Jaa, taadi skati ir unikaala paraadiiba.. un tas ka nav jau Ventinju spoguljnieku bars jau savaacies un sabildeejis, tas vispaar ir PSC. ..un vel saka ka bildeet neesot ko, bet kad ir, tad nogulj..
Es gan nesaprotu par ko jūs runājat????? Laikam vakar stipri sapīpējušies vai dzērumu vēl neesat izgulējuši Es pat ja būtu ugunsdzēsējs 10x padomātu vai turp braukt. Ielikšu 2 bildes, ko pa mājas logu uzņēmu....
Nu nepagāja ne 7h kad bildes sak paradities LAUKI PILNIGI tā es teiktu.
Šorīt kautkur ~10.30 esot bijuši labie teksti . Redaktors zvana dzekiem kam krutākā LV tehnika un iespējas raidit uzreiz no notikuma vietas pa taisno ziņu serveros bildes . Eu VENTSPILĪ DEG vajag bildes! Otrā galā klusums pēc tam , jautājums A mums algu nogrieza 15% ! Nu jā bet tur baigi kuras!! A mums prēmiju ārī nogrieza par darbu brīvdienās un virstundām !! Aaaa jaa .. A kas šodien par dienu , SESDIENA?! Nu tad nezvani vairs BRĪVDIENĀS un noliek klausuli A šie varēj būt ventiņoš ~25min , ir jau bijuši tādi precedenti
Lunis:Nu nepagāja ne 7h kad bildes sak paradities LAUKI PILNIGI tā es teiktu.
Šorīt kautkur ~10.30 esot bijuši labie teksti . Redaktors zvana dzekiem kam krutākā LV tehnika un iespējas raidit uzreiz no notikuma vietas pa taisno ziņu serveros bildes . Eu VENTSPILĪ DEG vajag bildes! Otrā galā klusums pēc tam , jautājums A mums algu nogrieza 15% ! Nu jā bet tur baigi kuras!! A mums prēmiju ārī nogrieza par darbu brīvdienās un virstundām !! Aaaa jaa .. A kas šodien par dienu , SESDIENA?! Nu tad nezvani vairs BRĪVDIENĀS un noliek klausuli A šie varēj būt ventiņoš ~25min , ir jau bijuši tādi precedenti
Šorīt pamodos vēlu, uz to pusi pa logu nepaskatījos un ziņas neklausījos, tā kā dzīvoju mierīgā neziņā un nervus aiz bailēm par to, kas nu būs, nebendēju Nu, gluži vai tāpat kā pēc orkāna un jandāliņa ar Ventamonjaku. Tad ar tik no rīta uzzināju, kad draudzene piezvanīja un jautāja, vai zinu, kas pa nakti bijis.
P.S. Ņemot vērā, ka man pašlaik nav strādājoša garā stikla, arī tad, ja būtu zinājusi, droši vien nebūtu braukusi. Re, Presņikovs smuki sabildējis, vēl pāris ventiņu bildes esmu redzējusi, ko tur visiem rauties un līst bīstamā vietā, ja vien bildes nav jāpārdod...
ievinj, a pec orkana gan sabijos,ka riga te dirsa pa galvu pa kaklu ka v-monjkas tur spraags, ka maate tur stradaa... vienigais parastais nr ko zinaju no galvas ir tv studijas vecais darba numurs. labi ka savejie holiķi tur bij un nomierinaaj. a brieesmas likas.
tas kanistras sodien.. oj rit,.. oj vakar dega,jo rit/sodien uz vencpil braukshu.. salllut
aahhahahaha! LOL! bet patiesiibaa tragjiski
Fantastika. Tas, ka cilvēki dēļ kaut kā dzīvi sadeg, Ventspils kā pilsēta jau kuro reizi pa naža asmeni nošūpojās (laime, ka tās nikrila cisternas izdevās saglābt), bet diženajiem fotogrāfiem galvenā tēma- nu cik skaistas bildītes sanāca vai nesanāca.
Cilvēkam redz instinkti tadi, nez kāpēc.. Vilkties uz vietām un lietām kur notiek kas traģisks, briesmīgs un šaušalīgs... Un dažiem no vņiem arī fotoaparāts nav svešs.
bet toč smuki. maate teica,ka šie ar teevu arii bija tur piebraukshusi.. haha. tur pusvencpils sabrauca luret un nevienu arii klat nelaida iznemot presi.