forum.gif
Sokolova kalendārs 2009
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Sokolova kalendārs 2009
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.12.08 15:54
 citēt
Beidzot arī Latvijā kaut kas normāls ir uzfočēts!

Serjoža ar visām savām mega-PR akcijām nobāl...

Kāds ir redzējis?
Publicēts: 31.12.08 16:13
 citēt
kkaadaa zhurnaalaa bija taas bildes, ja nekljuudos- "Kas Jauns?"
Publicēts: 31.12.08 16:43
 citēt
man patika tas, ko redzēju žurčikā........nu nez vai gluži tā, ka nobāl.......abos variantos ir ļoti baudāms galarezultāts
Publicēts: 31.12.08 17:18 labots
 citēt
NilsS:man patika tas, ko redzēju žurčikā........nu nez vai gluži tā, ka nobāl.......abos variantos ir ļoti baudāms galarezultāts

Man ir cits viedoklis. Pilnīgi citas klases fotogrāfija.
Sokolovam, manuprāt, vispār ir viena no spēcīgākajām apstrādēm Latvijā un superīga izpratne par gaismu montāžas kontekstā. www.platinumvs.com
Publicēts: 31.12.08 17:47
 citēt
Mono:Bildes jau vinjam smukas ljoti...bet ne visai seksīgas...kondrashinam seksīgākas sanāk...lai gan arī kondrashinam nav baigi seksīgās :)

Nu kaut kāds murgains komentārs tev te sanāca! Pats saproti, ko uzrakstīji? [url=http://smiles.33b.ru/smile.117932.html]
Publicēts: 31.12.08 23:00 labots
 citēt
es ar redzēju kādā žurnālā (laikam kas jauns?) dažas no tām bildēm un man patika labāk nekā kondrašina :face-grin:
Publicēts: 01.01.09 06:03
 citēt
Jā Sokolovam šogad ir tiešām labais , stilā daudz smalkāks kā Kondrašinam kurš aizgajis uz lētāku "Tautai saprotamāku" Playboyveidīgu lētuci. :) Pirmkārt Sokolovam pilnīgi cita skola , Kondrašinam ir Krievijas bix jenķu Sokolovs tipisi Eiropejiska modes un stila klasika Kā nelā Itāļu skoliņas sols padeldēts. Viss būtu nekas vienīgi pusim esot riktīgi zvaigžņu slimība iemetusies tā no paziņām dzirdēts bet nu ja darbos ar gaismu un modeļiem Kondaršins ar Sokolovs šobrīd stabīli pirmie nākamais aiz viņiem mūsu čoms Andrez :):)
Publicēts: 01.01.09 10:45
 citēt
"Darbs ar modeļiem" Kondrašinam, protams, tiešām ir baigi līmenī, bet bāzējas tīri uz $$$$, kurus viņš maksā põzeriem. Kas attiecas uz "darbu ar gaismu", tad Sergeja izpildījums man liek ne tā ka žāvāties, bet vienkārši pāršķirt nākamo lappusi. Apmēram kā atverot bloga galerijas pirmo lapu. Garlaicīgi, karoč.

A vot Sokolovs, pofig, vai viņš slimo vai neslimo ar kaut kādu slimību, gaismas liek reāli kreatīvi, un īpaši spīd ar montāžu un pēcapstrādi. Arī sižeti riktīgi interesanti.

Kas attiecas uz Andreju, viņa darbi nu nekādīgi nav salīdzināmi ar Sokolova līmeni. Ar Sergeja? Nu, ja Agnese pozētu jebkuram blogerim, es pieļauju, ka arī Haiduks varētu uztaisīt līdzīgu bildi...
Publicēts: 01.01.09 10:47
 citēt
Lunis:kā Kondrašinam kurš aizgajis uz lētāku "Tautai saprotamāku" Playboyveidīgu lētuci.

Un no kurienes tad viņš ir "aizgājis"? Citādas bildes viņam nemaz neesmu redzējis...
Tas, ka lētucis tiek fočēts Krētā, nepadara to par mazāk lētu.
Publicēts: 01.01.09 12:16
 citēt
FOTOdurnis:Karoče širpotrebs. Bet neko darīt. Arī saucamajiem profesionāļiem šodien jānodarbojas ar sūdiem lai paēst varētu. Nu tur kāziņas, banāli glamūriņi, tupas slavenības u.tt. Tāds nu tas arods šodien.

