrak:
dansiga:neesmu pagaidaam dzirdeejusi, ka kaads buutu neapmierinaats ar to , ko saku ...

...
Ā, un apsveicu alloxu, cilvēks tā stresoja par tiem reitingiem, topiem, domāju beidzot ir laimīgs. Un piestāv ar tas tituls, lai arī izcili nepatīkams frukts, fotogrāfēt māk! :face-smile:

"stresoja" - tas ir drīzak par tevi (esmu novērojis šo no tavas puses uz krievu saitēm - панибратство, медоносничество, подстрекательство, создание группировок...). Parādi uz manu uz k/k tādu!?

Jā, esmu "nepatīkams frukts", tiem kas ar garu ir vājš - krieviski "слюнтяям (безвольныm, бесхарактерныm людям)" un jo vājāks, jo tā nepatika ir izcīlāka. :face-wink:

Veiksmi. :face-kiss:
Publicēts: 22.12.08 11:12
 citēt
Alloxa:
silrak: ...
Ā, un apsveicu alloxu, cilvēks tā stresoja par tiem reitingiem, topiem, domāju beidzot ir laimīgs. Un piestāv ar tas tituls, lai arī izcili nepatīkams frukts, fotogrāfēt māk! :face-smile:

"stresoja" - tas ir drīzak par tevi (esmu novērojis šo no tavas puses uz krievu saitēm - панибратство, медоносничество, подстрекательство, создание группировок...). Parādi uz manu uz k/k tādu!?

Jā, esmu "nepatīkams frukts", tiem kas ar garu ir vājš - krieviski "слюнтяям (безвольныm, бесхарактерныm людям)" un jo vājāks, jo tā nepatika ir izcīlāka. :face-wink:

Veiksmi. :face-kiss:

Alloxa, tu esi vienkārši nepatīkams, un ļoti labi atbilsti tam raksturojumam, ko velti citiem... ja tu to mazāk izceltu- šajā resursā būtu svaigāks gaiss...

p.s. vnk replika ejot garam. drīkst necepties un neatbildēt- visu par sevi zinu (tevis ļoti tēlaini saredzētu)
Publicēts: 22.12.08 11:20
 citēt
cilveeks bija izveeleejies strateegjiju (katra strateegjija daudz pasaka par taas autoru) - kaa bilde savaac augstu reitingu - taa uz melnrakstiem. Un taa gadiem - es jau neko, man nevajag pirmo vietu, ko ta es... un tad vienu dienu babaac - visas bildes no melnrakstiem apakalj uz galeriju un shetev - 1. vieta! hihihihi
Publicēts: 22.12.08 16:33
 citēt
Visam sviestam pietrūkst paraksta: Mēs augstas kultūras tauta!
Publicēts: 26.12.08 14:47 labots
 citēt
petersonsphoto, saprotu tevi... kāda tur, nafig, gaisa higiēna studijā 2x3

CYKAHC, man žēl, kā tavējā aplodā(galerījā) nav trumpju - atliek tikai blefot (solīt, kā vel "vari"... drīz parādīsi, kā VARI...) un sūdzēties uz smagu bērnību

P.S. Alloxam bija pieprasīts "parādīt trumpes" lai "drīkstētu" "balso "dzēst" pār reitinga augstāk stāvošo bildēm". (ceru, chess(am) tagad nav pretenzīju!?)
Publicēts: 26.12.08 16:30
 citēt
dansiga:Kaapeec, es neteicu ka jabrien ar armijas zaabakiem, bet kritika IR jaasaka! Un nevis "feins bilzhuks, tik bishk vajadzeetu ....".... Man personiigi shie maigumi netiik! Jaa - vari saukt mani par neiejuutiigu un nepieklaajiigu .... Arii ikdienaa mans darbs saistiits ar to, ka jaaudzina darbinieki ..... neesmu pagaidaam dzirdeejusi, ka kaads buutu neapmierinaats ar to , ko saku ...

atvaino, tikai tagad izlasīju... nu gan atradi salīdzinājumu - fotomīļotāju bilžu lapai ar ikdienas darbinieku audzināšanu darbā. ja nespēj tās divas atšķirt, tad gan ir par tālu aizgājis... varbūt vajag riktīgas brībdienas no vienas vai otras vietas paņemt???
:face-kiss::face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 26.12.08 16:39
 citēt
eu - a par ko iet runa? kaads alloxa speciaalists nevar man apstaastiit???
Publicēts: 26.12.08 16:44
 citēt
SuKAaHC, par kāda smagu bērnību... :face-kiss:
Publicēts: 26.12.08 16:47
 citēt
hm... es kaut kaa beerniibu atveros vieglu un prieciigu... iisti nesaprotu, par ko uzbrauc...
Publicēts: 26.12.08 16:56
 citēt
hihihihi :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >