Aaaaaak dies`,ku tā Nebeta smukiņa...tiešām, riktīgi!!! Nez, vai jau pilngadīga...?
Karoč, man ir dažas bildes, kurām tos atspīdumus kakraz vajadzētu paprovēt novākt un tā...tu varētu atbraukt, apskatīties...varbūt kādu vīnu pie reizes iedzert par godu ziemīšiem...
Ko uzklupāt? Pilnīgi normāls piedāvājums, sabliezts pasākums ar 1k bildēm, pašam riebjas visu taisnot un leveļus regulēt, kāpēc to neuzticēt kādam? Protams ka to sadaļu ko sauc par mākslu vai gatavo izstādēm neviens netaisās nevienam uzticēt bet pārējo, kāpēc gan ne?
Portreti:Aaaaaak dies`,ku tā Nebeta smukiņa...tiešām, riktīgi!!! Nez, vai jau pilngadīga...?
Karoč, man ir dažas bildes, kurām tos atspīdumus kakraz vajadzētu paprovēt novākt un tā...tu varētu atbraukt, apskatīties...varbūt kādu vīnu pie reizes iedzert par godu ziemīšiem...
seksuaala uzmaakshanaas ir sodaama un bietee taa arii var dabuut
Portreti:Aaaaaak dies`,ku tā Nebeta smukiņa...tiešām, riktīgi!!! Nez, vai jau pilngadīga...?
seksuaala uzmaakshanaas ir sodaama un bietee taa arii var dabuut
Skaistuma apbrīnošana ir seksuāla darbība? Jautājums par vecumu darba ņēmēja kontekstā ir seksuālas dabas jautājums? Potenciālo darba jautājumu (atspīdumu novākšana) apspriešana ir zekzis? Ziemassvētku atzīmēšana ar glāzi vīna ir netikls piedāvājums?
var jau būt sauc mani par izlecēju bet kāpēc gan cilvēkiem būtu jākautrējas sevi parādīt? bet par šajā diskusijā iesaistījot jo man vnk nepatīk kad manai meitenei kāds izsaka debilus piedāvājumus internetā! (attiecas uz diviem norūpējušies indivīdiem Mono Un Portreti.lv)
Oj izsmeejos kaartiigi. Vienkaarshi bez iekshaam. Un peec tam kaads man meeginaas apgalvot ka maak veerteet bildes.
+ Oskarz "nu psc.. raustītāju klubiņš..." Pilniigi piekriitu. Liela dalja te pat veertee bildes attieciibaa no taa cik lielaa lenkjii vinjiem ekstrimitaates cilaajaas. D
Tipa oo jaaa, mmm, svaiga galja, maak straadaat ar fotoshopu, .... hmmm... Fap Fap Fap ... Diez 18 jau ir? Fap Fap Fap.. ...
Diez ja kaads dzheks to pashu piedaavaatu, peec logikas, ja jau visi teemee tikai uz bildeem - pieprasiijumam jaabuut tikpat lielam DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oskarz:man vnk nepatīk kad manai meitenei kāds izsaka debilus piedāvājumus internetā!
Vispābā meitene izteica vēlmi piepelnīties. Es, piemēram, no visas sirds (un no rajona...joū!) piedāvāju ko varēju...
Acīmredzot viņai nav pagaidām investora, kurš varētu nodrošināt mierpilnu bezrūpīgu dzīvi, ja jau jāmēģina meklēt darbs tik absurdā veidā, piedāvājot "klonēt pumpas" nost no bildēm. NORMĀLS fotogrāfs seju pirms tam NORMĀLI nošpaktelē, ka tur vairs nekāda klonēšana nav nepieciešama. Tikai pilnīgam LOHAM paliek "atspīdumi" da "pumpas", kuras daiļava tagad piedāvā klonēt nost. Savukārt PILNĪGS LOHS nevarēs neko samaksāt, jo viņam, loģiski par tādu drazusesiju arī neviens neko nemaksās un rindās jau nu pēc tāda "fotogrāfa" ar nieviens nestāvēs. Līdz ar to šī vēlme "klonēt pumpas" ir absurda.
Savulaik meklēju cilvēku, kurš māk normāli šopā ar leijeriem strādāt, montāžu taisīt, un zin, bij diezgan pagrūti...tie, kuri kaut ko mācēja, neizcēlās ar kreatīvu domāšanu, savukārt tie, kam bija radoša domāšana, bija švaki šopotāji.
