vārds modele ir aroda nosaukums cilvēkiem , kas ko demonstrē un par to saņem samaksu Ja negatīvs vārdu "modeles" nomainītu ar vārdu "cilvēkus" , skanētu pozitīvi, tagad izklausās pec dikti lielas pārgudrības no personīgajiem piedzīvojumiem. Nekad nekas naf par agru... otrādāk gan ir ļoti bieži- PAR VĒLU!!!
nu, tiesīgs uz eksistenci jau arī vārdu salikums "neprofesionāla modele". skat. arī šopierus un autovadītājus. bet plika "on-camera" (uz kameras) blice diez ko nelīdzēs.
vārds modeles, manā komentārā, paņemts no tēmas nosaukuma, ja fotogrāfam nesanāk, ja viņš pats nesaprot, kādas kvalitātes, kāda sižeta bildes publicē, tad tomēr būs par agru. daudz ko pasaka bildes, kas publicētas pilnā nopietnībā, sadaļā kritikai, cerot uz panākumiem, kritiku nemaz neparedzot[ secinājums izdarīts pēc novērpjumiem, kaut vai tepat Blogā]. salīdzinoši nesen, kāds autors, tepat forumā uzdeva jautājumu par cilvēku[modeļu] fotografēšanu brīvā dabā, kādas gaismas vajadzētu, kā ar ekspozīcijām u.t.t., esot pirmdien paņēmis fotoaparātu, trešdien sarunājis meitenes, sestdien gribētu kaut kur dabā pafotografēt........................... džeka morāle: nafig fočēt puķītes, kaķīšus, putniņus, dabu, uzreiz vērsim pie ragiem - spogulene, beibes, māksla domāju, pie cilvēku fotografēšanas, var pievērsties pēc zināmas pieredzes [ gaisma, asuma dziļums, ekspozīcija, šis tas par objektīviem + un pats galvenais, funktieris { modeļu, cilvēku izvēle, sižeta, pozu, noskaņas, stila veidošana} tīri tehniski, izpildījuma ziņā, daudzi sasniedz normālu līmeni, bet ar to funktieri ir kā ir - humors un satīra, tas funktieris var tā arī neatnākt.......................... lai pie šādām atziņām nonāktu, nav jābūt pārgudram, pietiek ar vidusmēra, pat sākuma līmeņa skatītāja pieredzi, bildes taču domātas tieši skatītājam.
Tas viss ir muļķības. Cilvēks laiku aug, un laiku briest (arī smadzenēs) ... ja apgūsi laikā, kad aug, būs ko noslīpēt, ja ne, paliks mierinājums, ka vēl par agru (guļot koka mētelī, ko jaf nes) Bet pareizi būtu- kam nu ir tam ir, bet kam naf, tam nekad nebūs, un naf sevi ko mierināt ar domu- PAR AGRU.
Bet loģiski Mari!!! un tas kas tevī ir, tas arī ir, un tu vairs nepaliksi labāks , bet jaunajam ir dotas izaugsmes iespējas, ja vien neklausīs, ka par agru
man gan bārda, gan mati. nesaku, ka < šitais > baigā Amerika, bet vērojam bildes Blogā. vēl ierakumos sēžot par piegaismošanu domājām un mācījāmies....................................
Haiduks:Uzdzina interesi, atvēru pirmās piecas lapas, KAS PAR PORTRETIEM...SUPER!!!!
negatIvs:Tiem, kam patīk bildēt modeles ārā, bet nesanāk, par agru to darīt, kāda attīstības stadija izlaista.
Svēta vīra morāle, neskaties uz maniem darbiem, skaties uz maniem vārdiem
Vēl viens citāts: "vārds modeles, manā komentārā, paņemts no tēmas nosaukuma" VAI TU NOSAUKUMU IZLASĪJI???
kad rakstīju komentāru, vārds modele bija nosaukumā. laikam pirtiņā kaut kas ne tā nogāja, ja Tu šitā ārdies. es jau Tev kādreiz privāti uzrakstīju, ka diez vai zem nika <negatīvs> Tu redzēsi cita rakstura bildes, KĀDREIZ bija, tagad nebūs.
Haiduks:Uzdzina interesi, atvēru pirmās piecas lapas, KAS PAR PORTRETIEM...SUPER!!!! a.
Svēta vīra morāle, neskaties uz maniem darbiem, skaties uz maniem vārdiem
Vēl viens citāts: "vārds modeles, manā komentārā, paņemts no tēmas nosaukuma" VAI TU NOSAUKUMU IZLASĪJI???
kad rakstīju komentāru, vārds modele bija nosaukumā. laikam pirtiņā kaut kas ne tā nogāja, ja Tu šitā ārdies. es jau Tev kādreiz privāti uzrakstīju, ka diez vai zem nika <negatīvs> Tu redzēsi cita rakstura bildes, KĀDREIZ bija, tagad nebūs.
neuzminēji, pirtiņa pa pirmo, un pēc tekstiem, visi kas māk lasīt un skatīt redz, kurš te ārdās, un + vēl viens
CYKAHC:
negatIvs: laikam pirtiņā kaut kas ne tā nogāja
Pēdejais ar tādu prieku, ka laikam apmierinājumu guvis
Ne velti Jonatans teica par pirtiņu, ka nevis skabarga, bet kā ezis daudziem pakaļā tā ir
Haiduk haiduk... sirma galva bet nenotureejies... es iesreecu par tekstu nevis Tavu pirti. man Tavas pirtis pie vienas vietas - bijushas nebijushas... a Tu gan nenotureejies, atnaaci pie manas bildes izpausties... "CYKAHC, režisoram arī kaut kas ir j;azin, un ar montāžu to pašu varēja uzņemt neriskējot... bet pirotehniķi BIJA SPIESTI izpildīt iegribas. Un ja uzņemtais kadrs ir filmas uzņemšanas moments, tad kāpēc to rādi kā savu??? jābūt ir norādei uz autoru!!! kas šito skatu iestudēja un salika." atbildi vari izlasiit turpat www.fotoblog.lv...
