nu es jau sen par to bubinu .... vareetu kraat .. lai buutu viens dienaa, bet ja es neizmantoju , tad naakamajaa dienaa varu 2x dzeets vai 2x ielik 556 .. ne?;-)
ai neee .. man vaig pogu "viduveeji" ... lai ar to pateikt, ka bilde nav slikta un tomeer ir pieasitiijusi uzmaniibu ...... bilses, kas man bienaldziigas - eju garaam un neko nespiezhu!
talavietis, nu tapec es ari esmu iemaaciijusies iipashi neizpluust pie nezinaamu autoru bildem .... BET esmu sanjeemusi vairakus mailnus ar textu tu kluse pie manas bildes, tiehsam tik slikta? luuduz pakritizee .. UN tad es ari to daru ;_) ieksh PM ... pees savaam SUBJEKTIIVAAM sajutaam ... un ka vislaik bljauj - jebkura viedokis IR subhketiivs ..... nu paradi man etalona kluciiti fotobildem , kas ielikts skapii .... VISS radosais ir absol;uuti subjektiivs, iznjemot dazus kanonus, kas nu ir jaievero ..... a parejias ... pakartots auditoriaji ....
nu nav etalona "maaxla"! nu NAV! Vienam - meita , otram - kleita! Nekad nebuus taa, ka kaada bilde patiks visiem visiem visiem!!! Man galvenais, lai patiik tiem, kuru viedoklis man ir svariigs.... Un cileeks, kursh tikko saacis, priecaasies par pirmo saulrietu vai pretgaismaa nofotografeetu kadru un liksies - ooo , cik man kruta bilde sanaakusi! Un shai un visaam paareejaam stadijaam jaaizie ir gandriiz visiem, iznjemot dazhus indiviidus.
kkā jūs Te baigi iespringstat, dzēst nedzēst u.t.t. Gadās jau pa kādai bildei kura tiešām būtu jādzēš, un tādas ir arī topa bilžu augšgalā, es pat tektu ka tur tādas ir vairāk nekā apakšgalā. Daudz interesantāk ir skatīties bildes kur jauni fotogrāfi ir radošajos meklējumos nevis kur "speciālisti" ar lielisku tehniku ir uzražojuši bildi kas liekas jau kkaur redzēta un patiesībā ir viena no 1000(000) jau uz pasaules esošām bildēm. Protams ja par labu bildi uzskata tādu kuru labi pērk stokos tad jums ir taisnība un tas ko es raxtu ir galīgi aplami. Un vel viena nenoliedzama patiesība, jo vairāk skatīsies sū bildes jo pats arī sū fotogrāfēsi. Manuprāt kkādas vērtēšanas vērta ir tikai uz papīra izdrukāta fotogrāfija, jo lai arī tas ir tikai viens vai divi lati, tikuntā katrs pirms drukāšanas padomās vai tā bilde ir to vērta vai nav un vai viņš gribēs dzirdēt līdzcilvēku komentārus klātienē, jo netā jau tā vērtēšana ir diezgan bezjēdzīga jo tomēr ir pietiekami anonīma.
FOTOdurnis:Fotoblogs ir burvīgs ar to ka te da jebkurai kakiņai atradīsies fani
- labi teikts Ko iespringt par reitingiem un topiem, fotoblogs tak nav visa pasaule...Un ir taču lieliski, ja cilvēks tiek novērtēts. Un cilvēki var būt paškritiski un, ja tomēr savā augstprātībā tā nenotiek, viņu problēma. Pasaule plaša un dzīve tā vai tā visu savā vietā noliek...
Ko var ņemties kā latvieši? Kāda jums daļa kā citi atpūšas? Kas jums devis Dieva tiesības lemt pār citiem? Nudien, verga dvēseles- tikko no sūdiem ārā tā citus kritizēt.
sinliv:Ko var ņemties kā latvieši? Kāda jums daļa kā citi atpūšas? Kas jums devis Dieva tiesības lemt pār citiem? Nudien, verga dvēseles- tikko no sūdiem ārā tā citus kritizēt.
Apsveicu! jaunu kritiki - tikko kā no... oi, a vārbūt vel nē... = fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0
"Apsveicu! jaunu kritiki - tikko kā no... oi, a vārbūt vel nē... = fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0 tevi , draugs, vēroju jau sen. ne ar ko nepārsteigsi. tā kā būdā iekšā, "talant"
Silrak, kāds tolks tevi kritizēt? 1. Bildes pārāk labas. 2. Pliki piečuki tev riebjas, tātad jāuzraksta kaut kāda stulba piezīme par kaut kādu tur it kā pleķi kas traucē, bet tas varētu būt diletantiski un ne katrs to grib parādīt 3. Un pats galvenais- atpakaļ jau tos piečukus no tevis nesagaidīs...
digitalite:Silrak, kāds tolks tevi kritizēt? 1. Bildes pārāk labas. 2. Pliki piečuki tev riebjas, tātad jāuzraksta kaut kāda stulba piezīme par kaut kādu tur it kā pleķi kas traucē, bet tas varētu būt diletantiski un ne katrs to grib parādīt 3. Un pats galvenais- atpakaļ jau tos piečukus no tevis nesagaidīs...
