forum.gif
Kā izlabot bildēm (vairākām) datumus.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā izlabot bildēm (vairākām) datumus.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.12.08 14:58
 citēt
Pērkot kameru (lietotu) nepaskatījos, ka datums iestādīts bija nepareizs - 2007. gads. Tad nu pēc pāris mēnešiem tik pamanīju un bikiņ pārskatot bildes, datorā tiek šķirotas pēc datumiem, un mainās secība.:face-sad:
Publicēts: 29.12.08 15:01
 citēt
Man bij taada kjibele vienreiz kad vajadzeeja paarsaukt vairaakus tuukstoshus bilzhu. Es rakstiiju php skriptu kas taisa direktoriju listingu un visus bilzhu failus paarsauc peec attieciiga algoritma. Zinu ka ir liidziigi Batch tuulji uz Visual Basic un C++ baazes bet man bij vieglaak uzrakstiit savu skriptinju. :face-devil-grin:
Publicēts: 29.12.08 15:07 labots
 citēt
Neiet runa par pašu failu pārsaukumu, bet paša bildes "Exif" informāciju.
Failus vairumā pārsaukt var arī ar ACDSee, vismaz agrāk tā bija.

www.febooti.com... :face-devil-grin:
Oi, kaut kā šoreiz google izmeta vienu rīku, ceru, ka būs labs, bet tomēr, ja ir kādam kāds individuāls rīks.
Publicēts: 29.12.08 15:41
 citēt
Sarezgiti būs , JO itka jau vins SAMAINA tos datus EXIF bet maita tapat karto pēc SAVA PRATA :(
Publicēts: 29.12.08 16:35
 citēt
bija man arī tāda problēma un atriosināju lieliski, atradu caur googli kkādu pluginu kas uzinstalējas mana MACa fainderim un tagad elementāri vienai bildei vai visam folderim varu mainīt exif datus pārsteidzoši ātri, dažu sekunžu laikā ap 600 bildēm.
Publicēts: 29.12.08 16:35
 citēt
www.attributemagic.com

ps. un kas teica ka ar PHP nevar mainiit EXIF parametrus? :D
Publicēts: 29.12.08 16:36
 citēt
lieliski sho darbu var ar xnview izdariit.
Publicēts: 02.01.09 00:06
 citēt
Paldies versatile.

Ar xnView sanāca visērtāk. varēja nomainīt uzreiz visām. :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):