bet izradas ka jega tomer saja portala ir tikai no 555 jo lai cik divaini tas nebutu 111 ''reitingu'' neiespaido. dammm.
111 ir jaf cilvēka attieksmse pret darbu, kuru ir atvēris... vienaldzība ir paiet garām. Arī tāpat atvērts darbs un apskatīts jaf rāda, ka ir bijusi interese, bet naf bijis spēka, vai zināšanu darbu novērtēt Ja pie darba ir piegājuši 25 un visi 30 ir nobalsojuši ar 555 nozīmē, ka tev ir daudz draugu , bet ka piegājuši 500 un nobalsojuši 25 rāda, ka darbs ir radījis interesi , arī ja 100 no tiem ir simtu vienpatdsmit devuši
taa kaa 111 ir pie visaam bildeem tad driizaak es teiktu ka jums kaskjis.
bet vispaar janbo ir te sen paziistams tirlinsh... kaut kaa es nemiilu pinnjainus punjkjutapas kam senchi 16gadu jubilejaa uzdaavina spoguleni un kas lec augumaa pa labi un pa kreisi
pubertitātes vecuma puņķutapām kā Janbo, tā var gadīties, bet nu anyway liekas pats esi vainīgs, būsi tam jefiņam pievērsis uzmanību, es šitāda tipa pionierus cenšos ignorēt!
Ko nematies , klieents ir sen apkartne zinams 16gadigs ~180 garsj infantilis . Kadas reizes 5-6 prasijies draugoss un sjausmigi apvainojies ka nenemu skaidrodams ka ar infantiliem man nav ko apspriest. Taka nav pat verts springt par kautkadiem iestregusjiem jaunakaja skolas vecumaa akseleratiem BET ainavas vinam sanak SMUKI viss parejais gan "Pamatskolas domasjana" limenis Es vispar nesprotu kapec man vinam butu javelti uzmaniba , neaizteku vinju vins mani ari ja neskaita ka nepratraukti megina draudzeties
Lunis:Ko nematies , klieents ir sen apkartne zinams 16gadigs ~180 garsj infantilis . Kadas reizes 5-6 prasijies draugoss un sjausmigi apvainojies ka nenemu skaidrodams ka ar infantiliem man nav ko apspriest. Taka nav pat verts springt par kautkadiem iestregusjiem jaunakaja skolas vecumaa akseleratiem BET ainavas vinam sanak SMUKI viss parejais gan "Pamatskolas domasjana" limenis Es vispar nesprotu kapec man vinam butu javelti uzmaniba , neaizteku vinju vins mani ari ja neskaita ka nepratraukti megina draudzeties