Arī man riebjas pliki piečuki un jebkuras citas plikas atzīmes bez jebkāda komentāra, dabīgi ka vieglāk ir atrast kur piesieties nevis sajēgt un pateikt kko labu par bildi kuru novērtē ar 555, tāpēc arī lieku bildes sadaļā patīk/nepatīk jo vērtējumu ar viedokli sagaidīt ir gandrīz nereāli. par trešo pumktu atļaušos neisteikties.
sinliv:"Apsveicu! jaunu kritiki - tikko kā no... oi, a vārbūt vel nē... = fotObloga raksti: 0 fotOreportāžas: 0 fotOgalerijas bildes: 0 fotOskolas lekcijas: 0 tevi , draugs, vēroju jau sen. ne ar ko nepārsteigsi. tā kā būdā iekšā, "talant"
Bet būdu "talantiem" ir jauzbūvē vispirms, bet tev ne uz kā, kā redzu, talanta naF (sīciņš skaudīgs spameris).
digitalite:Silrak, kāds tolks tevi kritizēt? 1. Bildes pārāk labas. 2. Pliki piečuki tev riebjas, tātad jāuzraksta kaut kāda stulba piezīme par kaut kādu tur it kā pleķi kas traucē, bet tas varētu būt diletantiski un ne katrs to grib parādīt 3. Un pats galvenais- atpakaļ jau tos piečukus no tevis nesagaidīs...
Arī man riebjas pliki piečuki un jebkuras citas plikas atzīmes bez jebkāda komentāra, dabīgi ka vieglāk ir atrast kur piesieties nevis sajēgt un pateikt kko labu par bildi kuru novērtē ar 555, tāpēc arī lieku bildes sadaļā patīk/nepatīk jo vērtējumu ar viedokli sagaidīt ir gandrīz nereāli. par trešo pumktu atļaušos neisteikties.
Lai piesietos tikai piesiešanās dēļ, daudz prāta nevajag. Grūtāk ir izteikt pamatotu, konstruktīvu un, galvenais, lietotāja neaizvainojošu kritiku. Tā teikt, sadot pa galvu un, lai cilvēciņš vēl laimīgs par to Labu vārdu par bildi, kura patīk, nu nezin, laikam cilvēka slinkums nostrādā. Tā teikt, ko tur daudz runās, piečukus ta dabūji... Bet tas tā, humoram.
Schnircks:Ir tik daudz draņķu publicēti tikai apskatei. Bet iespēja pateikt DZĒST! tikai reizi dienā...((
Pirmais ko vajag ieviest, ka bez 20 bildēm nevad piedalīties nekur ar tekstu, it īpaši forumā... tas ļoti atveseļos bloga būtību, jo visādi FOTOklauni, kuri nepārtraukti maina nikus, un duļķo ūdeņus, nevarēs bez piepūles (vismaz 20 dienas būs jāliek bildes) savu plānprātu izpaust te :face-monkey: Un neviens , kas normāli tusē pa blogu no tā necietīs
Schnircks:Ir tik daudz draņķu publicēti tikai apskatei. Bet iespēja pateikt DZĒST! tikai reizi dienā...((
Pirmais ko vajag ieviest, ka bez 20 bildēm nevad piedalīties nekur ar tekstu, it īpaši forumā... tas ļoti atveseļos bloga būtību, jo visādi FOTOklauni, kuri nepārtraukti maina nikus, un duļķo ūdeņus, nevarēs bez piepūles (vismaz 20 dienas būs jāliek bildes) savu plānprātu izpaust te :face-monkey: Un neviens , kas normāli tusē pa blogu no tā necietīs
jaa jaa... varbuut vispaar te driikst uztureeties tikai tie, kas Haiduka peerienu pirtii sanjeemushi... cenzors atradies
jaa jaa... varbuut vispaar te driikst uztureeties tikai tie, kas Haiduka peerienu pirtii sanjeemushi... cenzors atradies
+ 100% Haiduks + derētu atļaut balsot ar reiringu ne mazāk par 5,8 - 5,9(???) = Vispirms parādi kā proti taisīt popbildes, tad vari izteikt "lielā mākslinieka"(t/b CYKAHC ) viedokli ar atzīmēm.
Alloxa, nav jābūt aktierim lai raxtītu par teātri, nav jābūt mūzikantam lai rakstītu par mūziku u.t.t. Tā ka šeit Tavi argumenti niet cauri, patiesībā nejau citu fotogrāfu viedoklis ir tas svarīgākais, ir uz pasaules daudz cilvēku kas no fotogrāfēšanas neko nejēdz bet bildes skatās visi.
+ 100% Haiduks + derētu atļaut balsot ar reiringu ne mazāk par 5,8 - 5,9(???) = Vispirms parādi kā proti taisīt popbildes, tad vari izteikt "lielā mākslinieka"(t/b CYKAHC ) viedokli ar atzīmēm.
piedod - nekad netaisiishu popbildes. tas paliek taadiem reitinga mastrubeetaajiem kaa Tev. vareetu arii nonjemt izteikshanaas tiesiibas tiem, kam reitings ir paari 6.4. lai labak pieveershas tam, kas padodas - fotografee. Pirmais ciemaa? Apsveicu!:face-monkey:
Varbūt varētu ieviest trešo bilžu sadaļu, kurā būtu atļauts izteikties tikai un vienīgi par bildes TRŪKUMIEM. Varētu cilvēki izvērsties... vieni dabūtu kritiku, otri varētu izpausties Un sadaļu tikai un vienīgi sajūsmas spiedzieniem. Abas sadaļas bez kādu reitingu un topu būšanām. Būtu interesanti pavērot...
digitalite:Varbūt varētu ieviest trešo bilžu sadaļu, kurā būtu atļauts izteikties tikai un vienīgi par bildes TRŪKUMIEM. Varētu cilvēki izvērsties... vieni dabūtu kritiku, otri varētu izpausties Un sadaļu tikai un vienīgi sajūsmas spiedzieniem. Abas sadaļas bez kādu reitingu un topu būšanām. Būtu interesanti pavērot...
Ideja OK, tikai tad vel sadaļu kur tikai slavēt drīkst un tad redzētu cik no mums ir spējīgi pateikt kko labu par bildi, lamāt ir viegli, pateikt kko labu ir grūti, it sevišķi ja maza sajēga!