forum.gif
Tiem kuriem problēmas ar pelēku sniegu !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tiem kuriem problēmas ar pelēku sniegu !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.08 12:26
 citēt
Pelēks sniegs?
Es nezinu kas tur tajos video ir, bet man liekas pa pietiktu ar saprašanu, kas ir ekspozīcijas kompensācija...
Publicēts: 21.12.08 12:32
 citēt
Eu, man arī ir pelēks sniegs bildēs :D

Mono jau noteikti gribētu izdegušu sniegu, nevis pelēku :)
Publicēts: 21.12.08 12:55
 citēt
sniega baltums ir diezgan nosacīts un atkarīgs no gaismas, gaismas krišanas leņķa, fotografēšanas leņķa, ja paņeman rokās ideāli balta materiāla plāksnīti un vizuāli salīdzinām ar peizāžu, tad redzam kas darās. iestādot <pareizu> ekspozīciju bieži vien sniega baltums lec acīs, sniegs ir padedzis, bez faktūras. tā kā ar to visu prātīgi. citreiz vajag kompromisu, saprāta robežās...
Publicēts: 21.12.08 12:56
 citēt
tālavieti - mācies - tā ir jābildē sniegs: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.12.08 12:58
 citēt
briedis:tālavieti - mācies - tā ir jābildē sniegs: [url=http://www.fotoblog.lv/img/108074/
piemērs]http://www.fotoblog.lv/img/108074/piemērs[/url] neveigsmīgs, sniegs stipri smērētā, b. pārgaismotā fonā, kas nav īpaši nozīmīgi
Publicēts: 21.12.08 13:03
 citēt
labi, izgāzos :(
Publicēts: 21.12.08 13:06
 citēt
Kadreiz LABIEM zieptraukiem bija AUTOMATA korekcija kas ta ari saucas SNIEGS , tas bija ka ierubi ta uzreiz exsi +1,5 F :):)
Publicēts: 21.12.08 13:19 labots
 citēt
Lunis:Kadreiz LABIEM zieptraukiem bija AUTOMATA korekcija kas ta ari saucas SNIEGS , tas bija ka ierubi ta uzreiz exsi +1,5 F :):)

Nav arī ne tik LABIEM, parasti standarta ziepinieki ir piebāzti ar visādām mega funkcijām

Manējam nikon kūlpixam ir gan režīms Muzejs, gan Ballīte, gan uguņošana gan ĒDIENS :D
Publicēts: 21.12.08 17:29
 citēt
Kautkaa par peleeku sniegu nekad nebiju pat iedomaajies, jo nebiju ar shaadu probleemu saskaaries, ne tikai ar sniegu..
Ieshu kopaa ar Taalavietis pie MONO uz kursiem..
Publicēts: 21.12.08 17:34
 citēt
ne jau tur probleema ..... es skatos bildes blogaa un pie sevis domaaju - nu kaapeec jaafotografee shinii peleekajaa laikaa, kad nekaadu gaismu nav!?!?!? nu kaapeec!?!? es taadaa laikaa pieveershos kluseneem ;-) un neskatos, kas notiek aaraa;-)
Publicēts: 21.12.08 18:15
 citēt
vīns arī nav tā sliktākā izvēle, klusenes varbūt nedaudz pārdroši
Publicēts: 21.12.08 18:37
 citēt
negativs, nu beidzzz . gan jau ielauziishos klusenes;-pppp

talavietis, nee - es kluseeju un tikai pie sevis domaaju ;_) man ir apnicis to vislaik raxtiit;-)
Publicēts: 21.12.08 19:30
 citēt
Pilnīgi baltas(255,255,255) krāsas dabā nemaz nav, tā pat arī nav pilnīgi melnas krāsas(0,0,0).
Publicēts: 21.12.08 19:41
 citēt
pelēks ir super krāsa, ja vien māk to attēlot. un dzeltenais sniegs rodas tad, kad suņi piečurā. tas vairs nav estētiski. sarkans ir tad, kad kādam no deguna asinis tek. arī diez kas nav.
Publicēts: 21.12.08 20:07
 citēt
dabā daudz kādas krāsas nav , kuras mums patīk attēlot bildēs :)
Publicēts: 21.12.08 20:18
 citēt
priecājieties, ka nesanāk samīzts, kā bildējot uz UT ar MIR-1a!
Publicēts: 21.12.08 20:22
 citēt
dansiga:ne jau tur probleema ..... es skatos bildes blogaa un pie sevis domaaju - nu kaapeec jaafotografee shinii peleekajaa laikaa, kad nekaadu gaismu nav!?!?!? nu kaapeec!?!? es taadaa laikaa pieveershos kluseneem ;-) un neskatos, kas notiek aaraa;-)

