Da ko Tur daudz organizēt. Saspamos visi, kas nu kuram prātā, izdomās sakarīgu maršrutu, un aiziet. Ja ir daudz gribētāju, un lieli plāni, tad protams var atvērt kontu, noīrēt lauku pirtiņu utt
Es tā iedomājos moš uz cēsu pusi? Tāpās plenēros nekad nevar neko skaidru nolikt. Visi sadalās pa autiņiem, un tad apstājās kur pagadās. Tiekas galapunktā pēc kādām stundām n`tajām
nu mes taa parasti nedaram .... parasti brauc ar autinjiem , bet katraa punktaa visi ierodas gandriiz vienaliciigi (iznjemot dazhus) )) Tad kadas idejas? viendiennieks, divdieninieks ar koshanu vai kaa?;-)
Nu vispār baigi labi būtu ar koshanu, un intriģējošu materiālu Tik man tā pagrūti no šejienes kautko REĀLI, noorganizēt, ar pirtīm kontiem utml.
Ja fiksi saveido kopā kur kas un kā, tad var oficiālu piedāvājumu jau publikai izmest Pagaidām vēl tā diezgan idejas līmenī, bet nu lielāks vai mazāks bariņš, bet tāpatās jau notiksies
tak jebkuraa rajonaa ir ko skatiit!!!! shobriid runaaju ar druzhku - varbuut ieteiks kadu sakariigu viesu namu Tukuma pusee .... jo tik aatri taa uz sitienu nav tik vienkarshi ;_)
re ku vinja piedaavaa ... vispar arii blogiste , bet ne paraak aktiiva (rudalapsa) ..... www.rolingsto.lv... .. nupat tur esot bijusi - esot ok .... 120 LS, nepiecieshamiibas gadiijuma avar saguleet liidz 20 civleekiem
aigarsa, heh .... nu tam man taadas klapatas nav vajadziigas ... man ir ar ko iekost ;_) es shoreiz devotion deelj uznjemos sho pasaakumu zinu, kaa ir iebraukt u kad gribaas kaadu satikt .....
Pasta balodis pačukstēja, lai palūru. Palūrēju un ja būs kādam vieta mašīnē manam dibunam, un vieta kur forši pasnaust -es ir braucējs. Protams vēl jāskatās kas ar darbiem.