forum.gif
Ķibele ar polarizācijas filtru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ķibele ar polarizācijas filtru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.12.08 22:51
 citēt
Īsais stāsts — laikā, kad filtrs nebija manā uzraudzībā, kāds ir pamanījies to novest tādā stāvoklī, kad filtra "augša" vairs normāli negriežas, t.i. griežas tikai pielietojot lielu spēku. Griežot vienā brīdī it kā paliek pavisam grūta tā procedūra, tad atkal vieglāk, bet nu izmantot ikdienā nevar.

Kas varētu būt pa vainu? Vainīgais neatzīstas, ka kaut ko būtu darījis ne tā.
Ir kaut kā iespējams filtru atdzīvināt vai jāpērk jauns?
Publicēts: 26.12.08 23:37
 citēt
kautkur nomests drosvien. salociits visticamaak, vai saspiests kaadaa vietaa.
Publicēts: 27.12.08 00:11
 citēt
Pazīmes tiešam pēc deformācijas ož,nu var jau būt ka kāda draza ielīdusi,bet nu diez vai.Dzīves skola parasti tāda padārga sanāk,morāle:neaizdot nevienam fotodzelžus.Nav jau tik traki,filtrs grozas arī vītnē,tikai nevajag piemirst ka šis jebkurā brīdī var zemē nokrist,kādu strēķi var arī tā izlīdzēties.
P.S.Nokaitēta dzelzs laužņa iespraušana vainīgajam aizmugurē,varētu veicināt vaļsirdīgu atzīšanos. :)
Publicēts: 27.12.08 00:20
 citēt
nokaiteetu dzels lauzni var aizstat ar lodamuru. praktiskaak un chakars ar karseshanu mazaks.
Publicēts: 27.12.08 00:24
 citēt
A var tur būt vēl tād fīča ka stīpiņa kas nostiprina stiklu lētajos polarizātoros izlidusi laukā starpā starp abām metāla daļām un taga kautkādā punktā ĻILĒJĀS :) Ja filtrs būtu DEFORMĒTS lidz tādai pakāpei ka negriežas tad viņs būtu SAPLĪSIS un ar aci tas nu 100% būtu redzams:) Domāju ka vienkārši sadalijies UZ IEKŠU tā gādas:) Tur tāda tieva stieplīte uz šlices tur stiklu iekš ietvara papēti tās:)
Publicēts: 27.12.08 01:00
 citēt
mosh wd-401?
Publicēts: 27.12.08 10:43
 citēt
Vēl viens variants, ka tur iekļuvis kāds lipīgs dzēriens
Publicēts: 27.12.08 14:34
 citēt
vai ēdiens :face-grin:

cream brule?

tefteļi?
Publicēts: 27.12.08 17:03
 citēt
Savu laiku man bija līdzīga šaize, ar abām rokām varēja pagriezst :( , pamēģināju ar nelielu pilīti spirta kustīgajā vietā, palika "mīkstāks" , tā uzmanīgi vairākas reizes turot vertikāli, lai spirts neķertu uz virsmas, izdevās atdzīvināt...
visvairāk gribās piekrist Fons teiktajam.
Publicēts: 27.12.08 22:34 labots
 citēt
Haiduks:Savu laiku man bija līdzīga šaize, ar abām rokām varēja pagriezst :( , pamēģināju ar nelielu pilīti spirta kustīgajā vietā, palika "mīkstāks" , tā uzmanīgi vairākas reizes turot vertikāli, lai spirts neķertu uz virsmas, izdevās atdzīvināt...

spirta pilīte man liekas nekaitē ne filtram ne tā lietotājam ;)
Publicēts: 28.12.08 12:17
 citēt
un shampanietis, ja kas, arii ir lipiigs dzeeriens .... sen apakaljam traapiija shalts uz fochuka ;-(
Publicēts: 28.12.08 13:48
 citēt
Onkulis:
Haiduks:Savu laiku man bija līdzīga šaize, ar abām rokām varēja pagriezst :( , pamēģināju ar nelielu pilīti spirta kustīgajā vietā, palika "mīkstāks" , tā uzmanīgi vairākas reizes turot vertikāli, lai spirts neķertu uz virsmas, izdevās atdzīvināt...

spirta pilīte man liekas nekaitē ne filtram ne tā lietotājam ;)

Tāpēc jaf uz filtra tikai pāris pilītes :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):