forum.gif
Error Tamron objektivam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Error Tamron objektivam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.08 16:58
 citēt
Šodien nopirku Tamron 17-50mm f2.8 objektīvu. Pieliku savai RebelXT (350d) kamerai un displejā parādās Err 99.
Kas varētu būt par vainu? Ar otru objektīvu Sigma 70-300mm kamera darbojas ok. Tātad objektīvā vaina? Vai var būt arī tā ka uz RebelXT kamerām šis objektīvs vnk neiet?
Publicēts: 22.12.08 17:02
 citēt
nevarētu būt, ka EF-s baijonetes stikls vnk neiet - tīri kontaktus un pameklē pogas uz stikla
Publicēts: 22.12.08 17:28
 citēt
Kontakti tīri un pogas spaidi kā gribi, neiet :(
Sākumā kādas 3 bildes izblieza un tad līdz ar ceturto parādijās Err 99 un tā ka nevar nemaz paskatīties to 4turto bildi. Jāņem objektīvs nost un jāskatās bildes.

Diez kas varētu būt par vainu?
Konkrētais objektīvs ir brāķis un uzliekot citu objektīvu viss būs ok.
Neviens Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 XR DiII LD ASPHERICAL (IF) for Canon objektīvs neies uz 350d.
Vaina ir kamerā.
Publicēts: 22.12.08 17:48
 citēt
nu ja cits obejktīvs iet un konkrētais tamron neiet, tad es teiktu, ka objektīvs brāķis, nes pa garantiju maini :p
Publicēts: 23.12.08 00:18
 citēt
Man šis Tamrons uz 350 D strādāja bez problēmām.
Publicēts: 23.12.08 01:30
 citēt
Šiem Tamroniem nenormāli daudz brāķu. Personīgi es 2x pēc kārtas mainīju. Un vispār Tamron sliktā kvalitāte ar pārsteidz - nesen atdevu 17-50 pa garantiju, atgāja nost filtra skrūvešanas riņķis :face-surprise:
Publicēts: 23.12.08 01:30
 citēt
Ā - Err 99 - ģļukaina objektīva plate. Vismaz man servisā tā pateic.
Publicēts: 23.12.08 01:31
 citēt
Puulz:Kontakti tīri un pogas spaidi kā gribi, neiet :(
Sākumā kādas 3 bildes izblieza un tad līdz ar ceturto parādijās Err 99 un tā ka nevar nemaz paskatīties to 4turto bildi. Jāņem objektīvs nost un jāskatās bildes.

Diez kas varētu būt par vainu?
Konkrētais objektīvs ir brāķis un uzliekot citu objektīvu viss būs ok.
Neviens Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 XR DiII LD ASPHERICAL (IF) for Canon objektīvs neies uz 350d.
Vaina ir kamerā.

Ko nu muldi....
Publicēts: 23.12.08 12:03
 citēt
deabbate:Ā - Err 99 - ģļukaina objektīva plate. Vismaz man servisā tā pateic.

ja nemaldos, tad tas err99 nozīmēja drīzāk nezināma problēma :) gan objektīvam gan kamerai var būt laikam
Publicēts: 23.12.08 14:42
 citēt
Nez par to, man apmainīja 2 reizes un līdz šim strādā OK.

Bet par to nesavietojamību ar konkrēto kameru (350D) man liekas ir pilnīgas muļķības. Man un draugam uz 350 perfekti darbojās.
Publicēts: 24.12.08 02:06
 citēt
Err99 noziimee nezinaamu probleemu, taa luuk - palasiet tak manuaaljus!
Starpcitu, kamerai updeitu firmwarei uzliki? ;)
Publicēts: 30.12.08 19:31 labots
 citēt
Samainiju pret citu objektīvu un viss ok. Biju brāķi ieķēris sākumā. Tā iet ka steidzas un pērk objektīvu nepamēģinot uz kameras.
Kamerai updeitu firmwarei neesmu uzlicis, vai man vajadzētu updeitot ja jau tagadējais objektīvs strādā?
Publicēts: 30.12.08 19:51
 citēt
to nu apskaties razotaaja lapaa ko dod update - pagaidaam nesu manijis, ka nebutu jega kadu kameru updeitot
Publicēts: 31.12.08 19:40
 citēt
ar updeitiem var izlabot kameras programmas gļukus, piem. ja tā baltā balansu nepariezi uzliek, ražotājs to ir pamanījis un domā izlabot = uztaisa firmwre upgrde.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):