forum.gif
FOTO APSTRĀDEs pakalpojums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / FOTO APSTRĀDEs pakalpojums
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.12.08 16:02
 citēt
nu pashi juus vainiigi, galerijas runaa pashas par sevi - Tava ta Tava, a izskataas ka ne pirmaa un ne peedeejaa, taapeec arii taa..., vajag luugt adminjiem sleegt topiku
 citēt
Mono:uzmākties manai meitenei...

nekas personīgs bet pēc Tavas profila bildes izskatas ka Tev meitenes nepaaraak interesee :face-grin::face-devil-grin:(joks)

Mono ir speciālists, cik noprotu, šajos jautājumos, drēbi runā!:face-kiss::face-kiss:
 citēt
CYKAHC:nu pashi juus vainiigi, galerijas runaa pashas par sevi - Tava ta Tava, a izskataas ka ne pirmaa un ne peedeejaa, taapeec arii taa..., vajag luugt adminjiem sleegt topiku

Moš palūdz, lai slēdz visu portālu!? :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 29.12.08 16:03
 citēt
vai tik tu savus piedāvājumus neizteici jau pirms tam, ko?
Publicēts: 29.12.08 16:04
 citēt
Oskarz:
meitene mācās par datordizaineri un meklē atbilstošu prakses/piepelnīšanās vietu..

Nu, manuprāt čata portālā meklēt darbu ir tas pats, kas workingday.lv meklēt iespēju pačatot...
Publicēts: 29.12.08 16:06
 citēt
Jāuztaisa man ar` būs saldās čikses profils, un pēc tam jāaizstāv pret visiem blogeristiem, un tad beigās online šamā man varētu izteikt atzinību, un tad visiem pasažieriem skaustu...:D
Publicēts: 29.12.08 16:07
 citēt
:D manuprāt uztvert darba meklējuma sludinājumu kā publisku oferti iepazīties ir tikpat gudri kā uzskatīt meitenes no 909 servisiem par savām topošajām līgavām
Publicēts: 29.12.08 16:15
 citēt
CYKAHC par moderatoru! :)
Pārējie te baigi iekarsuši, viss sākās kā joks, bet pārgāja uz savstarpējiem apvainojumiem!
Mieru, tikai mieru!
Publicēts: 29.12.08 16:32
 citēt
Shutki shutkami, a mogut bitj i detji! :D
Publicēts: 29.12.08 18:07
 citēt
Oskarz::D manuprāt uztvert darba meklējuma sludinājumu kā publisku oferti iepazīties ir tikpat gudri kā uzskatīt meitenes no 909 servisiem par savām topošajām līgavām

Kas tie par servisiem, pastāsti kaut ko sīkāk! :)
Publicēts: 29.12.08 18:35
 citēt
9091000 piezvani, un es domāju tev visu pastāstīs :D
Publicēts: 29.12.08 18:45
 citēt
Oskarz:9091000 piezvani, un es domāju tev visu pastāstīs :D
vai nestāstīs ilgi un gari? un vai tas nav maksas Nr.?
Publicēts: 29.12.08 18:53
 citēt
neuztraucies haralds.. portreti mums kruts - savām beibēm mašīnas, telefonus un šmotkas pērk :D gan jau arī šito pavilks :D
Publicēts: 29.12.08 18:59
 citēt
nu, es 1-x jokus mīlot atbildētājā iemuldēju "jūs esait piezvanījis pa maksas nummuru 909464609" vai kā tur bija. frenda batjka neiebrauca un uzzvanīja. pēcāk bija nikns kā zebiekste.
Publicēts: 29.12.08 19:02
 citēt
par ko ta šis nikns bija? :D ka nedabūja to ko gribēja vai ka viņu atmaskoja? :D
Publicēts: 29.12.08 19:02
 citēt
Portreti:
silrak:skat viens pat gatavs teju bildināt daiļo bilžu apstrādātāju, uz vīniņu aicina

Protams, arī bildināt varētu!!! Vai nu es iešu tā online jokoties!!!??? Es neesmu tāds!!!:)

A Gončars un Osis ir viens un tas pats čalis, spriežot pēc IP. :face-devil-grin:

??? Tev labaak liekas iznaak vilinaat savaa studijaa jaunas meitenes un raadiit savu lielo objektiivu
aizshaavi garaam
Publicēts: 29.12.08 19:21
 citēt
martins_goncars:

??? Tev labaak liekas iznaak vilinaat savaa studijaa jaunas meitenes un raadiit savu lielo objektiivu
aizshaavi garaam