Saulainā laikā bilde tirgum, pelēkā laikā bilde dvēselei... saulē katrs dabon baudāmu rezultātu, pelēkajā laikā maisteri :)...
un tagad ejiet pie savām bildēm, un skatiet, esiet vai neesiet maisteri :):):)
Sniegs nekad naf Pilnīgi baltas(255,255,255), un ja tas arī ir izdedzis, tad vai nu jāpieņem un jāpiever acis, vai nedaudz PS jauztaisa tonis.
Publicēts: 21.12.08 20:23
 citēt
haralds:priecājieties, ka nesanāk samīzts, kā bildējot uz UT ar MIR-1a!

nu goda vārds, ar MIR-1B(v) nu nebija čurukrāsas sniegs! :)) (kgan jau kādu pusotru ganu neesmu skrūvējis virsū)
Publicēts: 21.12.08 20:24
 citēt
tonis neatjauno iztrīkstošās detaļas, nu, sniega faktūru.
Publicēts: 21.12.08 20:32
 citēt
faktūra var pazust, ja pārķer ar kompensācijām +
Publicēts: 21.12.08 21:21 labots
 citēt
jurissilke:Aksti , pasi vai zinat muldat ? negribi , nefotografe , gribi fotografe ! Kada dal citiem ko es daru !!!!! Sanak , nesanak tas ir jautajums ??? Bet klausities Jusu tuksas runas , nu piedod ! Gudri var runat , bet vajag to pieradit ar darbiem ! cik ir ieverojis tie lielie runataji svaki vel darbos ! Muldesana nav darbs ! :face-sad:

Tu to uz talavieti domāji vai ne? :D:D:D
Publicēts: 21.12.08 21:27
 citēt
Iegāju forumā, skatos, O! jurissilke iepostojis kko, fiksi steidzos nu lasīt, UN NEBIJU VĪLIES!!! :D :D :D
Publicēts: 21.12.08 22:12
 citēt
a man ir pleeka karte ko lieku peleka sniega :face-monkey: :)
Publicēts: 21.12.08 22:40
 citēt
Haiduks, ir jaabuut LJOOOOTI lielam spechukam vai ljooti lielai veiksmei lai tik peleekaa dienaa, kaadas mums ir tagad, zutaisiitu labu dabas bildi ..... bilde dveeseli sanaak arii saulainaa laikaa!

jurissilke, ej un fotografee silkjes! uz priekshu un es kluseejot ieshu tavaam bildeem garaam ;-pppp
Publicēts: 21.12.08 22:42
 citēt
jurissilke:Aksti , pasi vai zinat muldat ? negribi , nefotografe , gribi fotografe ! Kada dal citiem ko es daru !!!!! Sanak , nesanak tas ir jautajums ??? Bet klausities Jusu tuksas runas , nu piedod ! Gudri var runat , bet vajag to pieradit ar darbiem ! cik ir ieverojis tie lielie runataji svaki vel darbos ! Muldesana nav darbs ! :face-sad:

bet man šito patīk... un pareizi teikts
"negribi , nefotografe , gribi fotografe ! "
talavieti- vēlreiz atkārtoju, pelēkā laikā... bildes dvēselei, piem. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.12.08 22:45
 citēt
tas jau nav dabasskats par ko bija runa
Publicēts: 21.12.08 22:49 labots
 citēt
:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 22.12.08 11:11
 citēt
Sniegs ta skaitās balts, bet gaisma visbiežāk nav tāda. Līdz ar to sniega tonis būs no zilgana līdz dzeltenīgam.
Redz kur eļļas glezna - ir ko pamācīties par gaismu un ēnu attēlošanu. :)
www.abcgallery.com...

Manuprāt tur nav neviena "pilnīgi balta" vieta. Pareizi eksponētā fotogrāfija vajadzētu būt līdzīgi.
Publicēts: 22.12.08 12:12
 citēt
Cooper, vai tu tur saskatīji pelēku? Tas ir dzeltenais sniegs :D
Publicēts: 22.12.08 16:43
 citēt
Pelēku?!? Iespējams, nedaudz :D
Publicēts: 22.12.08 17:56
 citēt
jurissilke: Kapec silkes , ir ari citas zivis ! Vai Jums neliekas ka saujat pari stripai !!!!!!!!!! Godigi sakot vis kas te notiek ir pie vienas vietas !!! Ja dzelscela sliedes uzskata par MAKSLU , nu tad piedodied !!! Laikam bus jabeidz si nodarbe Latvija !!! Redzu nav jegas no si saita ! Tada riesana vien sanak , salmu kulsana ! Visu labu , palieciet un varaties sava katla !

Un Mākslinieks ar lielo burtu, mūs pamet... :face-crying:
Tiesa tā arī nesapratu kas šajā topikā bija tāds, kas aizskāra šo jūtīgo dvēseli :face-sad:
Saprata, ka nemāk sniegu bildēt, vai?
Publicēts: 23.12.08 11:41
 citēt
siļķēm Latvijas jūras ūdens par duļķainu, tās iet meklēt zilo sapņu zemi. Tiesa jau kurš koments beidzas ar textu - "es aizeju!", bet pēc brīža skat atkal siļķe nārsto jauna topikā :)
Publicēts: 24.12.08 22:04
 citēt
cilveeeki ar nestabilu nervu sisteemu atrodami viusr!;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):