forum.gif
Zibenis, lietojot E-TTL vadu, + un -, kur labāk, lētāk nopirkt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibenis, lietojot E-TTL vadu, + un -, kur labāk, lētāk nopirkt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.08 22:03 labots
 citēt
incognito:es arī to problēmu neredzu, bet toreiz man nestrādāja un kāpēc uz cita speedlaita strādāja? Vai kādam vēl ir Sigma EF-530 DG ST un ir to palaidis wireless vai ar E-TTL kabeli?

HVZ - moš trigeris negribēja dēļ liela zibeņa iekšējā sprieguma slēgt.
Jo teorētiski jebkurš zibenis nostrādā noīsinot centrālo kontaktu ar karstās pēdas rāmi. Pamēgini saslēgt ar kapeiku tos abus - ir jānostrādā...
Var nenostrādāt tikai dēļl īpatnībām konstrukcijā - ka trigera abiem elektrodiem nav kontakta ar zibeņa attiecīgajiem elektrodiem...
Publicēts: 28.12.08 22:11
 citēt
nu jā - bet praktiski E-TTL kabelis darbojas tā pat kā fočika hot shoe - vnk ir pagarinātājs no fočika līdz zibenim? Tas ir tas pats, kas parastais pagarinātājs... salīdzinot? Man vairāk interesē E-TTL kabelis, nevis wireless radio triggeris :) :face-glasses:
Publicēts: 28.12.08 22:13
 citēt
palaidniex, kuraa briidii es runaaju par naudu? mani uztrauc lieka manta fotosomaa!!!!!!!! o TOM rech!!!!
Publicēts: 28.12.08 22:18
 citēt
dansiga:palaidniex, kuraa briidii es runaaju par naudu? mani uztrauc lieka manta fotosomaa!!!!!!!! o TOM rech!!!!

ļubiuš katatsja - ļubi i sanočki vaziķ!
Ātrākās mašīnas pasaulē bez vismaz 25-40 cilvēku lielas inženieru komandas vispār nekust no vietas, a tev tikai lieks nieciņš somā jau ir lieka nasta... (giggle)
Publicēts: 28.12.08 22:47
 citēt
palaidniex, ja tas buutu vienigais niecinjsh - man tachu veel 30 luupukraasas turpat jaaiestuukjee un spoguliitis un ....;-p:-)
Publicēts: 28.12.08 22:50
 citēt
nopērc pietiekmi lielu fotosomiņu... ;D
Publicēts: 28.12.08 23:48
 citēt
palaidniex, es neesmu zilonis ;-ppppp
Publicēts: 28.12.08 23:55
 citēt
normāla fotosomiņā
iedomājies - cik šampjus var sabāzt iekšā... ;)
Publicēts: 29.12.08 00:26
 citēt
palaidniex, shampinjus es somaa nenesaaju - tos es vedu mashiinaa;-p;-)
Publicēts: 29.12.08 00:30
 citēt
tik dikti slāpst? :D
Publicēts: 29.12.08 00:32
 citēt
vienkarshi - es uz ielas nedzeru ;-p;-)))
Publicēts: 29.12.08 00:35
 citēt
Ja ir vads, kāda veca (kaut vai zenīta pēda) izdoma un lodāmurs, tad šito vadu var uzstaisīt ļoti garu par ļoti lētām izmaksām.

Ja vien rokas no pakaļas nav izaugušas .
domāju ka tev tādas nav :)
Publicēts: 29.12.08 00:42
 citēt
dansiga:vienkarshi - es uz ielas nedzeru ;-p;-)))

tu dzer mašīnā? :D
Publicēts: 29.12.08 00:48
 citēt
nu kaa minimums;-) parasti, gan no mashiinas aizvelkos liidz maajaam .... ;-p;-)
Publicēts: 29.12.08 00:55
 citēt
paldies, spamu turpināt variet privatās vēstulēs! :face-glasses:
Publicēts: 29.12.08 01:00
 citēt
incognito:paldies, spamu turpināt variet privatās vēstulēs! :face-glasses:

tu jau tā arī neatbildēji vai noīsinot kontaktus starp vidējo elektroda kāju un pašu pēdu tava Sigma nostrādā vai nē?
Publicēts: 29.12.08 15:54
 citēt
incognito:es arī to problēmu neredzu, bet toreiz man nestrādāja un kāpēc uz cita speedlaita strādāja? Vai kādam vēl ir Sigma EF-530 DG ST un ir to palaidis wireless vai ar E-TTL kabeli?

Ja tu būtu lasījis USER MANUAL, tad tur būtu rakstīts, ka Sigma caur centrālo kontaktu nostrādā tikai tad, kad ir ieslēgts C0 SL režīms.

Tā kā vieglāk nedēļu čatot forumā, lai to uzzinātu, tad halleluja!!!
Publicēts: 29.12.08 15:56
 citēt
dansiga:Portreti, vai prikesh nikona d300 tev ar kaut kas atradiisies?;_);-p

Ja tu domā- atsevišķi pults no remote komplekta, tad nē! :)
Publicēts: 29.12.08 16:33
 citēt
jamai jau ar pulti vien no remote komplekta nepietiks, jo nav jau uztvērēja - cilvēks spītīgi negrib saprast, ka vajadzīgs pilns komplekts - pults un uztvērējs... ;)
Publicēts: 29.12.08 17:28
 citēt
palaidniex, jaa jaa - es esmu spiitiiga;-p;-)))) ek - buus vien jaapeerk pults ar vadu galaa;-)
Publicēts: 30.12.08 04:58 labots
 citēt
Portreti - pa 35 ņemu no Tevis to orģinālo vadu - Tu tak tāpat viņu neizmanto :face-monkey:
Publicēts: 30.12.08 09:51
 citēt
dansiga:palaidniex, jaa jaa - es esmu spiitiiga;-p;-)))) ek - buus vien jaapeerk pults ar vadu galaa;-)

tik tas vads nav diezko garš...
Publicēts: 30.12.08 11:34
 citēt
snaaretiPUss:Portreti - pa 35 ņemu no Tevis to orģinālo vadu - Tu tak tāpat viņu neizmanto :face-monkey:

