Izdevniecība KUMA meklē, kur un no kā Latvijā var pirkt labas fotogrāfijas, kurās ir attēloti Latvijā pazīstami un populāri cilvēki. Kuma savos žurnālos liek tikai tādas foto, kuras ir oficiāli nopirktas, lai nebūtu problēmu ar autortiesībām, tapēc ir vajadzīga kāda tāda aģentūra vai fotogrāfs, kas par saprātīgu cenu šos foto varētu piedāvāt.
Ja ir interese raksti uz PM savu vārdu un tālr. nr.
Gan jau ka "Sapratiga" cena ir 1Ls nu labi 5Ls Minuss nodoklji Lai piesuta vajadzibu sarakstu , un cenu piedavajumu mes padomasim Krustvārdu mīklu žurnālu izdeveji kaucko dzeltenu sagribejas izdot? Gan jau ka magiskos vardus ka F64 , A.F.I un DIENA Kuma negribes dzirdet daaaaargi
ak34 : He he he , tas ar tadam kas dzivibu velk vai kam saslegti ligumi par apjomu Man piemeram kadreiz bij LĪGUMS ar vienu savādu Itāļu kantori kas "pa kreiso" ņema ziņu bildes , līgumiņš bij pa 2500 Eur mēnesī ar nosascijumu ka šie var paņemt lidz 2500 bilžu no servera mēnesī . Jāsaka ka reti kad paņema pat 500 bet būtībā līgums paredzēja ka bildes cena ja ņem visu apjomu ir 1 Eur gabalā Labākais tas ka ņema viņi visādu drazu nu naturālus MESLUS jo manējie tur gāza pa taisno no kartēm serverī un tad rediģeja aprakstija un pirms šie kautko bij izrediģejuši skat makaroņiki jau kādas 20-30 kā likums DRAZU pagrābuši
Luni, nav tas kantoris, kas knapi dzīvibu velk. Cik nu var redzēt -- strādā pat ļoti veiksmīgi. Viens vietējais 1/2 dzīvais gan solīja, ka būšt vēl lētāk. To gan nepaņēmu
talavietis : Man te nupatas bijusais kolegjis ar ko kopa pa Belgiju tusejam bij atbrauciss , sjis iekundejies viena stoku kantori par bildredaktoru . Ot vins izveda precizu formulu kam jabut ejosjam STOKU foto esot jaabut "Minimums fantazijas makismums aprekjina " tas esot ejosjakais stoku variants . Sis stastija ka vini pa dienu pardodot ~1000 Bildes pamata pa 1 Eur gabalaa ejosjakie esot atseviskji cilveki dazjadas pozas un grimmases uz balta fona un Auglji / darzenji nakamais esot dazjadas Pilsetas ainavas ielu skati tadi kuros nevarot atskirt cilvekuss un sazimet vietu Katra zinja sjis ta skarbi izteicas ka jarazojot stoku kontents "Vkljucajem TOPOVA i poehal " Man piemeram radiniecei labi perk PUKJES
Mums pirms vairākiem gadiem kopā ar vēl diviem čomiem bija "prikols" ik pa laikam uzdot jautājumu, vai to vai šito lietu Tu izdarītu par miljonu (valūta netika pieminēta, laikam bija domāti lati). Jautājumi bija dažādi, piemēram, "vai Tu par miljonu būtu ar mieru nedēļu noturēt galvu zilonim pakaļā", "vai Tu par miljonu būtu gatavs pārgulēt ar džeku (neviens no mums trim nav gejs), kuram ir AIDS" utt utjp
Cenu studijā! Lielākā daļa no mums nobildēs JEBKO, ja būs vērts (ja par to attiecīgi samaksās). Mazākā daļa no mums to izdarīs kvalitatīvi.
Luni, Tu par miljonu nobildētu Zatlera dibenu (protams, ka BEZ paša Zatlera piekrišanas)?
nu mees peerkam, piemeeram, no shutterstoka bildes - sanaak pat leetaak nekaa 1 eur pa gbalu - idejaam, skiceem, bukletiem, prezentaacijaam - daudz neko neizsakoshu bilzhu - tieshi taa - vislabaak uz balta fona, lai var viegli izgriezt
patiesiibaa tam ar fantaazijas truukumu nav nekaada sakara - vnk darba specifika.
Lunis:talavietis : Man te nupatas bijusais kolegjis ar ko kopa pa Belgiju tusejam bij atbrauciss , sjis iekundejies viena stoku kantori par bildredaktoru . Ot vins izveda precizu formulu kam jabut ejosjam STOKU foto esot jaabut "Minimums fantazijas makismums aprekjina " tas esot ejosjakais stoku variants . Sis stastija ka vini pa dienu pardodot ~1000 Bildes pamata pa 1 Eur gabalaa ejosjakie esot atseviskji cilveki dazjadas pozas un grimmases uz balta fona un Auglji / darzenji nakamais esot dazjadas Pilsetas ainavas ielu skati tadi kuros nevarot atskirt cilvekuss un sazimet vietu Katra zinja sjis ta skarbi izteicas ka jarazojot stoku kontents "Vkljucajem TOPOVA i poehal " Man piemeram radiniecei labi perk PUKJES
Nu tāda ir tā stocku sliktā puse... bet ja neesi galīgs čau, tad variants ir visai vienkāršs - ražo tevis nosaukto, ar ko pelni maizītei un desiņai un kamēr tas notiek paliek gana daudz laika, lai izklaidētu sevi ar dajebkocitu... taisi ārtu, bildē sejas, grūtas sievietes, piles, puķes, nu tobiš piepildi sirdi... manuprāt, lielisks variants... gan maks pilns, gan viss pārējais... nu, protams, ar vienu nosacījumu - ja galva ir uz pleciem un tiek izmantota ne tikai frizūras nēsāšanai...
bože moj.. tad jau es laikam paradīzē nokļuvu,ka bildes pa 10Ls gabalaa atsevišķiem laikrakstiem dodu. nav jau runa par skopo Saimniek.lv ,kas 3 aadas noplēš un gala rezultāta peč visiem ligumos atrunatam štellem es saņemu 2.45 par bild