par Džouliem visi spītīgi klusē, bet par barošanu, šķiet, ir labi risinājumi: Nikon DC Unit SD-7 - ar 6 specifiskiem aķiem; Nikon High-Performance Battery Pack SD-8A - sešu AA tipa elementu paka; Nikon High-Performance Battery Pack SD-9 - 4 vai 8 AA elementu paka.
Domājams, ka šim jārisina jaudas/silšanas jautājumi kā čaukst...
palaidniex:kāpēc uzreizi nelietis? ir jau arī tiem kaut kāds Power Bracket SK-6A, zibeņa stiprināšanai ne uz kameras...
tie joki par to nelieti. nu jā, Power Bracket, pam, param - abi TTL droši vien iet. man 2. tikai uz plēves kameras iet TTL, tik tā prieka, ka uzraksts tāds pats. a Bracket bez kāda Power un pa 6 rubul čainīzeru.
palaidniex:... vot i sanāk, ka ar akumulatoriem var vairāk, bet ne ātrāk...
kad sāku ar āķiem krāmēties, 100% bija otrādi. tak toreiz blicēm ģenģeri nebija tik jaudīgi un ar to pašu rijīgi un AA aķiem bija 500 mAh ietilpība. tagad 5-6 X vairāk. nelādējamie elementi un baterijas senāk pazīstami, varbūt ne tik lielu uzrāvienu attīstībā piedzīvojuši. personāli mani jau besī tā daiļliteratūra "Super - eXtra - Hiper long life", "super - truper heavy duty" u. tml. tas kā uz svieta pakas uzrakstīt super daudz svieta vai hiper daudz sviesta. tās reklāmas ar trušiem arī mani besī (būtu es taisījis, trušu vietā masturbātorus būtu ņemis), bet jāatzīst, ka "duracell" nelādējamie elementi kabina gan "parastajiem".