Domāju, ka Latvijā lētāk kā par 60 oriģinālo un 45 "tjipa oriģinālo" dabūt nevar.
Publicēts: 30.12.08 15:40
 citēt
Hmm... Nu neatceros cik Canon centrā man teica to cenu, bet 60 šķiet toč nebij.
Bet nu Ok, pagaidām nedeg - Februārī varbūt arī pa 45 būšu gatavs no Tevis nopirkt ;)
Publicēts: 30.12.08 15:46
 citēt
snaaretiPUss:Hmm... Nu neatceros cik Canon centrā man teica to cenu,

65 un nekad nav uz vietas, jāsūta.
Publicēts: 30.12.08 16:46
 citēt
Tas, ka nekad nav uz vietas tas gan fakts :D
Publicēts: 02.01.09 22:32
 citēt
Oc vads? ~35Ls, bet uz vietas gan Canon nav..
sev paņēmu ķinieti, šo to pielodēt nācās pa jaunaam, šo to nostiprināju pagaidām viss iet kā vajag.
Publicēts: 04.01.09 08:06
 citēt
Nu, forši ka jums 35, bet man vienmēr nez kapēc 60 prasa pa bračku būšanai...:(

Tam vadam pa 35 točna ir uzraksts "Canon"? Jeb kaut kas ķīnietisks arī?
Publicēts: 04.01.09 15:49
 citēt
Portreti:Nu, forši ka jums 35, bet man vienmēr nez kapēc 60 prasa pa bračku būšanai...:(

Tam vadam pa 35 točna ir uzraksts "Canon"? Jeb kaut kas ķīnietisks arī?

moš jauni laiki, jaunas cenas...
Publicēts: 06.01.09 00:09
 citēt
Da ko ar to vadu dariit? nez, prieksh makronjemshanaas palietoju vadu-njee-nopirku makrozibeni. Paaraak neeerti sanaak, kad vienaa rokaa aparaats jaatur un otraa zibenis ar nostieptu kabeli. Prieksh citiem meerkjiem-nez, nez...manaa skatiijumaa shaadaa situaacijaa ta jau labaak no choma sarunaat uz iemeegjinaashanu to vadu un saprast-ir vai nav vajadziigs. Nu, a ja ir, tad 60 Ls par to vadu-kur probleema nopietnai gjeelai. :) Vai arii suuti no baja-buus tev par 35
Publicēts: 06.01.09 00:14
 citēt
gatisgatis a ņefig rokā jātur? :D
Publicēts: 06.01.09 00:19
 citēt
CerambyX, a kaa savaadaak novirziisi taa, kaa vajag zibeni, kursh karaajaas staipiigaa vadaa, un kursh jaadamuu liidz aparaata priekashai? Vinjsh velkaas atpakalj un nav neko normaali nostaadaams. Ok, ja uz zemes var nolikt un apmeeram ierikteet, bet ja kaadaa kruumaa ielien pakalj lapsenei, ta vais nekaa. Plus veel tas, ka kanona 100iekam veel ta taa-tas taads videeji garsh, bet paskruuveejot laukaa MPE65, kursh kljuust pagarsh-gruuti ar to vadu. Plus veel tas, ka reizee ir jaatur zibenis un jaameegjina nofokuseeties. Protams, pirkt 10reiz daargaku zibeni-diezkas nav, bet eertiibu zinjaa ir pat 20reiz eertaak ar makro zibeni makro gadiijumaa, nekaa ar to vadu. Tas, ja runaa par kukainjubildeeshanu alja makro
Publicēts: 06.01.09 00:21
 citēt
Jaa, var jau njemt paliigaa to, ko sauc par flash brackets, bet nu-neesmu meegjinaajis, bet izskataas diezgan kashmaraini un pasmagi...
www.planetneil.com...
Publicēts: 06.01.09 00:44 labots
 citēt
Nu nez, ja neaug rokas no pakaļas tad kko uz to pusi + labāku var pats mēģināts sameistarot :)

P.S. - starp citu Welcome back Cirsliitis :D
Publicēts: 06.01.09 00:51
 citēt
Protams, ka var sameistarot, tikai-vai vajag... :)) Taads ir jautaajums
a par welcomeback-sarezgjiiti, bet ok. cirsliitis gan neesmu :p
Publicēts: 06.01.09 13:28
 citēt
shitas kaut kas interesants.
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 06.01.09 13:32
 citēt
dansiga:vienkarshi - es uz ielas nedzeru ;-p;-)))

nav tiesa! es ar Tevi esmu dzēris uz ielas (jeb Aizputes iela neskaitās iela?!)! :face-glasses:
Publicēts: 06.01.09 13:32 labots
 citēt
Alvil, a mosh neskaities Tu? :face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.01.09 13:34
 citēt
versatile:Alvil, a mosh neskaities Tu? :face-grin::face-grin:

Tas nemaina dzeršanas faktu UZ IELAS. :)
Publicēts: 06.01.09 14:42
 citēt
gatisgatis:Protams, ka var sameistarot, tikai-vai vajag... :)) Taads ir jautaajums
a par welcomeback-sarezgjiiti, bet ok. cirsliitis gan neesmu :p

Kāpēc lai nevajadzētu? :face-surprise:
Nu tas lai paliek uz Tavas sirdsapziņas vai esi vai neesi... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas