forum.gif
Nukasiko?;-)))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Nukasiko?;-)))
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.12.08 21:45
 citēt
Baigi niikie visi pirms JG ..... nekada asuminja, garlaiciiba, peleciiba ... EKKK ;-(((
Publicēts: 30.12.08 21:50
 citēt
Tu nekur neizbrauc pa svētkiem?
Publicēts: 30.12.08 21:56
 citēt
:face-devil-grin::face-devil-grin:

dzirdeeju, ka francijaa graavjos viinu gaazjot - nav kas peerk, jaa, un riit tieshi ryanair briivas vietas:face-wink:
Publicēts: 30.12.08 21:58
 citēt
negativs, nu tak biju prom no 22 liidz 28tajam decembrim ;-) vai ta nejuti zinaamu mieru no manis?;-)))

bro_tip, nee neee ..... paldies .... mani Beedarts pa nedeelju nodzirdiija;-pp;-)))
Publicēts: 30.12.08 22:07
 citēt
toreiz par atslēgu nekas nebija līdz galam norunāts.......................
Publicēts: 30.12.08 22:07
 citēt
negatiivs, nnu jaaa ... taa ir ka runaa pusvardiem ;-p;-))
Publicēts: 30.12.08 22:16
 citēt
nākošreiz viss jānorunā
Publicēts: 30.12.08 22:31
 citēt
nuu - naakamaa reize aatraakais vasaraa buus ;-)
Publicēts: 30.12.08 22:43
 citēt
tad nekas cits neatliek kā kost kopā..................
Publicēts: 30.12.08 22:48
 citēt
pag pag - a ko kodiisim?;-)))
Publicēts: 30.12.08 22:50
 citēt
visu kas kust un nekust, gan kādu trauku, gan kādam no Bloga
Publicēts: 30.12.08 22:53
 citēt
tu saki, ka taa vajaga?;-) hmmm ...... (jaapakasa aiz auss) ;-)))
Publicēts: 30.12.08 22:56
 citēt
Jūs labāk noorganizējiet kodienu Norge plenēra laikā - katru dienu zin citā blogera mājoklī varētu kost :face-monkey:
Publicēts: 30.12.08 22:56
 citēt
padomā, es vēl ierakumos sēžot kodu...
Publicēts: 30.12.08 22:58
 citēt
snaaretiPUss:Jūs labāk noorganizējiet kodienu Norge plenēra laikā - katru dienu zin citā blogera mājoklī varētu kost :face-monkey:
vot tā ir ideja, plenēru, pirtiņu u.t.t. laikā...
Publicēts: 30.12.08 23:01
 citēt
vai ta negatiivs arii brauc? bet neee ... tur nevar atlaist grozhus dikten - tad naakamaa diena norakstiita ..... to labaak maajaas;-))))

neg, lap - kad kur cikos saaksim?;-))) (a tu par kadiem ierakumiem!?!?)
Publicēts: 30.12.08 23:17
 citēt
profilbildē es šēžu ierakumā un tas bija tālajā 19--. gadā[ sen ], tagad kožu virtuāli, vairāk tā teorētiski, praktiski ne gramu, tā kā konkrētam kodienam neesmu derīgs. varētu būt instruktors - cik ņemt, kur kost, ar ko kost, cik dienas, cik dienas atstāt atiešanai, cik murgiem, cik bezmiega naktīm un aukstiem sviedriem, cik dienas jaunai dzīvei, pēc cik dienām sākt visu no gala......................................
Publicēts: 30.12.08 23:22
 citēt
fui cik neintersanti ;-((( to es pati maaku reguleet ... piedaavaa kaut ko interesantaaku ;-)
Publicēts: 30.12.08 23:33
 citēt
pieraksties uz plenēru, pašreiz vāc komandu
Publicēts: 30.12.08 23:38
 citēt
nu pag pag ...... es shobriid ar tevi runaaju ;-p
Publicēts: 31.12.08 09:50
 citēt
dansiga- ta vienmer pirms jaunagada. Un laikam vairak blogo darba laika:):)
Publicēts: 31.12.08 10:33
 citēt
dansiga:nu pag pag ...... es shobriid ar tevi runaaju ;-p
vakar nosvīdu, ir man tāds niķis kādu filmu iepumpēt un pavērot. nu no manis jau vairāk tolka nebūs kā parunāt, kamēr sarunai nepieslēgsies reāls tēls. bet cik var manīt, tad nekas iepriecinoš nav gaidāms. Aitiņa negrib kopā ar Tevi atpūsties?
Publicēts: 31.12.08 11:03
 citēt
Aitiņa ies gulēt sovakar, jo gaidit plkst 12 ir tizli. 31. dec. ir tieši tāda pat diena kā citas...........................
Publicēts: 31.12.08 11:05 labots
 citēt
aitinaa:Aitiņa ies gulēt sovakar, jo gaidit plkst 12 ir tizli. 31. dec. ir tieši tāda pat diena kā citas...........................

pilnībā pievienojos šim te viedoklim, un to veiksmīgi daru nu jau kādus gadus septiņus...

P.S. tas pats attiecas uz Jāņiem un Ziemassvētkiem...
Publicēts: 31.12.08 11:17
 citēt
aha, tad atkrit nakamas dienas mokas un ir normala diena.................................:):) vispar vairs nepanesu neguletas naktis
Publicēts: 31.12.08 11:26
 citēt
dansiga:... bro_tip, nee neee ..... paldies .... mani Beedarts pa nedeelju nodzirdiija;-pp;-)))

Es tevi nodzirdīju? Tak tevi no kakliņa nevarēja atraut!.. Tu tak man VISU bāru izlaki sausu ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.124433.html]
Publicēts: 31.12.08 11:30
 citēt
P.S. Laimīgu jaungadu [url=http://smiles.33b.ru/smile.123740.html] visiem Nukasiko ne-darītājiem!
Lai jums nākamajā piepildās visas foto un ne-foto velmes :face-kiss: :face-kiss: :face-kiss:
Mans šovakar šaus raķetes no mōla tā ka blīkšķēs vien!
Publicēts: 31.12.08 12:00
 citēt
diespass!!! Dansingu pie bāra nedrīkst laist - kas to nezin

ok aitinaa un Dragsters ies gulēt - ejiet gulēt pie Dansingas vai arī ņemiet šo pie sevis un atbrīvotās platības atslēgas nolieciet tā lai mēs ar negatīvu tiekam klāt

tālāk jau viss rullēs
Publicēts: 31.12.08 12:05 labots
 citēt
a gulēt nez Dansiga ļaus??:):) Citādi jau telpas neatbrīvojas...............
Publicēts: 31.12.08 12:15
 citēt
Maris:diespass!!! Dansingu pie bāra nedrīkst laist - kas to nezin

ok aitinaa un Dragsters ies gulēt - ejiet gulēt pie Dansingas vai arī ņemiet šo pie sevis un atbrīvotās platības atslēgas nolieciet tā lai mēs ar negatīvu tiekam klāt

tālāk jau viss rullēs

tas ka cilvēki nesvin svētkus, tas nenozīmē ka viņš uzreiz guļ...
Publicēts: 31.12.08 12:22
 citēt
visu var smuki nomenedžēt:

aitinaa gulj - Dragster neguļ, bet pieskata Dansingu, lai netaisa traci - brīvo woonugu atslēgas mums ar negativu un interešu grupu
Publicēts: 31.12.08 12:30
 citēt
kas ietilpst interešu grupā- šnabis?
Publicēts: 31.12.08 12:34
 citēt
aitinaa:Aitiņa ies gulēt sovakar, jo gaidit plkst 12 ir tizli. 31. dec. ir tieši tāda pat diena kā citas...........................
nevajag nemaz to vakaru, pl. 24.00 gaidīt, kost var sākt jau no rīta un vakarā mierīgi dusēt....
Dragster:

pilnībā pievienojos šim te viedoklim, un to veiksmīgi daru nu jau kādus gadus septiņus...

P.S. tas pats attiecas uz Jāņiem un Ziemassvētkiem...
pareizi, svētki ir brīvdienas, kad var kaut ko prātīgu izdarīt, pabīdīt savus projektus, izbraukt pie dabas krūts
vispār tā svētku būšana ir diezgan patizla, jau tā dzīvē jāturās visādos rāmjos, jāievēro vispārpieņemtas normas u.t.t. , un tad vēl kāds norādīs kad svinēt. svinības [ kodiens ] ir tīri individuāla lieta, katram, atlaist kādu bremzīti, paplosīties, arī visādi citi iemesli, sajūtas rodās neatkarīgi no kalendāra. kur tad vēl spontānie varianti. līdzīgi ir ar visādiem bara saietiem. sarunā datumu uz priekšu, kad tas pienāk, nav vairs ne noskaņojuma, nekā. citi tā var, aizbrauc , ieslēdz attiecīgo režīmu, vai arī noimitē, ka viss kārtībā, viņam ir jautri. citreiz, pēc dažiem pasākumiem, lai atgūtu iekšējo līdzsvaru, mājās jānokož 0,5l un jāpaklausās atbistoša mūzika.
Publicēts: 31.12.08 12:51
 citēt
negatIvs- pilnigi pievienojos
Publicēts: 31.12.08 12:53 labots
 citēt
aitinaa:kas ietilpst interešu grupā- šnabis?

džekiem būs interešu grupa - aprunātāju grupa ar tēmu: "Kā gulēs aitinaa, kā Dragster's Dansigu pieskatīs un kā Dansiga grožus atlaidīs"

negatIvs - + 1
Publicēts: 31.12.08 13:23
 citēt
kādam jau Aitiņa arī gulēt jānoliek, lai neklenderē apkārt un netraucē Dansigu pieskatīt
Publicēts: 31.12.08 14:17
 citēt
nu gan pierunaajushi pilnu lapu ;-)))) Mani pieskatiit? Jociigie ..... tas veel nevienam nav izdevies;-p;-))))

aitinaa, darba laikaa .... ekk .... kadreiz ij uz tualeti nav laika aiziet ;-((( Man nav jaatseezh stundas...
Publicēts: 31.12.08 14:18
 citēt
te izradas visi savadnieki .... es ar nemiilu uzspiestos sveetkus ... :-)
Publicēts: 31.12.08 14:30
 citēt
dansiga:te izradas visi savadnieki .... es ar nemiilu uzspiestos sveetkus ... :-)
es vienu laiku domāju, ka tādu nav daudz, jo visapkārt daudz tādu, kas skaita dienas līdz tādam, vai tādam pasākumam, svētkiem [ tjipa Līgo ], sak vēl trīs nedēļas, nu, bet tad gan...................... nožēlojami.
Publicēts: 31.12.08 14:32
 citēt
dansiga:te izradas visi savadnieki .... es ar nemiilu uzspiestos sveetkus ... :-)

nemuldi - sievietem to tikai vajag, lai uzspiezh - vinjas pasas to formulē kā:

oi beidzot man neparko nebij jaustraucas un jaatbild - vinsh visu tik lieliski bij noorganizejis un sagadaja tik brinishkigu parsteigumu ļe, ļe, ļe u.t.t. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):