D200 noteikti vairs neieteiktu.(tomēr stipri pavecs modelis) salīdzini D300 un D90 un nosaki vai fīču starpība tev ir nozīmīga, ja nē tad droši vari skaīties uz jaunu D90, kam pirmās cenas vilnis jau pāri
Man arī bija dilemma starp D300 un D90.Izvēlējos D90 un esmu ļoti apmierināts...Protams nelietoju to profesionāli un tikai savam priekam,bet D300 kaut kā neuzrunāja..Kaut gan cenas starpība nav liela un ja vēlas tiešām smagu un rokās perfekti iegulošu aparātu tad protams tas būtu D300.
Video nav noteicoshais... nedomaaju ka spoguljkamerai ir jaaspeej uznjemt video, mazgaat traukus un pienest chiibas... lai gan nelietoju profesionaali tomeer gribeetu palikt pie D300... vienkaarshi saluza maneejo D80, protams sapikjoja par to un tagad domaaju, ka taadu pashu negribeetu atpakalj, tad jau labaak ko njipraaku panjemt un ne tikai kraaninja pagarinaashanai, bet lai pietiktu ilgam laikam, jo nepretendeeju uz FF D3 ar FX stikliem - tas nav mans maizes darbs taapeec domaaju ka D300 buus labs diezgan ilgam laikam.
Jautaajums par Kropa faktoru - cik jamajmam - D300 ir crop ? 1,4 vai 1,6? Un kaa ar FX stikliem? Ja jamos sabaazj kopaa ir kaada jeega vai nav? Ir palikushi divi FX stikli pa freju un domaaju ka sliktaak no taa neubus noteikti, bet vai kautkas reaali uzlabojas, jeb jeega no jamajiem ir tikai uz FF. Zinu ka var likt virsuu, bet nav sanaacis pachekot vai kas uzlabojas vai nee? Paldies visiem kas atsaucaas un deva padomu!
Mandalay - paldies... tagad zinaashu - nav stulbi pajautaat, pat ja esi stulbs, ir stulbi izlikties ka esi gudrs un visu saproti... taapeec labaak pajautaaju nekaa izliekos par gudru stulbeni...