CYKAHC - nav pareiza pieeja Haidukam - no viņa prieka vairāk ja to iedrošina un pamudina nevis norāda uz šamā muļķībām - nu neierasti mazliet ir, bet sniegs apmatojumā viņa gadījumā pastiprina komisko pusi
CYKAHC:Haiduk haiduk... sirma galva bet nenotureejies... es iesreecu par tekstu nevis Tavu pirti. man Tavas pirtis pie vienas vietas - bijushas nebijushas... a Tu gan nenotureejies, atnaaci pie manas bildes izpausties... "CYKAHC, režisoram arī kaut kas ir j;azin, un ar montāžu to pašu varēja uzņemt neriskējot... bet pirotehniķi BIJA SPIESTI izpildīt iegribas.
Nenoturējies tu!!! ierocis tiek tizli turēts, pēc tam tu sāc stāstīt anekdotes, par to, ka tas ir no filmas , ka režisors labi zin, ko dara un ko liek darīt, vainīgi pirotehniķi, ka iešauj sejā... ... un cik esmu redzējis autoru darbus no filmēšanas laukuma, visi uz to devuši norādi... izņemot tevi
izlasi nosaukumu. un tad paprasi guugles tantei ja atminja iisa. jaa - un pachuksteeshu Tev - tas ir Jānis Paukštello. Tas nav kadrs no filmas, bet kontekstaa - notikumi risinaajaas apmeeram taa, kaa aprakstiits
CYKAHC:izlasi nosaukumu. un tad paprasi guugles tantei ja atminja iisa. jaa - un pachuksteeshu Tev - tas ir Jānis Paukštello. Tas nav kadrs no filmas, bet kontekstaa - notikumi risinaajaas apmeeram taa, kaa aprakstiits
Atvaino, tu man esi apnicis ar saviem paskaidrojumiem... skaidri un gaiši es tev rakstu zem bildes: "šo ieroci šādi tur nemednieki saskatījušies bojevikus www.fotoblog.lv... " un man vienalga, kāds kinodievs ir bildē- tas neattaisno šādu ieroča turējumu ar tik uzmanīgu mednieka skatienu... bet vai nu tu negribi, vai nemāki domāt. Pajautā jebkuram medniekam, kad viņš šādi turējis bisi? Un beigās atbildi pats sev - par ko cepšanās???
Priecīgu jums, lauku mednieki, 2oo9. gadu! Pamācieties, kā tur beisbola koku... jums dikti noderēs!!! būs krutās bildes un surķi arī varēsiet noklapēt, pirms uzlienat bumbierītē, kad suvēnu par kuili noturēsiet Ka tur plintes "gaļas mednieki", zinu- trīcošās rokās, ka tik kāds cits pirmais neizšauj, kā slēpj savu medību somu ar akniņu, lai tikai nebūtu jāiedod gabals tradicionālajai mednieku pavakarēšanai pēc veiksmīgām medībām, kā izšauj uz jaf gulošu alni arī esu redzējis (lai pierādītu savas tiesības uz trofeju), kā sašauj dzinēju, esmu redzējis, kā klases biedrenej nošauj vīru (dzinējs)... pabēdājam . Baigie zobgaļi!!! Kaunējušies būtu! Man šito viss tā piegriezās, it īpāši paciest kolektīvā stulbos mārus, ka nodevu bisi un paliku tikai ar fotoaparātu un mednieka papīriem
es vispaar necienu medniekus. nesaprotu to killeru buutiibu - kaadu nogalinaat. fuj
a kas attiecas uz bildi, www.fotoblog.lv... tad tajaa filmas varonis sleepjas, jo vinju tvarsta mezhsargs. jau beigtaa stirna ar turpat kaut kur meetaajas, tikai ak nerazha - negatiivs paaraak saskraapeets, negribas kjeepaaties ar apstraadi
Hmmm...var cienīt, necienīt bet lietas būtība ir tāda, ka vairumam smadzenes piepotētas ar visādām liekulībām... Kādreiz laukos katrs normāls cilvēks mācēja cūku nokaut un neko, normāli to uztvēra, tagad visi rij ar hormoniem pārbāztu doktordesu un filozofē, ka lopiņus nogalināt ir slikti...phē...
Un vispār laimīgu Jauno Gadu!!!
p.s. ja nu kādam nav ko darīt, iesaku izlasīt grāmatiņu - 14.99 EUR, super!
Nuuu...kas vispār šajos laikos ir pareizi vai nepareizi? Bet nu veidu kā cilvēks(kas labi ja 2x gadā izšauj) gatavojas šāvienam un KĀ to izdara tomēr vislabāk spētu atainot kinemotogrāfs, ne foto...