Būtu jocīgi, ja viņi nodarbotos ar kaut ko, kas nav plaši pieprasīts. Tad viņi drīzāk varētu saukties par idiotiem vai māksliniekiem, bet profesionālis ir tāds, kurš ar to nopelna iztikai.
Publicēts: 01.01.09 12:26 labots
 citēt
:face-surprise:Kaut kur vēl šitādu bildi redzēju :www.adme.ru...
Publicēts: 01.01.09 12:31
 citēt
NorciX::face-surprise:Kaut kur vēl šitādu bildi redzēju :http://www.adme.ru/img/news/22058/lc08big15.jpg

Izpildījums Sokolovam daudz labāks, bet tīrā veidā idejas "zagt" ir nožēlojami...:(

Tiesa gan, es neloloju īpašas cerības neviena sakarībā, ideju kopēšana ir visai izplatīta padarīšana.
Publicēts: 01.01.09 12:36
 citēt
Vispār ja runa par STILU / IZPILDĪJUMU tad mēs runājam tikai par PUBLISKIEM produktiem , esmu redzējos šur tur ari NE PUBLISKUS vienkārš exskluzīvus kalendārus ko pasūta piemēram BIEZĀKA KLASSE , nolīgst slavenu nu jau vecmeistaru G. K. pieredzējušu žurnālu maklsinieci + stilistu / grimētāju komandu un beigās tiek nodrukāts 100 eksemplāros A1 B/W kalendārs ekskluzīvā drukā ar vienkārši perfektu kalendāra un drukas dizainu kur vissas klasse ieskaitot Audzinātāju iejutušies LOMĀS , skatijos mute bij vaļa Apsalūti ŠIKS / BĻESKS par to varēj ne tik kalendāru bet foto albūmu izdot tada staila kā Sifs vai Ņutons :):) Zinu ka viena GAB pašizmaksa bij tuvu xxx cipars:):)
Publicēts: 01.01.09 13:24
 citēt
Lunis:Vispār ja runa par STILU / IZPILDĪJUMU tad mēs runājam tikai par PUBLISKIEM produktiem , esmu redzējos šur tur ari NE PUBLISKUS vienkārš exskluzīvus kalendārus ko pasūta piemēram BIEZĀKA KLASSE , nolīgst slavenu nu jau vecmeistaru G. K. pieredzējušu žurnālu maklsinieci + stilistu / grimētāju komandu un beigās tiek nodrukāts 100 eksemplāros A1 B/W kalendārs ekskluzīvā drukā ar vienkārši perfektu kalendāra un drukas dizainu kur vissas klasse ieskaitot Audzinātāju iejutušies LOMĀS , skatijos mute bij vaļa Apsalūti ŠIKS / BĻESKS par to varēj ne tik kalendāru bet foto albūmu izdot tada staila kā Sifs vai Ņutons :):) Zinu ka viena GAB pašizmaksa bij tuvu xxx cipars:):)

Un droši vien tika fočēts tajā slepenajā studijā Latgales milzu angāros, kurā nevienu vietējo iekšā nelaiž...
Publicēts: 01.01.09 13:27
 citēt
Neee SKOLĀ!
Publicēts: 01.01.09 14:06
 citēt
Sokolovs jau pārī darbojas - bildes apstrādā tas otrs
Publicēts: 01.01.09 15:01 labots
 citēt
Portreti:Beidzot arī Latvijā kaut kas normāls ir uzfočēts!

Serjoža ar visām savām mega-PR akcijām nobāl...

Kāds ir redzējis?

esmu ne tikai redzējis, bet man ir gan Kondrašina, gan Sokolova kalendārs :face-glasses: un Sokolova kalendārs noteikti pie manis nebūs pie sienas, tā vieta jau sen ir atvēlēta Kondrašina kalendāram :)
Publicēts: 01.01.09 15:18 labots
 citēt
Portreti:
NorciX::face-surprise:Kaut kur vēl šitādu bildi redzēju :http://www.adme.ru/img/news/22058/lc08big15.jpg

Izpildījums Sokolovam daudz labāks, bet tīrā veidā idejas "zagt" ir nožēlojami...:(

Tiesa gan, es neloloju īpašas cerības neviena sakarībā, ideju kopēšana ir visai izplatīta padarīšana.

Ko tu domā zem vārdiem "daudz labāks?" Sokolova variants pat tuvu nestāv Carvari, jo ideja Sokolovam nenostrādā. Carvari gadījumā ir ļoti daudz kas pārdomāts un nav tāda haosa un nesaprašanās, kāpēc modele nolēma skatīties uz augšu Sokolova varianta, kad viņu dabūja rokās? tā kā līķis tajā gleznā ir izteiksmīgāks, arī kurpes Sokolova variantam ir daudz uzkrītošākas un raibas. Par labu Sokolova variantam ir zemes apstrāde un izgaismošana, vienīgais pluss ir zemes apstrāde (mīnus - ādas apstrāde)

P.s.: parādi man kaut vienu fotogrāfu, kurš nekad nebija izmantojis svešās idejas un vēlāk izrādīsies pavisam otrādi
Publicēts: 01.01.09 16:22
 citēt
nez kurš no kura zog idejas Canon no Nikon jeb otrādi? :D To mees nekad neuzzinasim jo biezji vien taa tiek ''nozagta'' jau pashaa saknee...Svariigi kuram ir labaaks gala rezultaats...un taa ir visaas nozarees...
Publicēts: 01.01.09 16:48
 citēt
Hameleon:kāpēc modele nolēma skatīties uz augšu Sokolova varianta, kad viņu dabūja rokās?

Jā, tas man ar uzreiz nepatika...
Publicēts: 01.01.09 16:49
 citēt
Hameleon:Par labu Sokolova variantam ir zemes apstrāde un izgaismošana

Nu ne tikai zemes...visu kalendāra bilžu apstrāde un gaismas ir super.
Publicēts: 01.01.09 17:59
 citēt
par dažām bildēm varētu vēl padiskutēt bet sokolovs un kondrashins ir divi dažādi stili un novirieni un pieejas. es gan neteiketu ka veins otram ieliek vai kaads ir liideris. ja tev tuvaks sokolova stils tavaas aciis tas buus pirmajaa veitaa, citam buus otraaadi. kalendaars labs bet daudzas bildes liidz galam nenostraadatas un liidz konfektei pietruukst. man tur patika loti kaadas 3-4 bildes. uz 2-3 bij pretiigi skatiities
Publicēts: 01.01.09 18:06
 citēt
Hameleon:vienīgais pluss ir zemes apstrāde (mīnus - ādas apstrāde)

Zemes apstrāde - kultivēšana, frēzēšana, aršana; ādas apstrāde - somu, zirglietu un apavu izgatavošana
Publicēts: 01.01.09 19:05 labots
 citēt
Portreti:
FOTOdurnis:Karoče širpotrebs. Bet neko darīt. Arī saucamajiem profesionāļiem šodien jānodarbojas ar sūdiem lai paēst varētu. Nu tur kāziņas, banāli glamūriņi, tupas slavenības u.tt. Tāds nu tas arods šodien.

Būtu jocīgi, ja viņi nodarbotos ar kaut ko, kas nav plaši pieprasīts. Tad viņi drīzāk varētu saukties par idiotiem vai māksliniekiem, bet profesionālis ir tāds, kurš ar to nopelna iztikai.
labi jau darīt to, ko patīk darīt un ka par to vēl maksā. Natālija Ābola piemeta uz aci, ka tāda laime 10% pilsoņu. man domāt 5%.
Publicēts: 01.01.09 19:59
 citēt
Mono:www.draugiem.lv...

a kāds vēl māk izmantot fonam video projektoru ?...un ka kā viņš dabon nost projecēto bildi no modeles...taisa divas bildes un pēc tam leijero ???

kas tur ko mācēt? skaties, lai projektoram niknāka lampa un viss - medijo projektors gan pfffff (nu hd varētu) es bildēju ar 6x6 slaidu projektoru

bet tā zilā bilde tač snapshots - tur nekas nav montēts vienkārši seja tantei debesīs
Publicēts: 01.01.09 21:40
 citēt
Mono:www.draugiem.lv...

a kāds vēl māk izmantot fonam video projektoru ?...un ka kā viņš dabon nost projecēto bildi no modeles...taisa divas bildes un pēc tam leijero ???

Paga, tev liekas, ka arī tos Audi, čikses un ēkas viņš tā arī fočē, neko "neleijero"? :D
Publicēts: 02.01.09 02:30
 citēt
nu taas dazas projektoru bildes kas tai albuma ir pa taisno kaa no kameras - bet suudiigas tacu
Publicēts: 02.01.09 10:44
 citēt
nu gan taas projektoru bildes briesmiigas ... nesaprotu, par ko tur fanot..
Publicēts: 02.01.09 11:06
 citēt
dansiga:nu gan taas projektoru bildes briesmiigas ... nesaprotu, par ko tur fanot..

Par tām jau neviens nefano...
Publicēts: 02.01.09 12:47
 citēt
ieliku bildi ar projektoru - tur gan funktieris netrapit kadra to kas trapa pa sienu

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 02.01.09 15:01 labots
 citēt
Ai neko jūs nejedzat no FOTO tehnaloģijām:) Agrāk bieži bildēju ar projektoru , mans vācu čoms bij liels front projekcijas fans :) Tehnaloģija kas zināma vismaz 40 gadus:):) Arī avotielas fotocentrā savulaik tās regulāri izmantoja konkrēt Tanass to lietoja visādiem uzsstādijumiem un veļas reklāmām, princips vienkrš ņem EKRĀNU speciālu auduma ekrānu uz rāmaja izmēros kā kīno projekcijai , tik fīča ka viņš pārklāts ar speciālām pērlītēm kam atstarošanas koificents ~100.000 lielāks kā parastam spogulim , tad liek modeli vai DA JEBKO ekrāna priekšā piemēram uzber studijā pludmales smiltis uzliek gaismas uz modeli un fonā uzliek to projekcijas ekrānu un BILDI spiež pa tasno virsū modelim speciāls ar Blic ģenerātoru sajūdzams projektors tik tā gaisma ir tik vāja ka uz modeļa pie F.16 nekādu pēdu no attēla toties fonā ir GANDRĪZ TELPISKS sulīgs un dzidrs ATTĒLS kurš nelielā nefokusā issktās 100% reālā vieta :):) Agrāk biezai publikai baig patika bildēties šitā visādās eksotiskās vietās 90 gados bildēju skuķus visādos piļu interjēros isskatijā ļot naturāli:):) Musdienās ~2 gadi ir jau jauna tehnaloģija saucas "Digitālie foni" princips līdzīgs tikia šoreiz tās FONS tiek projecēts digitāli kautkas līdzīgs kā VISDEO uz elektro zilā vai Smaragd zaļā filmē:):) Sokolovs izmanto manālu PROJEKCIJU tā dažādiem projektiem jau daudzus gadus modē KLASISKA slaid projekcija bez niansēm tāda autora iecere apsalūti droši , nevis tās ko es aprakstiju iepriekš:):)

Reku tik daži no musdienu iespēju piemēriem
store02.prostores.com...
Publicēts: 02.01.09 16:54 labots
 citēt
Lunis: "Digitālie foni" princips līdzīgs tikia šoreiz tās FONS tiek projecēts digitāli

Šoreiz izskatās, ka Lunis stāstot savu stāstu bišku "sapinās meistarībā" jo tā saucamie "digitālie foni" nav nekas cits kā augstas izšķirspējas bildītes, kuras saliek kopā fotošopā slāņos un neko nekur "NEPROJICĒ". www.owens-originals.com... Savukārt Sokolovam izskatās parasts sūda diapozitīvu projektors ar blici.
Publicēts: 02.01.09 17:07 labots
 citēt
Portreti : Nee vecit nesaprati fīču , STUDIJĀ bildē modeli uz ZAĻA FONA bet kompī jau pa taisno rādās MODELIS UZ IZVĒLĒTA FONA pietam parasti pie sienas ir EKRANS uz kura arī modelis redz kur uz kāda DIGĀITĀLA fona šis tussē:) Faili sanāk reāli jau ar visu fonu kopā , šiti pirms gadiem 2 prezentēja Fotokinā un ceņīks bij samērā smieklīgs fīča prastām portretu studijām domāta, toreiz Latvieši sapirkās diezgan daudz šito fīču :):) Visa pasākuma pamatā bij optiķa priekšā esoš zem leņķa novietots puscaurspīdīgs spogulis uz kura projecēja digitālu fonu bet tapak uz zaļa fona tusēja Feiss vai da jabkas un bildējot pa taisno jau sanāca OBJEKTS+FONS kopā skatoties DIGITĀLĀ skatu meklētājā jau rādijās ka objekts uz REĀLA FONA :):)

Tas ko tu domā BEZ tehnikas , tas bij arī fotokinā šitāds :) www.youtube.com...
Publicēts: 02.01.09 18:16
 citēt
Lunis:~100.000 lielāks kā parastam spogulim
nu, 100.000 X tā tēlaini. un ja mauc bildi modelim virsū - modelis takš tuvāk par fonu, OK, bilde uz modeļa ne pavisam fokusā. SHITas var iet cauri, ja modeli ar blicēm piegaismo tā, ka uz fona netrāpa un ja ekspozīcijas laiku ņem garu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):