digitalite:Varbūt varētu ieviest trešo bilžu sadaļu, kurā būtu atļauts izteikties tikai un vienīgi par bildes TRŪKUMIEM. Varētu cilvēki izvērsties... vieni dabūtu kritiku, otri varētu izpausties Un sadaļu tikai un vienīgi sajūsmas spiedzieniem. Abas sadaļas bez kādu reitingu un topu būšanām. Būtu interesanti pavērot...
Ideja OK, tikai tad vel sadaļu kur tikai slavēt drīkst un tad redzētu cik no mums ir spējīgi pateikt kko labu par bildi, lamāt ir viegli, pateikt kko labu ir grūti, it sevišķi ja maza sajēga!
Nu jā, to jau es pieminēju, sadaļa ar tjipa sajūsmas spiedzieniem, sadaļa, kur tikai par to, kas bildē labs. Ja kādam nav ko teikt, var atturēties. Un nekādu reitingu un topu. Sākumā es to tā pa jokam, bet īstenībā, kāda vaina idejai?
+ 100% Haiduks + derētu atļaut balsot ar reiringu ne mazāk par 5,8 - 5,9(???) = Vispirms parādi kā proti taisīt popbildes, tad vari izteikt "lielā mākslinieka"(t/b CYKAHC ) viedokli ar atzīmēm.
piedod - nekad netaisiishu popbildes. tas paliek taadiem reitinga mastrubeetaajiem kaa Tev. vareetu arii nonjemt izteikshanaas tiesiibas tiem, kam reitings ir paari 6.4. lai labak pieveershas tam, kas padodas - fotografee. Pirmais ciemaa? Apsveicu!:face-monkey:
Redzi , kad runā ar tevi, tad paskatoties tavās bildēs, redz, ka ir nopietns bildmanis!!! un ir vērts padiskutēt, bet kad n_g n-tie kloni, un vēl vesels bars tukšgaleriju urbēju, tad tikai rupji atbildēt uz viņu uzbraukumiem, jo citu tie nesaprot. Un kad dabon krietni pretīm, tad dzēšas un klonējās par jauno- par tādiem iet runa
_1_:Dzejnieku kolektīvam atkal deklamēšanas lielsvētki. Šādā pļāpāšanā par ārišķībām vienīgais, kas tiek parādīts, ir katra priekšstati par vēlamo kārtību. Pilnīgi nekas cits. Kā parasti, tālāk par tēmas apsūkāšanu un savu iedomāto problēmu manifestēšanu tālāk netiek. Fotogrāfija nav teksti, ja kāds to vēl nav pamanījis. Mazam cilvēkam lielas vajadzības lolot aizliegt nevar.
Skatot tevi... fotogrāfija tomēr ir 100% teksti un tukšums galerejā
_1_:Dzeja turpinās. Rakstniekiem tāds liktenis, vārsmās sevi rast. Nu forši! Tikmēr pārējie jau nav vakarējie (rītdienas cilvēki gan arī vēl tie nav, par ko žēl sametas) un labi saprot, ka ir kungi, kuru grēmas pārvar ķermeņa barjeru un nav remdējamas, iekams mazais puisītis lielajā baroklī nav dabūjis savu konfekti, panācis savu "es gibu gibu gibu". Kungs ar spalvu (slēptais un arī atklātais rakstnieks) ir šī procesa liecinieks un iemiesotājs. Vēl tikai vajag kādu, kas pasaka, ka fotogrāfijas publicēt šeit var tikai tie, kas ir sarīkojuši vismaz pāris izstādes, visas stilistiski pieskaņotas un noformētas uz ciku-caku, tad beidzot būs mammuesgribu viedokļa līdzsvars sasniegts. Pienāciet pie šīs tēmas pēc mēneša, un pārliecināsieties, ka gribulīši "vienmēr ir vieni un tie paši", kā jau Bībelē teikts. Pēc mēneša, vai arī pēc diviem, četriem, astoņiem, vienalga, jo rati jau stāvēs uz vietas.
... upes vienmēr plūdīs uz jūru, tikai daudzi klonniki būs nomainīti Starp citu, apsveicu ar pirmo mēnesi fotoblogā
Nedomāju, ka visi te sevi pozicionē kā "fotomākslniekus". Es, piemēram, pozicionējos kā "fotodokumentālists". Varbūt vēl kāds cits ir "fotoreportieris", "fotoprovokators" vai vēl kāds cits. Kā zināms, arī profesionāļu aprindās ir "mākslinieki", "avīžnieki", "stokmeikeri" un tamlīdzīgi. Līdz ar to, darbojos savā sfērā un nelienu kritizēt pliku sievišķu bildes (ja nu vienīgi, kāda ļoti iepatīkas vai otrādi, cilvēks vien esmu). Dažs makrofoto speciālists ar 30+ bildēm (perfektām, ar augstu reitingu) izskatās pēc Universālā Māklsinieka ar "izcilām" kritiķa dotībām. Var vēl saprast tos tiešām fotomāksliniekus, kas te grozās (kaut kādu viņiem vien zināmu komunikācijas problēmu dēļ?), viņiem tiešām būtu ko teikt...