forum.gif
iPOD help!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / iPOD help!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.12.08 14:54
 citēt
Nopirkos uz cenu un izdarīju tādu kļūdu kā nopirku sīkam uz dzimeni iPOD nano 3G , tik tizlu produktu nebiju redzējis. Kāds var palīdzēt uzhakot šo mēslu , lai nebūtu jālieto to idiotisko iTunes , bet būtu iespēja kā visos normālos playeros iemest mp3 vienkārši mapē?
Publicēts: 23.12.08 15:00
 citēt
iTunes normāla programma. tikai nevajag iPodu sinhronizēt ar iTunes, bet gan manuāli ierakstīt dziesmiņas vajadzīgās attiecīgajā vietiņā. vieglāk par vieglu
Publicēts: 23.12.08 15:12
 citēt
nezinu vai tā varēs.

es izmantoju ITunes un metu iekšā kā mapes. Kad piekonektē iPOD atrodi vinju i TUnes un tur izvēleis fīču manually manage music. Protams iTunes vajadzes buut atvertiem lai ko ieliktu, bet jebkuraa bridi vares dzest, likt pa jaunam un utt. nevajadzes neko sinhronizeet un veel nez ko. Citu celju nezinu. 2gen varēja uzhakot un linux uzlikt, bet saubos vai to jau var izdarīt ar 3gen.
Publicēts: 23.12.08 17:43
 citēt
iTunes ir stulbs softs, vieglāk ar totalcommander iemest dziesmas pārkopējot , kā visos civilos playeros. Pat sony tagad piedāvā šādu iespēju. Vispār nesaprotu par ko tā visi fano. Skaņas kvalitāte pat manam vecam 1GB USB Philips playeram ir krietni labāka.
Publicēts: 23.12.08 19:05
 citēt
iedod man savu pastu. Man lidzi ar iPod shuffle naca lidzi tada maza programmiņa kas tos tagus saved kartiba un no jebkura datora var muziku vilkt iekšā un arā bez problēmam. Mož derēs ta proga.
Publicēts: 23.12.08 19:33
 citēt
iTunes man uzdzen zosadu tiesji del ta pasja iemesla iPod . iPhone utt:):)
Publicēts: 23.12.08 21:22
 citēt
atradu tādu sīku programmiņu Paddox.exe . Iemetu pašā iPODā 400kb , un palaižot to tagad varu iemest vailus ātrāk. Kaut gan arī šis variants ne visai patīk.
Publicēts: 23.12.08 23:08 labots
 citēt
īTūni sāku skatīties kad nopirku īPodu apmēram pirms gada.
Pirmā reakcija bija apmēram tāda par kā JRJ.
Pirms tam staigāju ar Philips Jukebox HDD120.
Jāsakārto visiem dziesmu failiem tagi, jo īPods ņem informāciju no tiem nevis no failu nosaukumiem. Čakars diezgan. Sameklē internetā progas kas to dara automātiski. Winam laikam bija "mp3 tag tools" vai kautkā tamlīdzīgi.
Kad sakārto mūziku un pierod ir pat baigi ok. Grūti nepacietīgajiem.
Publicēts: 23.12.08 23:19
 citēt
lūk, Bliezis jums smuki visu paskaidroja. man stāv caur iTunes 102 Gb mūzikas, 16 000 gabalu. viss pats glīti sakārtojas, ja iegūst mp3 no CD un "kārtīgām" vietām, ar visiem tagiem. nav problēmu jebko no tā atrast un lietot uz iPoda vai jebkāda cita nesēja
Publicēts: 23.12.08 23:27
 citēt
Nē , iTunes man neder , princips neērts. Esmu pieradis ērtāk! Otrkārt tad jāinstalē to uz trim kompjiem , kuros mp3 atrodas. Treškārt ja pie kāda gribi ko ierakstīt , tad izklausītos stulbi , piedāvāt čalim novilkt netā iTunes un instalēt to tikai tāpēc lai varētu man iemest iPODā kautko :) . Protams var pierast pie visām neērtām lietām , tikai kapēc to jādara , ja ir jau izgudrotas elementāras un ērtas lietas?

bliezis, par tiem mp3 tag , gribi teikt ja es vienkārši iemetīšu mp3 iekš tā music foldera , tad šis redzēs to failu?
Publicēts: 23.12.08 23:43
 citēt
skaidrs - nepirkšu ipōdu :D
Publicēts: 27.12.08 10:27
 citēt
JRJ:
bliezis, par tiem mp3 tag , gribi teikt ja es vienkārši iemetīšu mp3 iekš tā music foldera , tad šis redzēs to failu?

Failu ta redzēs.
Nebūs iespējams mūziku meklēt pēc autora/albuma nosaukuma.
Par dziesmas nosaukumu tiks pieņemts faila nosaukums (laikam ka tā bija).
Publicēts: 27.12.08 12:08
 citēt
talavietis:man vecais keramikas, bez i ... :D bet tādu kas ieraksta... nu nē..

:D:D

bet vispār jau, normāli sliņķi. :D ah te neērti un vēl kaut kas,
es kād gadu lietoju un ne neērtī jūtos ne kauns par sevi :)
Publicēts: 27.12.08 13:00
 citēt
lkz:
talavietis:man vecais keramikas, bez i ... :D bet tādu kas ieraksta... nu nē..

:D:D

bet vispār jau, normāli sliņķi. :D ah te neērti un vēl kaut kas,
es kād gadu lietoju un ne neērtī jūtos ne kauns par sevi :)

Tieši tā. Man trešais iPod, un ne reizi nesūdzējos par tā funkcionalitāti un/vai kādu iespēju trūkumu. Nu kas ir slikts tajā, kad palaidz aplikāciju, pārvelc savas tūnes un ir ok. Vēljovairāk, kopējot pa tiešo nevar dabūt ne normālu gain, ne gapless playback, nedz arī soundcheck. :face-smile:
Publicēts: 27.12.08 13:51 labots
 citēt
Winamp ļoti labi spēj apkalpot tavu iPodu.
www.simplehelp.net...
itunes ir patiešām tizla programma.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):