Sveiki,zinu ka ši nav īstā vieta kur to rakstīt un jau iepriekš atvainojos par to ka piesārņoju šo forumu. Taču vēlējos uzzināt vai nav kāds amatiera fotogrāfs, kurš savu trniņu nolūkā pilnīgi par brīvu vēlētos man uztaisīt dažus portretus, ko vēlos uzdāvināt kā dāvanu!:face-angel:
Cik zinu - tad daudziem patīk pa velti to darīt - bieži vien ir tā, ka piesaista modeles dažādiem projektiem - modele pozē kur un kā vajag un par to pretī saņem bildes... Es pats testejot kkādas gaismas piesaistu bezmaksas modeles/ļus - loģiski - bezmaksas un viņas par to dabūn visas labākās bildes. Kstaķi blogā man stāv tikai bezmaksas modeļu fotogrāfijas...
Kristynyte:Sveiki,zinu ka ši nav īstā vieta kur to rakstīt un jau iepriekš atvainojos par to ka piesārņoju šo forumu. Taču vēlējos uzzināt vai nav kāds amatiera fotogrāfs, kurš savu trniņu nolūkā pilnīgi par brīvu vēlētos man uztaisīt dažus portretus, ko vēlos uzdāvināt kā dāvanu!:face-angel:
Ja nav naudas, vai ir tās žēl, varu piedāvāt barteri- es nofotogrāfēju tavu portretu studijas apstākļos, bet tu par to cītīgi uzkop manu virtuvi un koridoru pēc studijas remonta- noslauki putekļus, arī no skapjaugšām, izmazgā...
Haiduks ne tādus vien mēslus:face-monkey: ir pārdzīvojis un vēl arvien smaidīgs un jautrs Pasām jaf siekala līdz nabai notecējusi- nu saņem taču vienreiz drosmi un godīgi pasaki- GRIBU!!! Par tām smukajām nelielies... vismaz tavā galerijā tādu naf
Jā es varu uzbildēt, un bildes nebūs 300 reizes sliktākas par 300 Ls vērtās fotosesijas bildēm, no kurām tāpat lielākā daļa naf baudāmas un ir izmetamas, bet glabātas tiks tikai tāpēc, ka par to būs monoveidīgs "mākslinieks" noplēsis.
Kristynyte:Lai nu kā tnx par atsaucību ļaudis! negribas vairs jūsu dzēlīgos kom. un strīdus lasīt, jāiet jaunais gads svinēt! Nosviniet Jūs ar ta kārtīgi!
Kristynyte, nesatraucies. Apskati kura fotografa stiliņš tev liekas vistīkamākais uz privāti sarunā Citādi te vieniem kauns atzīties ka pa brīvu bildē, citiem ambīcijas utt
Onkulis:Kristynyte, nesatraucies. Apskati kura fotografa stiliņš tev liekas vistīkamākais uz privāti sarunā Citādi te vieniem kauns atzīties ka pa brīvu bildē, citiem ambīcijas utt
Savukārt es domāju, ka Kristīnīte tālāk par čatiņu tā arī netiks... Kā jau tas pieņemts čata lapās...