profilbildē es šēžu ierakumā un tas bija tālajā 19--. gadā[ sen ], tagad kožu virtuāli, vairāk tā teorētiski, praktiski ne gramu, tā kā konkrētam kodienam neesmu derīgs. varētu būt instruktors - cik ņemt, kur kost, ar ko kost, cik dienas, cik dienas atstāt atiešanai, cik murgiem, cik bezmiega naktīm un aukstiem sviedriem, cik dienas jaunai dzīvei, pēc cik dienām sākt visu no gala......................................
dansiga:nu pag pag ...... es shobriid ar tevi runaaju ;-p
vakar nosvīdu, ir man tāds niķis kādu filmu iepumpēt un pavērot. nu no manis jau vairāk tolka nebūs kā parunāt, kamēr sarunai nepieslēgsies reāls tēls. bet cik var manīt, tad nekas iepriecinoš nav gaidāms. Aitiņa negrib kopā ar Tevi atpūsties?
P.S. Laimīgu jaungadu [url=http://smiles.33b.ru/smile.123740.html] visiem Nukasiko ne-darītājiem! Lai jums nākamajā piepildās visas foto un ne-foto velmes Mans šovakar šaus raķetes no mōla tā ka blīkšķēs vien!
diespass!!! Dansingu pie bāra nedrīkst laist - kas to nezin
ok aitinaa un Dragsters ies gulēt - ejiet gulēt pie Dansingas vai arī ņemiet šo pie sevis un atbrīvotās platības atslēgas nolieciet tā lai mēs ar negatīvu tiekam klāt
Maris:diespass!!! Dansingu pie bāra nedrīkst laist - kas to nezin
ok aitinaa un Dragsters ies gulēt - ejiet gulēt pie Dansingas vai arī ņemiet šo pie sevis un atbrīvotās platības atslēgas nolieciet tā lai mēs ar negatīvu tiekam klāt
tālāk jau viss rullēs
tas ka cilvēki nesvin svētkus, tas nenozīmē ka viņš uzreiz guļ...
aitinaa:Aitiņa ies gulēt sovakar, jo gaidit plkst 12 ir tizli. 31. dec. ir tieši tāda pat diena kā citas...........................
nevajag nemaz to vakaru, pl. 24.00 gaidīt, kost var sākt jau no rīta un vakarā mierīgi dusēt....
Dragster:
aitinaa:Aitiņa ies gulēt sovakar, jo gaidit plkst 12 ir tizli. 31. dec. ir tieši tāda pat diena kā citas...........................
pilnībā pievienojos šim te viedoklim, un to veiksmīgi daru nu jau kādus gadus septiņus...
P.S. tas pats attiecas uz Jāņiem un Ziemassvētkiem...
pareizi, svētki ir brīvdienas, kad var kaut ko prātīgu izdarīt, pabīdīt savus projektus, izbraukt pie dabas krūts vispār tā svētku būšana ir diezgan patizla, jau tā dzīvē jāturās visādos rāmjos, jāievēro vispārpieņemtas normas u.t.t. , un tad vēl kāds norādīs kad svinēt. svinības [ kodiens ] ir tīri individuāla lieta, katram, atlaist kādu bremzīti, paplosīties, arī visādi citi iemesli, sajūtas rodās neatkarīgi no kalendāra. kur tad vēl spontānie varianti. līdzīgi ir ar visādiem bara saietiem. sarunā datumu uz priekšu, kad tas pienāk, nav vairs ne noskaņojuma, nekā. citi tā var, aizbrauc , ieslēdz attiecīgo režīmu, vai arī noimitē, ka viss kārtībā, viņam ir jautri. citreiz, pēc dažiem pasākumiem, lai atgūtu iekšējo līdzsvaru, mājās jānokož 0,5l un jāpaklausās atbistoša mūzika.
dansiga:te izradas visi savadnieki .... es ar nemiilu uzspiestos sveetkus ...
es vienu laiku domāju, ka tādu nav daudz, jo visapkārt daudz tādu, kas skaita dienas līdz tādam, vai tādam pasākumam, svētkiem [ tjipa Līgo ], sak vēl trīs nedēļas, nu, bet tad gan...................... nožēlojami.
dansiga:te izradas visi savadnieki .... es ar nemiilu uzspiestos sveetkus ...
nemuldi - sievietem to tikai vajag, lai uzspiezh - vinjas pasas to formulē kā:
oi beidzot man neparko nebij jaustraucas un jaatbild - vinsh visu tik lieliski bij noorganizejis un sagadaja tik brinishkigu parsteigumu ļe, ļe, ļe u.t.t.