Arī laiva man ir liela! :D
Publicēts: 29.12.08 19:35
 citēt

Arī laiva man ir liela! :D

un mute arii
Publicēts: 29.12.08 20:55
 citēt
Portreti:Jāuztaisa man ar` būs saldās čikses profils, un pēc tam jāaizstāv pret visiem blogeristiem, un tad beigās online šamā man varētu izteikt atzinību, un tad visiem pasažieriem skaustu...:D

Izklausās pēc diagnozes! Paldies,kopumā jau bija uzjautrinoši!
Publicēts: 29.12.08 21:09
 citēt
IN YOUR FACE!! :face-monkey:

:face-devil-grin:
Publicēts: 29.12.08 21:57
 citēt
aļļļo? A draka ta būs?
Publicēts: 29.12.08 21:59
 citēt
Nebeta:Laimīgu Jauno gadu!
vot par to gan paldies! no Tavas mutes Dieva ausī un cerēsim, ka būs a!
Publicēts: 30.12.08 01:43
 citēt
Nenosmieties :D
Publicēts: 30.12.08 01:46
 citēt
A gulēt gan jāiet..
Publicēts: 30.12.08 03:27
 citēt
Oi moinss tiko izlasiju apsmējoss:):) Es točno neko kreisu nedomāju jo protams uzreiz piefixsēju ka smukās krūtis un nosalušās rokas pieder čaklajai darbu meklātājai [acis atcerejos], ka ari labi zinu ka tādu skatienu neapbalvo "Kuru katru" ta jau secinājums ka "Svešs privātīpašums" :):) Taka man pietika secinajumu lai neuzdotu vairak jautajumus tikai ka par BIZNESU:):) Ja par defektu aprakstu ari tapat apsmejos KA PORTRETI :):) Man cita stila darbi , mums reizem vaig no dazjadam "Klerkakativitatem" kur fiksets tiek katrs purns KA BIJIS DARBA apstradat reizem 2000-3000 t bilzju. Bet nu meituks nosauca stipri par lielu ciparu par stipri par garu terminju:) Bet katra zinja JA būs vaidziba IZMANTOSIM:) Bet nu karstajam aizstavim kavalierim laba gaume man ar vinjas formas un aciss patik , tas labi ka aizstav savu beibi vai iespejamo beibi a to musdienas vairums tadi mixsti tik lamaties glupi prot :):) O.k sev vaidzigo infu ievacu , man ta noderes :) A par perspektivam tad kad vaidzes ko apstradat aisutisim Ls/h PIEDAVAJUMU , piekrist nepiekrist paliks vinjas zinjaa:) Alabunakti.
Publicēts: 30.12.08 03:56
 citēt
photo.net...

Būs interesāānti palaisīties meitenei. Viena fotošopera dienasgaita.
Publicēts: 30.12.08 13:37
 citēt
Oskarz:man ir pretenzijas pret cilvēkiem kas mēģina uzmākties manai meitenei, vai izteikt kaut kādus aizdomīgus piedāvājumus!
Turklāt viņa man pati vakar atzina, ka tie esot viņai nepatīkami!!
Tāpēc būsim korekti!
meitene mācās par datordizaineri un meklē atbilstošu prakses/piepelnīšanās vietu..

Ūuu interesants skuķis, kam patīk būt kāda "īpašumā" :D

Viņa tikai mācās? Vai jau ar to nodarbojas nopietni? Eksperimentēt var uz savām bildēm.. :face-wink:
Publicēts: 30.12.08 14:32
 citēt
+ talavietis :face-wink:
Publicēts: 30.12.08 17:53
 citēt
ChrisTaps:+ talavietis :face-wink:
+ vinja neteica - beidziet. cerams, ka kaads vismaz beidza. laimiigu jauno gadu.
Publicēts: 30.12.08 18:04
 citēt
talavietis: meitene pati parasti norāda, cik tālu viņai interesanti...:face-grin:

Nu, mēs privātajā vel joprojām sarakstamies...cik tālu, nevar teikt! :)
Publicēts: 30.12.08 18:27
 citēt
CYKAHC:+ vinja neteica - beidziet. cerams, ka kaads vismaz beidza. laimiigu jauno gadu.
koncjil, nje koncjil, 5 minut, uhodji ot mikrofina!
Publicēts: 30.12.08 22:16
 citēt
patiesība jau pats piedāvajums ir normāls, jo es pats šad tad izpalīdzu citiem ar apstrādi, un citreiz atkal pats meklēju, kas verētu ātri kādu strēķīti ar bildēm sataisīt drukāšanai, bet tur nav runa par pumpu aizzīmēšanu :face-grin: un saprotams ka tur neder tāda pieredze kā nedēļu rokās paturēta kamera un 2 nedēļas kā apgūts klonēšanas tūlis. Pie kam arī dzelžiem tomēr jābūt daudzmaz piemērotiem šādam darbam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas