forum.gif
Par HP. jusu domas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par HP. jusu domas
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.08 12:24
 citēt
esu noskatijis hp portatiivo kompiiti, bet gribeetu dzirdeet kaadu atsauksmi, varbuut kaadam ir, vai kaads ir lietojis, vai draugu atsauksmes. Un vispaar par HP latvijas tirguu + un -
te links www.euroshop.lv...
Publicēts: 25.12.08 13:34
 citēt
Izskataas jau labs....
Man jau pret Hp firmas portatīvajiem pretenziju nav...
Publicēts: 25.12.08 13:44
 citēt
tev ar meerii kristmas, nenervozee, haha
Publicēts: 25.12.08 13:58
 citēt
nu nezinu.... HP paviljons, 3. menesī nospraga 1/2 operatīvās atmiņas, 4.mēnesī nodzisa monitõrs...
Publicēts: 25.12.08 14:04
 citēt
Tas jau atkarīgs,kadu tieši sanāk paņemt,ne visi 100% ir izveidoti liidz galam,ka atri nojuuk,,...var jau gadiities ka vinji palaiž kaadu brāķi tirgū....
Un + veel ir taadi kas mīl speeleet visaadas speeles....tas ari ir viens no variantiem kaapeec tik aaatri nojuuk,un kaa izturaas pret to ieriici....
Publicēts: 25.12.08 14:11
 citēt
HP Latvijā ir Canon līdzinieks - lūzt vistrakāk no visiem, bet toties ir serviss :face-grin:
Publicēts: 25.12.08 14:12
 citēt
Paviljoni izbeidzas pat ja neko ar viņiem nedara.
Publicēts: 25.12.08 15:24
 citēt
nesen, pirms nedēļām divām, forumā jau bija diskusija par portatīvajiem datoriem, pameklē
Publicēts: 25.12.08 15:46
 citēt
Maris:HP Latvijā ir Canon līdzinieks - lūzt vistrakāk no visiem, bet toties ir serviss :face-grin:

Skuju, visvairaak spraagst nost olympusi, un taa ir veikalu statistika. Taads luuk fakts.
Bet par kompi - viss izskataas forshi! Taa ka peerc tik nost! imho vista, ehh..
Publicēts: 25.12.08 16:57 labots
 citēt
oi man vienam korifaanam (batons) ir hp. saakumaa peec kadiem tris menesiem skiet nobira cietais. garantija uttt. pec vel tris menesiem nomiraa maates plate. tagad skiet vel kkads usb ports nestraadaa un taa. bet nu var jau but ka vinam vienigajam taa. karst arii baigi traki.
Publicēts: 25.12.08 17:06 labots
 citēt
netīk HP ekrāns! dikti netīk! no sākuma kip ir ok, pēc pus gada paliks dikti tumšāks un ne visai asumā. pats lietoju iepriekš citu hp modeli, bik vecāku, ekrāns bija iemesls kāpēc pārgāju uz tošibu. toshiba jau pus gadu iet un nav tādas pazīmes ekrāna mīnusiem kā HP iepriekšējiem. jaunie 18" un 16" modeļi no hp ir ok (HDX16 un HDX18) un pat vairāk, bet vecajiem ekrāniem es neuzticos kaut kā. ir arī dažs labs HP modelis, kas man veikala displejā ir nostāvējis 4-6mēneši (24/7 on) un ir manāmi asuma un gaišuma zudumi. visādi citādi ir ok laptops, bet liels mīnuss dv sērijas modeļiem ir un paliek ekrāns ar savu kvalitāti. ja ir iespēja iesaku apskatīt HDX sērijas modeļus, nevis dv. tie būs arī dārgāki un par pieejamību Latvijas tirgū kā arī cenām es īsti nesmu informēts.

( blog.laptopmag.com... )

( www.laptopmag.com... )
Publicēts: 25.12.08 19:25
 citēt
man ir divi paviljoni - 2 gadus jau. baigi ok. pretenziju nav.
Publicēts: 25.12.08 19:39
 citēt
Mono:Kāds šitai huiņai sakars ar foto un vēl diskujās ???

ir sadaļa Tehnika un Burziņš tādēļ bļ*** !

Merī Krismas :face-grin:

Kāds rupjš jaunietis...
Publicēts: 25.12.08 19:55
 citēt
vista nav probl, uzlikshu lai varu starteet vistu vai xp peec izveeles, man ar maajas 2 toshibas, gribeeju veel vienu, bet nav riigas noliktavaa, bet kompi vajag.. paldies, diezko labi jau neizklausass atsauksmes.
Publicēts: 25.12.08 20:01
 citēt
man senim bija dv7000kautkada serija vai kka tā.. karo4 HP DV serija ar 17 collu moni. Lietoja vinsh vinju taa sestdienas svetdienas. nevaretu teikt, ka daudz virinātu. Rezultātā pēc gada tādas ne parāk aktīvas lietošanas augšējai atveramajai daļai atlūzusi tāda plastmasa viena kura nelabi čarkst un sten kad taisa viņu vaļā un ciet. vienuvārdsakot lai to saremontātu laikam remonts izmaksāja kkur ap 90-120Ls. Taa vismaz servisā pateica. Man liekas, ka tā atvēruma konstrkcija nav no veiksmīgākajām.
Publicēts: 25.12.08 20:29
 citēt
laikam jaameklee toshiba, kgan liepaajaa nekas daargaaks pa 450ls nav atrodams, pat euroshop.lv, kuriem filiaale liepaajaa ir saka, ka reti esot noliktavaa. no acer un asus atteikshos, stulbi
Publicēts: 25.12.08 20:32
 citēt
www.bmwpower.lv...

pats tiko no čaļa paņēmu M1330
Publicēts: 25.12.08 23:42
 citēt
aaa man acer :D
Publicēts: 26.12.08 00:48
 citēt
Man i HP dv6000. 2 reizes bijis garantijā :D 1 reizi rams sapuva !!!! 2 reizi nosvila mātesplate. Baterija var teikt neko daudz netur.
Ir ari majas viens acer. nu tie man velvairak nepatik :D Visiem acer ko esmu lietojis klavierei atseviskas pogas neklausa ar laiku un tas lodzins ar ko var kontrolet kursora atrasanas vietu ar nenormali jutigs.
Publicēts: 26.12.08 11:29
 citēt
HP ir lielais plastmasas šrots. Nekādas stabilitātes, drošuma. Par pavilion es vispār nerunāšu - 80% servisā laptopu ir šis brends. Matricas NAV aizsargāta, mazs uzsitiens un var screen-burn dabūt no-problem.

Starp citu, lai kā arī es negatīvi izturētos pret Acer, viņi ir graujoši uzlabojuši savu korpusu kvalitāti - salīdzinot ar to, kas ir bijis gadus 5 atpakaļ. Droši varu apgalvot, ka tagad pēc kvalitātes viņi noteikti apsteidz HP, Fujitsy, Benq utt.

Karoč DELL-am ir jābūt katra izvēlei. Un nevis kkādam DELL, bet Latitude :)
Publicēts: 26.12.08 18:17
 citēt
paldies, no HP jau esmu atteicies, ir divas izveeles starp Toshiba, viens taakaa dereetu, bet pashvaks un otram ir kkads debiils AMD TURION X2 DUAL CORE, ta buutu intel panjemtu, taa normaals, ir 4Gb rams, paplashinaams lidz 8gb, 640Gb cietais un viss kas cits labs, vieniigi 15,4'.

Mok kaads zin par to AMD TURION X2 DUAL CORE ????
Publicēts: 26.12.08 18:50
 citēt
Lietoju DELL D830. Pasūtīju sakomplektētu pēc manām prasībām caur vietējo vairumtirgotāju. Retais brends, kuru iespējams komplektēt un ļoti laba kvalitāte. Retais, kam iespējams 15.4" ekrānā iebāzt 1680*1050 vai 1920x1200 izšķirtspēju. Kopā ar DOCKING STATION (Lietoju tajā vietā, kur to vairāk vai mazāk pastāvīgi šo DELL lietoju ar vēl vienu monitoru, klavieri un peli) ir vienkārši perfekti.
Publicēts: 26.12.08 18:51
 citēt
Vēl piemirsu, ka svars ir pieņemams un nepārspīlēts.
Publicēts: 26.12.08 18:56
 citēt
+1 par doku,
idealaka kompketacija lietoshanai ar doku - 12 vai 13 collas lapsim, 22 collas arejam monim (vai vairak)

15.4 collu laptopi iznicinami ka suga.
Publicēts: 26.12.08 20:24
 citēt
arturso:Man i HP dv6000. 2 reizes bijis garantijā :D 1 reizi rams sapuva !!!! 2 reizi nosvila mātesplate. Baterija var teikt neko daudz netur.
Ir ari majas viens acer. nu tie man velvairak nepatik :D Visiem acer ko esmu lietojis klavierei atseviskas pogas neklausa ar laiku un tas lodzins ar ko var kontrolet kursora atrasanas vietu ar nenormali jutigs.

