forum.gif
Latvijas FHM vāka meitenes 2008 konkurss !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Latvijas FHM vāka meitenes 2008 konkurss !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.01.09 12:07
 citēt
Daudzas ļoti skaistas meitenes, patiešām. Jābrīnās, kur tik atbaidoši nofočētas...
P.S. Tavā nr. 50 kājas iksā no dibena aug ārā...:( Ja runa iet par to, ka bildei jābūt erotiskai, tad tava tāda nav nu nekādīgi, dēļ pozas.
Publicēts: 02.01.09 12:16 labots
 citēt
Atslodzei no drazas: photodom.com...
Publicēts: 02.01.09 12:22
 citēt
Pofig! Kāda jēga skatīties uz principā nebaudāmām bildēm?
Publicēts: 02.01.09 12:45
 citēt
xe xe, patiesībā jau sen ir zināms, kas uzvarēs, šitaa visa balsošana ir tikai tīrā formalitāte :face-angel:
Publicēts: 02.01.09 12:47
 citēt
Manis pēc lai uzvar! Ne es pērku to garlaicīgo žurnālu, ne man liekas interesantas to sociāli ekshibicionēties alkstošo meiču aktivitātes. Viena otra redzēta virinoties visos iespējamajos portālos- vortālos...

Katram jau, protams, savs hobijs da laika pavadīšanas veids, bet vairumā gadījumu viņām tā vēlme virināties sakņojas kaut kādā mistiskā nenovērtētības sajūtā, kura, cik saprotu, principā nav ārstējama...

Kāpēc lai man liktos interesanta tādu pacientu aktivitāte?
Publicēts: 02.01.09 12:48
 citēt
lienjuksrulz:xe xe, patiesībā jau sen ir zināms, kas uzvarēs, šitaa visa balsošana ir tikai tīrā formalitāte :face-angel:

Nu, moš saderam uz izģērbšanos, ka tev ņifiga patiesībā nav zināms, tu tikai tā, prosta gribi izlikties baigi informētā kaut kādā čatiņā!?:)
Publicēts: 02.01.09 12:50
 citēt
Mono:
lienjuksrulz:xe xe, patiesībā jau sen ir zināms, kas uzvarēs, šitaa visa balsošana ir tikai tīrā formalitāte :face-angel:

Tava modeliite ar vareeja seksiigaaki bildi nosuutiit ;)...shitaa nav taa seksiigaa no Tavas seerijas...bet ja godiigi pat praataa neienaaca ka vinjai ir 37 gadi ...izskataas uz 25 :D

Vot es arii esmu mazliet apbedinata, ka zurnals ir izvelejos so ne iipasi izdevusos bildi :( bija labakas!:face-monkey:
Publicēts: 02.01.09 12:51
 citēt
Portreti:

Nu, moš saderam uz izģērbšanos, ka tev ņifiga patiesībā nav zināms, tu tikai tā, prosta gribi izlikties baigi informētā kaut kādā čatiņā!?:)

Pareizi, es tikai IZLIEKOS :face-devil-grin:
Publicēts: 02.01.09 12:53
 citēt
lienjuksrulz:

Pareizi, es tikai IZLIEKOS :face-devil-grin:

Tipiski priekš čatistiem- ar dažādiem mistiskiem izteicieniem (sk. user Lunis, labs piemērs!:) mēģināt uzsvērt savu it kā "nozīmību"...
Publicēts: 02.01.09 12:57
 citēt
Portreti, nu beidz, blogā jau pietiek ar vienu "NOZIMIGU" "zīmuli"!
Publicēts: 02.01.09 12:59
 citēt
fhm ir kruta wiena redaktore - nopirka no manis milzu MamyiaRB - dūša vopšem liela beibei
Publicēts: 02.01.09 14:02
 citēt
Mono:
Maris:fhm ir kruta wiena redaktore - nopirka no manis milzu MamyiaRB - dūša vopšem liela beibei

kas ir mamiyaRB ??? :face-grin:

RB stands for rotating back :p
Publicēts: 02.01.09 14:06 labots
 citēt
Žurnāls točna sū..., bet meitenes gan smukas :)
Vaitad šīs bildes tiek publicētas uz žurnāla vāka? Man šķiet, ka viņi izvertē smukākos ģīmīšus un tad uztaisa normālu sesiju, Jo paskatoties uz tām bildēm var redzēt, ka daudzas bildētas ar ziepīšiem un ir tādas, kurām neko prātīgu pat ar šopu nevar izdarīt.
Publicēts: 02.01.09 14:08
 citēt
oi kā, lai pasaka... liels priekšmets cilvekiem ar priekšzināšanām

i.testfreaks.com...
Publicēts: 02.01.09 14:10
 citēt
jaa meiteines jau skaistas. un taas jau tikai ziepiishbildes uz taimera nofocheetas
Publicēts: 02.01.09 14:13
 citēt
Visvairāk iespārda tās ar sarkanajām acīm:D
Publicēts: 02.01.09 14:23
 citēt
Mono:
Portreti:Daudzas ļoti skaistas meitenes, patiešām. Jābrīnās, kur tik atbaidoši nofočētas...
P.S. Tavā nr. 50 kājas iksā no dibena aug ārā...:( Ja runa iet par to, ka bildei jābūt erotiskai, tad tava tāda nav nu nekādīgi, dēļ pozas.

nu jaa....bet atceries ka tur bildes veertee un balso parastie ielas drachuni kas no kompoziicijas gaismaas utt nesaprot neko un liidz ar to arii taadus defektus kaa mees(krutie fotograafi) nepamana :)
Mono - Tu arii esi tikai ielas drachuns. paskaties savaa galerijaa.
Publicēts: 02.01.09 15:15
 citēt
Pirms runā par šo pasākumu, jaizlasa spēles noteikumi, un kad tos izlasa, tad viss ir savās vietās!!!
Šeit bildi un pozu izvēlās meitene :)
Publicēts: 02.01.09 21:38
 citēt
He he he , tas FHM gan naturāls mēslss issktās :):):) Atradu 2 savejās abas haljavnās nav speciāli taisitas taka man parsteigums ka tadas tur vispār ir iesniegtas pilnīg lažas manuprāt sūdīgākās no tām sesijām :):) Istenībā man tur patīk viens Dreef "Standartbilde" bez nisnzēm ļot labi "Nostrādāta" manai kaimiņienei :):) No visiem 100 gab patīk 1 bilde un 1 zaķis pilnīg parastss bet SAPRĀTĪGA SEJA uzbildēta:):):) Viss pārējais ir struntss vienkarsji garlaicīgas lazjas:):)
Publicēts: 09.01.09 14:20
 citēt
meitenes smukas, bet bildes pārsvarā nē.
Publicēts: 09.01.09 14:55
 citēt
Īsti nesaprotu,jābalso par meitenēm vai fotogrāfijām...Par bildēm būtu vienkāršāk,bet par dzīvu cilvēku likt vērtējumu var tikai ļoti aprobežoti vai ļoti apdāvināti cilvēki.
Publicēts: 09.01.09 15:00
 citēt
Jābalso par to, ko Tu gribi redzēt uz FHM vāka. Ja Tev ir pilnīgi pie vienas vietas (tākā tas ir man), kas nonāk uz FHM vāka, jo Tu viņu tāpat labākā gadījumā, pērkot cigaretes, uz sekundi pamanīsi kādā no Narveseniem un uzreiz aizmirsīsi, šī balsošana Tev ir pilnīgi bezjēdzīga (tāpat kā man). :)
Publicēts: 09.01.09 15:13 labots
 citēt
_1_ : Redz es atšķirībā no vinām zinu KAS jāiezniedz vienā vai otrā konkursā , to zin arī daži citi :) Darbs kurš neatbilst STILAM nev nekādu cerību kautkur tikt tālāk :):) Piemēram cilvēki kam nav fantāzijas bet ir perfektas "Kopēšanas spējas" šādos pasākumos paši labākie dalībnieki:):) Mans uzssktas ka "Nopietnā fotogrāfa" 1:1 kopija no sena Evangelistas vai Šiferes portreta liekas Cosmo vākam ir apsalūta favorīte lai arī tas gan ir 100% bezfantāzija 1000000 redzēts variants BET 100% VAJADZĪGAJĀ stilā!:)
Publicēts: 08.09.10 21:24
 citēt
Krāmējot plauktus, tika atrasti FHM Meitene 2005 un FHM Meitene 2007 100 pretendentu buktelts. Skatos un figeju, tāāāāādi šedevri salikt :D:D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):