nu pashi juus vainiigi, galerijas runaa pashas par sevi - Tava ta Tava, a izskataas ka ne pirmaa un ne peedeejaa, taapeec arii taa..., vajag luugt adminjiem sleegt topiku
CYKAHC:nu pashi juus vainiigi, galerijas runaa pashas par sevi - Tava ta Tava, a izskataas ka ne pirmaa un ne peedeejaa, taapeec arii taa..., vajag luugt adminjiem sleegt topiku
Jāuztaisa man ar` būs saldās čikses profils, un pēc tam jāaizstāv pret visiem blogeristiem, un tad beigās online šamā man varētu izteikt atzinību, un tad visiem pasažieriem skaustu...
manuprāt uztvert darba meklējuma sludinājumu kā publisku oferti iepazīties ir tikpat gudri kā uzskatīt meitenes no 909 servisiem par savām topošajām līgavām
Oskarz: manuprāt uztvert darba meklējuma sludinājumu kā publisku oferti iepazīties ir tikpat gudri kā uzskatīt meitenes no 909 servisiem par savām topošajām līgavām
nu, es 1-x jokus mīlot atbildētājā iemuldēju "jūs esait piezvanījis pa maksas nummuru 909464609" vai kā tur bija. frenda batjka neiebrauca un uzzvanīja. pēcāk bija nikns kā zebiekste.
Portreti:Jāuztaisa man ar` būs saldās čikses profils, un pēc tam jāaizstāv pret visiem blogeristiem, un tad beigās online šamā man varētu izteikt atzinību, un tad visiem pasažieriem skaustu...
Izklausās pēc diagnozes! Paldies,kopumā jau bija uzjautrinoši!
Oi moinss tiko izlasiju apsmējoss Es točno neko kreisu nedomāju jo protams uzreiz piefixsēju ka smukās krūtis un nosalušās rokas pieder čaklajai darbu meklātājai [acis atcerejos], ka ari labi zinu ka tādu skatienu neapbalvo "Kuru katru" ta jau secinājums ka "Svešs privātīpašums" Taka man pietika secinajumu lai neuzdotu vairak jautajumus tikai ka par BIZNESU Ja par defektu aprakstu ari tapat apsmejos KA PORTRETI Man cita stila darbi , mums reizem vaig no dazjadam "Klerkakativitatem" kur fiksets tiek katrs purns KA BIJIS DARBA apstradat reizem 2000-3000 t bilzju. Bet nu meituks nosauca stipri par lielu ciparu par stipri par garu terminju Bet katra zinja JA būs vaidziba IZMANTOSIM Bet nu karstajam aizstavim kavalierim laba gaume man ar vinjas formas un aciss patik , tas labi ka aizstav savu beibi vai iespejamo beibi a to musdienas vairums tadi mixsti tik lamaties glupi prot O.k sev vaidzigo infu ievacu , man ta noderes A par perspektivam tad kad vaidzes ko apstradat aisutisim Ls/h PIEDAVAJUMU , piekrist nepiekrist paliks vinjas zinjaa Alabunakti.
Oskarz:man ir pretenzijas pret cilvēkiem kas mēģina uzmākties manai meitenei, vai izteikt kaut kādus aizdomīgus piedāvājumus! Turklāt viņa man pati vakar atzina, ka tie esot viņai nepatīkami!! Tāpēc būsim korekti! meitene mācās par datordizaineri un meklē atbilstošu prakses/piepelnīšanās vietu..
Ūuu interesants skuķis, kam patīk būt kāda "īpašumā"
Viņa tikai mācās? Vai jau ar to nodarbojas nopietni? Eksperimentēt var uz savām bildēm..
patiesība jau pats piedāvajums ir normāls, jo es pats šad tad izpalīdzu citiem ar apstrādi, un citreiz atkal pats meklēju, kas verētu ātri kādu strēķīti ar bildēm sataisīt drukāšanai, bet tur nav runa par pumpu aizzīmēšanu un saprotams ka tur neder tāda pieredze kā nedēļu rokās paturēta kamera un 2 nedēļas kā apgūts klonēšanas tūlis. Pie kam arī dzelžiem tomēr jābūt daudzmaz piemērotiem šādam darbam.