Morāle: PILNĪGA TUFTA ir šī vēlme strādāt par "fotošopa meistaru". Ja meitene grib pelnīt naudu, ir jāiet šancēt NORMĀLĀ DARBĀ vai arī jāatrod NORMĀLS ČALIS, kurš viņai nodrošina Esenšuāli, da šmotkas, da autiņu, telefonu un visu pārējo, ko jau NORMĀLS ČALIS NORMĀLAI beibei (sievai) nodrošina.
Kas attiecas uz kāzu bilžu raw pēcapstrādi un pārkadrēšanu, es nakad mūžā tur nevienu citu savām bildēm klāt nelaidīšu, izņemot sevi pašu. Nu, nevar kaut kāds pasažieris izkadrēt bildi tā, kā es uzskatu par MAN pieņemamu. Nevar!
+Portreti man meitenei augstskola pasniedzejs pareizi pateica - atrodiet puisi, kas jums vares nopirkt to labo monitoru par 1k ls... vot taa nu tagad raustos...
versatile:+Portreti man meitenei augstskola pasniedzejs pareizi pateica - atrodiet puisi, kas jums vares nopirkt to labo monitoru par 1k ls... vot taa nu tagad raustos...
Tas pasniedzējs bija diskriminators!!! Skaidrs, ka 1 k Ls nopelnīšana nav atkarīga no dzimuma!!! Man viena paziņa Jelgavā webčatiņā pelna ap 2 k un šancē tikai pāris dienas nedēļā!
NORMĀLS fotogrāfs seju pirms tam NORMĀLI nošpaktelē, ka tur vairs nekāda klonēšana nav nepieciešama. Tikai pilnīgam LOHAM paliek "atspīdumi" da "pumpas", kuras daiļava tagad piedāvā klonēt nost. Savukārt PILNĪGS LOHS nevarēs neko samaksāt, jo viņam, loģiski par tādu drazusesiju arī neviens neko nemaksās un rindās jau nu pēc tāda "fotogrāfa" ar nieviens nestāvēs. Līdz ar to šī vēlme "klonēt pumpas" ir absurda.
PIedod par atklaatu jautaajumu bet pie kuru lohu kategorijas tu sevi pieskaiti?
ja godiigi... tad iisti labi jau nav... meitene varbuut nejmaz negrib sponsoru... un valstii kriize, makos kriize (taa gan esot seksuaalas dabas, kad macinjaa njehuja nav) jaameklee kur piepelniities... turklaat veel gliitai esot ar nelielu veelmi pliki eksponeeties... nekas cits neatliek kaa klausiities rupekliibas... un lai arii portretiem nedaudz taisniiba, tak arii vinja gadiijumaa bezceriigums spiezhas aaraa, gruuti laiki, jo pashreklaamas intensitaate blogaa sasniegusi veel gadiem nebijushu augstumu... tad veel manisti, netavisti un monobilzhu bliezeeji - tak skaidri redzama interese... galerijas runaa pashas par sevi... ai, ai..
labi relax.. man nav nekādu pretenziju pret tevi.. man ir pretenzijas pret cilvēkiem kas mēģina uzmākties manai meitenei, vai izteikt kaut kādus aizdomīgus piedāvājumus! Turklāt viņa man pati vakar atzina, ka tie esot viņai nepatīkami!! Tāpēc būsim korekti! meitene mācās par datordizaineri un meklē atbilstošu prakses/piepelnīšanās vietu..
Oskarz:labi relax.. man nav nekādu pretenziju pret tevi.. man ir pretenzijas pret cilvēkiem kas mēģina uzmākties manai meitenei, vai izteikt kaut kādus aizdomīgus piedāvājumus! Turklāt viņa man pati vakar atzina, ka tie esot viņai nepatīkami!! Tāpēc būsim korekti! meitene mācās par datordizaineri un meklē atbilstošu prakses/piepelnīšanās vietu..
Ja tu domā meiteni- topika autori, tad viņa sevi atklāti dažus postus augstāk reklamēja kā "nevienam nepiederošu" attiecību kontekstā. Tb, atvērtu jaunām attiecībām. Tā kā man ir aizdoma, ka viņa nedomā gan, ka ir "tava meitene".
Bet nu aizstāvēt skaistu meiteni pret blogeristiem, kuriem tikai viens prātā, tas ir skaisti, nenoliedzami! Sevišķi labi to zinām mēs, kuri tādi neesam, kā citi! Mums cits prātā!