Ooo, jaa, man tas riktīgi nokaitināja, kad kko raksti, un vnk kursors kkur nejēgā pēkšņi pārlec. Es vislaik nevarēju saprast kas par štelli.

Tagad jau mēnesi sēžu pie HP 6735s un galīgi nav ne vainas. Rēdzēs kas būs pēc kāda laika. Šausmu stāstus par hp jau nu esmu šeit salasījies :) Nekad nebiju domājis, ka tiem tik slikta slava :p
Publicēts: 26.12.08 20:25
 citēt
acerus ari visi noliek bet man patik. tikai klaviatura baltaa kraasaa nerulleee.
Publicēts: 26.12.08 20:41
 citēt
iespeejamaa izveele man:
www.neostore.lv...
www.neostore.lv...
www.metaleks.lv...
tik pedejam 2x320gb cietais, 4gb ram un tas AMD TURION X2 DUAL CORE vai tml. tik deelj taa turiona raustos njemt, nez varbut nepamatoti, bet pedejo 7 gadu laikaa, ne reiizi nav bijis AMD...
Publicēts: 26.12.08 21:05
 citēt
Laurelz:iespeejamaa izveele man:
www.neostore.lv...
www.neostore.lv...
www.metaleks.lv...
tik pedejam 2x320gb cietais, 4gb ram un tas AMD TURION X2 DUAL CORE vai tml. tik deelj taa turiona raustos njemt, nez varbut nepamatoti, bet pedejo 7 gadu laikaa, ne reiizi nav bijis AMD...

A un L sērijas miskastē, M sērija jāņem.

versatile:+1 par doku,
idealaka kompketacija lietoshanai ar doku - 12 vai 13 collas lapsim, 22 collas arejam monim (vai vairak)

15.4 collu laptopi iznicinami ka suga.

Neviennozīmīgi - katra klase pilda savu funkciju.
ox3r:Lietoju DELL D830. Pasūtīju sakomplektētu pēc manām prasībām caur vietējo vairumtirgotāju. Retais brends, kuru iespējams komplektēt un ļoti laba kvalitāte. Retais, kam iespējams 15.4" ekrānā iebāzt 1680*1050 vai 1920x1200 izšķirtspēju. Kopā ar DOCKING STATION (Lietoju tajā vietā, kur to vairāk vai mazāk pastāvīgi šo DELL lietoju ar vēl vienu monitoru, klavieri un peli) ir vienkārši perfekti.

D sērija ir Latitūdes. Protams, ka forši - biznesa klase kā nekā. Bet nu rets jau viņš nav, neskatoties uz to, ka vairāk neražo D līniju. No ebay atšipojams bez problēmām.
Kā ir ar virsbūvi? Neskrāpējas?

Mono:Dell ir labākais...man ofisaa jau 2 gadus visi straadaa uz dell un tikai vienam cietais nobira :face-smile:

Tieši tā - un cietajam nav nekādas saistības ar DELL, bet gar ar HDD manufacturer!

Topika autoram - pakrāj naudu (ja vajag LV garantiju, blah-blah). Ja nevēlies gaidīt - welcome to ebay: Dell Latitude D630 ot Dell Latitude e6400. Top pick :face-angel:
Publicēts: 26.12.08 21:41 labots
 citēt
man sanaaak d630, bet neesmu paarliecinaats, ka man vajag ofisa kompi, driizaak jau visaadai drazai, bilzhu un video apstraade, pa kaadai speelei COD garaa un taa
Publicēts: 27.12.08 16:34 labots
 citēt
Nopirkt labu ir laimesspēle, un praktiski 75% pirkumu būs teicami :)

HP Pavilion dv 9000 ar Vistu knapi velk kaulus, nosprāga batereju bloks nepilna gada laikā
HP Pavilion dv 9000 gadu vecāks ar XP iet labi, baterejas velk labi
Acer izbira taustiņi, 1,5 gados jāmaina aķis (XP)
Asus F7S ar Vistu iet pasakaini
HP 5 gadi vecs 15 collu iet normāli (XP)

Es domāju, ka galvenais naf marka, bet iekšu labumi par analogo naudu. Parasti daru, ka aizeju uz vienu tirgotavu, paprasu savā izdomātajā summā un ekrāna lielumā, ko piedāvas... tad uz otru, trešo.... un kad katrs izstāsta savas "labākās"markas labumus, paprasu pakomentēt iepriekš ieteiktās markas :D
Tas nozīmē, vajag atrast labu, godprātīgu konsultantu :)
Publicēts: 28.12.08 20:16 labots
 citēt
paldies. izveele palika starp www.maxshop.lv... un www.metaleks.lv...

toshiba vai dell, rit doshos uz veikalu, abus kompjus priekshaa un tad aprunaashos, izdomaashu. Njemtu jau toshiba, bet tas procesora nosaukums baida...
ko jus sakat?
Publicēts: 28.12.08 20:33
 citēt
Nesaprotu, kas gan procesora nosaukumā varētu baidīt? Pats dzīvoju ar AMD 2x Turion 2gz laimīgs ;)
Publicēts: 28.12.08 20:52
 citēt
Laurelz:paldies. izveele palika starp www.maxshop.lv... un www.metaleks.lv...

toshiba vai dell, rit doshos uz veikalu, abus kompjus priekshaa un tad aprunaashos, izdomaashu. Njemtu jau toshiba, bet tas procesora nosaukums baida...
ko jus sakat?

Nu Studio ir tāds, kāds ir. Tomēr lieku uz viņu. Pērc DELL :face-angel:
Haiduks:Nopirkt labu ir laimesspēle, un praktiski 75% pirkumu būs teicami :)

HP Pavilion dv 9000 ar Vistu knapi velk kaulus, nosprāga batereju bloks nepilna gada laikā
HP Pavilion dv 9000 gadu vecāks ar XP iet labi, baterejas velk labi
Acer izbira taustiņi, 1,5 gados jāmaina aķis (XP)
Asus F7S ar Vistu iet pasakaini
HP 5 gadi vecs 15 collu iet normāli (XP)

Es domāju, ka galvenais naf marka, bet iekšu labumi par analogo naudu. Parasti daru, ka aizeju uz vienu tirgotavu, paprasu savā izdomātajā summā un ekrāna lielumā, ko piedāvas... tad uz otru, trešo.... un kad katrs izstāsta savas "labākās"markas labumus, paprasu pakomentēt iepriekš ieteiktās markas :D
Tas nozīmē, vajag atrast labu, godprātīgu konsultantu :)

Galvenais, ka nav plastmastnieks un ieejot servisos neredzi kaudzēm laptopu no šīs sērijas. HP >> Recycle Bin.

Un - nesalīdzini 5 gadus vecus dzelžus ar tagadējiem. Tirgotavas konsultantiem var neko neprasīt - tāpat nerubī :face-grin:

Autoram vēlreiz iesaku ebay variantu :face-angel:
Publicēts: 28.12.08 20:55
 citēt
deabbate, paldies. buutu izmantojis, bet vajag liidz jaunajam gadam, taka nav laika suutiit, riit ieshu aptaustiit abus, tad redzees, kursh labaak ies pie sirds
Publicēts: 28.12.08 23:23
 citēt
Skaties uz 2 lietām: lai skabas, kas tur LCD būtu normālas un lai paceļot pamatnes vienu stūri, viss laptops nesalocītos. Nu vismaz man šie divi kritēriji nosaka body-quality.

Veiskmi iegādē, gaidam atsauksmes un lai labi kalpo! :)
Publicēts: 30.12.08 20:45
 citēt
paldies. paliku tomer pie toshiba (mineeta manaa peedeejaa postaa laikam), dell paarsteidza ar diivainu dizainu, man nevisai
shis ir mans treshais toshiba portatiivais, ir labs, uzliku, lai var starteet xp vai vista peec izveeles. esmu apmierinaats
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):